Rta zeus zx

Sajnos ez nem ilyen egyszerű.hogy rövid kémény jó íz…

A Profile X-nek a legrövidebb a kéménye, de tapasztalatom szerint nem befolyásolja az ízvisszaadást, nekem mindhárom mesh tankom nagyon jó ízt produkál, hatalmas gőzöket, viszont a 8ml-es tankot bizony előfordul, hogy naponta háromszor is töltenem kell.

1 kedvelés

Profile x,dvarw,druga,zeus,artemis,és sok rda van itthon hogy csak párat említsek,nekem mindből jött íz.
Mesh…azt sem olyan egyszerű annyira vattázni…és liquidtemető mint írtuk már neked.
De tégy belátásod szerint :smiling_face:

4 kedvelés

Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét. Kollégám megépítette nekem, és sokkal feljebb huzta a Claptont mint ahogyan én trobálkoztam, alien ni80-as claptont tett bele és a desszert izt is érzem benne .
És a hangja is más mikor szivom

És ezek szerint én vagyok hozzá bamba

Nem bamba,csak tapasztalatlan.

4 kedvelés

Egy pár videót is néztem evvel a tankkal de úgyse sikerült . Kollégám 2 perc alatt megépítette és nagyon jo ize van en több mint egy hete szenvedek vele. 3 méter vatta és 14db Claptont pazaroltam el de már mindegy. A lényeg hogy jo az rta

Remélem megnézted a kollégád,hogy csinálta?Hogy legközelebb te is megtudd jól épiteni! :+1:

1 kedvelés

Igen. Figyeltem. Meg mondta hogy inkább longfileket vegyek mert azt nem kell mérni csak felkell önteni Alaplévvel a matricáig.

Ez így igaz.

Vagy Shortfill-t,mert az meg kész liquid :+1:

1 kedvelés

Ki szeretném trobalni a tekerést kinéztem egy 24ga ni80 huzalt, és ebben a kazánba milyen magra érdemes tekerni singlebe?

Próbálni :smiling_face:és singlbe hármas mag :smiling_face:

3 kedvelés

Jo köszönöm mar meg is rendeltem a 24ga huzalt bp vattávval

2 kedvelés

Sziasztok ma újra építettem az rta-t. Alacsonyabra tettem a coilt ,mert olvastam igy jobban adja az izt.elsőre nem sikerült aztán letekertem a tetejét es vissza és jo volt , a kémény volt ratéve rosszul azért adta a semleges és furcsa izt most pont rá tettem ahogy kell és jo lett

akkor eddig is ez volt?

Valószínűleg igen, mert nem nagyon néztem hogy tekerem rá és most jobban oda figyeltem és könnyebben is rá tudtam Tekerni eddig nehezebben ment nem találtam a menetet

Itt nem volt jól össze illesztve

Fura cucc…lényeg most jó…

2 kedvelés

Igen. Én se hittem volna, hogy emiatt nem jönnek elő az ízek

1 kedvelés