Sziasztok mindenkinek, legyen szép napotok, erőt egészséget. Köszönöm a helyet köztetek Vape barátaim.
Vettem egy Creed RTA-t és egyelőre nem tudom behangolni úgy,hogy ízben és gőzben is élvezhető legyen. Egy voopoo Drag X pro Plus módom van és ezzel használnám. A kérdésem az lenne ,hogy milyen huzallal építsem meg,hogy gyorsan is hevüljön és gyorsan is hűljön. Tekerős szálhuzal vagy előre gyártottban . De legalább egy hónapot kibírjon a csere értelmében és egy 100w-os mód aksiját ne is húzza le gyorsan. Tanácsokat kérek tapasztalt rta-s vape-esektöl. Köszönöm előre is.
Szia. Mármint, hogy 1 hónapot ki kellene bírnia a tekerésnek? Erre a válasz érdekelne engem is. Meg szerintem itt mindenkit. Esetleg megpróbálnám nem használni. Ezt az egy megoldást látom ilyen idő elvárással.
Alacsony watt, gyümis leves.
Lehet. Az nem az én világom, ezért nem ismerem. De szerintem az 1 hónap túlzó elvárás.
1 hónapot simán kibír egy tekerés ha nem használsz aromát hanem csak alaplevet Bár 1-2 hetente egy vatta nélküli ráizzítás akkor is ajánlott.
Szerintem az említett módon, napi 3-5ml elszívásával megy. Én porlasztóval csináltam. Statisztikát nem készítettem, de hetekig bírta.
“napi 3-5 ml” Asszem túl korán kelek mindennap. Vagy későn fekszem. Ilyen rövid napjaim nincsenek.
Dehogyis! Csak unatkozol
Pont ennyi a fogyasztásom.
Heisenberg szerintem simán elmegy egy hónapot.
Jó! De te reggel felkelsz visszafeküdni, és sokkal nagyobb a tested koksz tűrése mint az átlagnak.
Ez igaz, meg 10mg-os levesből nem kívánok többet. Egyébként a heisi tényleg minimálisan kokszol.
Mondjuk azért 3 hét után már nem lesz friss és üde az íz, ezt nem tagadom.
Mondjuk én az 1 hónapot vatta csere nélkülire értettem, nem csak a drótra.
Ami kell még tőled:
- milyen húzal
- milyen vatta
- hány ohm
- hány watt
- milyen liquid
- kép a tekerésről
A kérdés 1 hónapra vonatkozó részét nem igazán értem, tekerés és vatta csere max 10 perc.
Szerintem inkább a tekerésre, huzalra ajánljatok neki valamit , ami a tankba való
Hát lehet, hogy havonta csak 10 perce van tekerni és akkor az pont 1
Wotofo nexmesh-el, illete 6mm-es xbfiber vattával gyümölcsös levessel lazán kibírják az 1 hónapot.
Faca. Vehetek ilyet is!
Ha két hetet bír ki egy huzal fajta nekem az is jó. A lényeg,hogy a Geekvape Creed RTA-mba olyan tekerést szeretnék tenni/építeni ami nem húzza le a voopoo Drag X pro plus-omba a 4000-res aksimat két óra alatt tehát milyen típusú huzal (vtg, típus) illetve vatta típus is érdekel mik a jobb folyadék szivoak. Olyan huzal lenne jó kb ami ha beépítem ilyen 25-60 w -os tartományon belül üzemeltethető. De érezhető ízt is és gőzt is adjon úgy rendesen , élesen mivel DL-ben cigarettázom. Ami gyorsan izzik/hevül és gyorsan is hül. Szépen porlaszt. Valójában én szeretném tekerni, de egyelőre jó lenne előre gyártott fajta is.
Szia Richard!
Mivel én mtl-dl felhasznaló is vagyok, 26-28ga-s huzalokból tartok otthon simát és claptont is. A többség anyaga ss és kanthal. Mivel a dl-hez egy 1x21700 akkus mod-ot használok, hogy egésznap bírja, 0,5 Ohm körül tekerek single és duál építésekhez is, 20-24 Watt-hoz.
Nekem így hozza a kb. 400 slukkot, számomra az elegendő íz/gőz mennyiséget. A tekerés cserét változó időközönként cserélem, íz/gőz/lustaság függvényében.
Próbálom elképzelni ahogy mesh-sel szívod a gyümis levest. Ez elég bizarr