Milyen performance?
Értem. És ha singlebe szeretném használni milyen huzalt ajánlsz hozzá és vattát és hány watton?
Gyümibe csak a Banánt szeretem. Akkor lehet desszert csak dohány iz is legyen benne?
@ttaamm ajánl valami jobbat biztos .
Én javaslatom ka1 20ga 3 mag 5 tekerés 4-5 mm láb coton bacon vagy coton cloud .
Pg-vh arány a levesednek aroma % ?
A gyártók javaslata álltalánosan minél több vg annál több aroma kell bele és viaca versa igaz pg esetében .
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét, mindent ki fogok Trobalni hátha jó lesz.
Innen rendeltem
…az is jó,de mindet érdemes kipróbálni…ni80 huzal a kedvencem 24ga 5 inkább 6 tekerés…ss huzal 7 de lehet 8is az is 24ga…3 as mag de lehet tolni 3,5 4 magra …leves , vatta nagyban befolyásolja …mindenkinek magának kell kipróbálni…zeus gyakorolni jó,de felejtős…dualban jobb a nagy levegőzés miatt…2x2,5 es maggal…
Lényeg a lényeg, ki ne dobj semmit, valakinek biztos nagy örömet okozna ha kedvező áron tovább adod
De első sorban ne add fel. Nem értek egyet azzal hogy a Zeus kezdő barát lenne, belőni a coil magasságot meg megvattázni jól… áh, nekem halál volt első pár alkalommal… YouTube sokat segített mondjuk
Egyszer sikerüljön jól, utána mindig fog
mondtad hogy fura íze is volt, ugye kimostad már legalább egyszer rendesen a tankot, néha gépolaj maradhat benne… azért csak csak Kínában gyártják ezt is, és építés előtt rendesen kezet mosol szappannal? nem vicc, úgy össze tudod zsírozni, koszolni a vattát, coilt, hogy porszívó nem szívja ki belőle 200 watton a sz*r ízt.
Igen . Alaposan kezet mostam vagy 5szor kiis mostam az rta-t is
…hát sztem a gyártó legmagasabb % ban kutyulj,főleg dl - ben,hozzáönteni lehet ,de kivenni nem…zeus amúgy sem ízbajnok kazán… …65-35 általában…például a 120 as flaskákat 100 ról indítom…szeretem ha a __ggem __ uka is összeragad…
szupi szupi, el nem tudom képzelni mi lehet a probléma, most már ezen túl csak a többieket tudnám ismételni… nem gondolom hogy gyári hiba okozna rossz ízt/íz hiányát… a gyári hiba általában az hogy mindenhol folyik a likvid és olyan helyen is húz a levegő ahol nem kéne. Tényleg a coil-vatta-liquid résznél kéne keresni szerintem is a hibát.
Komolyan sok sikert! Drága a porlasztó, szívesen látunk az építők klubjában . Esetleg majd dobhatnál képet egy kész build-ről mielőtt átáztattad.
…a csimni összenyomósdira gondolsz…rég volt nem emlékszem a tünetekre…
…esetleg feltölteni csurig,levegő elzár,és erőssen megszívni ,tűzgomb nélkül…az kihozza esetleg a problémát…
Jó kis téma lett , lenne is pár kérdésem.
A Coil berakás után le van égetve? Mekkorára vágod a vattát? Személyes tapasztalat jobb ha nem a deck 2 széle a méret hanem attól kicsit hosszabbra hagyod. Látom hogy a single építést akarod erőltetni, de miért? És hogy van benne a coil simán a-b oszlopba vagy átlóban? Csak mert akkor változik ám a vatta mennyiség is ami miatt pedig ag íz. Single-nél a 3.5 -4es mag méret is elfér és nem árt , dualba 3as fused clapton ss316l 0.25 ohm és egy 45w-al ismerős által kóstolt aki mesh párti és neki a zeus is mesh csak annyit mondott hogy “bazdkiezbrutálfinomgec”. A bacon prime vattát használom csak! Azt 4 felé szeded és meg is van a méret. És végezetül pár képet ha úgy van szívesen látnánk pl. A kész állapotról stb.
Én ugyanígy jártam, amikor a porisról átálltam az RTA-ra. Semmi ízt nem éreztem azon kívül, hogy fulladtam tőle. Az itteni szaktársak folyamatos segítségével mára tökéletesen működik. Nem folyik és ízes, igaz, más típus, de ugyanazok voltak a problémáim, amiket írtál. A végső megoldást az jelentette, hogy a 30Ga-s Fuzed Ni-80-ból 5 menetes tekercs 3-as magra Thunderhead vattával, az ajánlott 2,5-ös magú 6-os tekercs helyett. A korábban megszokott 6-os nicről lementem 3-asra, a fulladás elkerülése miatt, de azzal, hogy meg lett a végső megoldás, simán el tudom pöfékelni a korábbról megmaradt 6-os levest is fullasztó hatás nélkül. És még a gyümiseknél sem kellett emelnem az aroma koncentrációt, minden jön rendesen az 50pg/50vg-ből. Igaz, hogy ez legalább egy hónap kitartó igyekezetével, próbálkozásaival és idegrohamaival állt elő.
Olvasgatam a vaperinán és ezt is kitrobaltam de nem mukodik