Rta zeus zx

Milyen performance?

Értem. És ha singlebe szeretném használni milyen huzalt ajánlsz hozzá és vattát és hány watton?

Gyümibe csak a Banánt szeretem. Akkor lehet desszert csak dohány iz is legyen benne?

@ttaamm ajánl valami jobbat biztos .
Én javaslatom ka1 20ga 3 mag 5 tekerés 4-5 mm láb coton bacon vagy coton cloud .

Pg-vh arány a levesednek aroma % ?

A gyártók javaslata álltalánosan minél több vg annál több aroma kell bele és viaca versa igaz pg esetében .

1 kedvelés

Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét, mindent ki fogok Trobalni hátha jó lesz.

Érdekes :thinking:

2 kedvelés

Innen rendeltem

…az is jó,de mindet érdemes kipróbálni…ni80 huzal a kedvencem 24ga 5 inkább 6 tekerés…ss huzal 7 de lehet 8is az is 24ga…3 as mag de lehet tolni 3,5 4 magra …leves , vatta nagyban befolyásolja …mindenkinek magának kell kipróbálni…zeus gyakorolni jó,de felejtős…dualban jobb a nagy levegőzés miatt…2x2,5 es maggal…

Lényeg a lényeg, ki ne dobj semmit, valakinek biztos nagy örömet okozna ha kedvező áron tovább adod :smiley:
De első sorban ne add fel. Nem értek egyet azzal hogy a Zeus kezdő barát lenne, belőni a coil magasságot meg megvattázni jól… áh, nekem halál volt első pár alkalommal… YouTube sokat segített mondjuk
Egyszer sikerüljön jól, utána mindig fog :slight_smile:

mondtad hogy fura íze is volt, ugye kimostad már legalább egyszer rendesen a tankot, néha gépolaj maradhat benne… azért csak csak Kínában gyártják ezt is, és építés előtt rendesen kezet mosol szappannal? nem vicc, úgy össze tudod zsírozni, koszolni a vattát, coilt, hogy porszívó nem szívja ki belőle 200 watton a sz*r ízt.

2 kedvelés

Igen . Alaposan kezet mostam vagy 5szor kiis mostam az rta-t is

…hát sztem a gyártó legmagasabb % ban kutyulj,főleg dl - ben,hozzáönteni lehet ,de kivenni nem…zeus amúgy sem ízbajnok kazán… …65-35 általában…például a 120 as flaskákat 100 ról indítom…szeretem ha a __ggem __ uka is összeragad…:grin:

szupi szupi, el nem tudom képzelni mi lehet a probléma, most már ezen túl csak a többieket tudnám ismételni… nem gondolom hogy gyári hiba okozna rossz ízt/íz hiányát… a gyári hiba általában az hogy mindenhol folyik a likvid és olyan helyen is húz a levegő ahol nem kéne. Tényleg a coil-vatta-liquid résznél kéne keresni szerintem is a hibát.
Komolyan sok sikert! Drága a porlasztó, szívesen látunk az építők klubjában :smiley: . Esetleg majd dobhatnál képet egy kész build-ről mielőtt átáztattad.

1 kedvelés

…a csimni összenyomósdira gondolsz…rég volt nem emlékszem a tünetekre…

…esetleg feltölteni csurig,levegő elzár,és erőssen megszívni ,tűzgomb nélkül…az kihozza esetleg a problémát…

Jó kis téma lett , lenne is pár kérdésem.
A Coil berakás után le van égetve? Mekkorára vágod a vattát? Személyes tapasztalat jobb ha nem a deck 2 széle a méret hanem attól kicsit hosszabbra hagyod. Látom hogy a single építést akarod erőltetni, de miért? És hogy van benne a coil simán a-b oszlopba vagy átlóban? Csak mert akkor változik ám a vatta mennyiség is ami miatt pedig ag íz. Single-nél a 3.5 -4es mag méret is elfér és nem árt , dualba 3as fused clapton ss316l 0.25 ohm és egy 45w-al ismerős által kóstolt aki mesh párti és neki a zeus is mesh csak annyit mondott hogy “bazdkiezbrutálfinomgec”. A bacon prime vattát használom csak! Azt 4 felé szeded és meg is van a méret. És végezetül pár képet ha úgy van szívesen látnánk pl. A kész állapotról stb.

Én ugyanígy jártam, amikor a porisról átálltam az RTA-ra. Semmi ízt nem éreztem azon kívül, hogy fulladtam tőle. Az itteni szaktársak folyamatos segítségével mára tökéletesen működik. Nem folyik és ízes, igaz, más típus, de ugyanazok voltak a problémáim, amiket írtál. A végső megoldást az jelentette, hogy a 30Ga-s Fuzed Ni-80-ból 5 menetes tekercs 3-as magra Thunderhead vattával, az ajánlott 2,5-ös magú 6-os tekercs helyett. A korábban megszokott 6-os nicről lementem 3-asra, a fulladás elkerülése miatt, de azzal, hogy meg lett a végső megoldás, simán el tudom pöfékelni a korábbról megmaradt 6-os levest is fullasztó hatás nélkül. És még a gyümiseknél sem kellett emelnem az aroma koncentrációt, minden jön rendesen az 50pg/50vg-ből. Igaz, hogy ez legalább egy hónap kitartó igyekezetével, próbálkozásaival és idegrohamaival állt elő.

2 kedvelés

Olvasgatam a vaperinán és ezt is kitrobaltam de nem mukodik