Revolut pénz váltás utalás

Tetszik, de most jól tele vagyok :+1::wink:2 év múlva mi lesz, az meg passz…

4 kedvelés

Na, voltam a háznál :slightly_smiling_face:

Ezt a házat adja ki ha a google kepkeresőbe beírod, hogy Home Alone 2 house Manhattan …

13 kedvelés

Tégla volt a tetőn?

7 kedvelés

Esetleg vasaló!?
:wink: :grimacing: :grin:

7 kedvelés

Vagy egy hatalmas szerszámosláda. :rofl:

7 kedvelés

Revolut és az MBH
MBH egy vicc, már maga az app is. Revolutra töltés soha nem volt gond. Na most az mbh csavart egyet. Új kártyát küldtek mindenkinek. Azóta most szerettem volna először tölteni vele revolutra. Elutasítva, Elutasítva majd ismét. Hmmm. Próbálom betenni a kártyát apple paybe, nem megy, hívjam a bankot. Hívtam a bankot. Persze közben jött egy SMS,hogy levonták a pénzt, csak hogy revolutra nem érkezett meg.
Mbh-s ügyintéző..ja most karbantartás van, 1 hétig nem működik a kártya digitalizálás. Aham, az jó, és erről küldtek tájékoztatást?:thinking:
Mondom oké, hagyjuk, de hol van a pénz amit levontak? Azt ő nem tudja, majd visszahívnak.
Robbanáspont​:enraged_face::enraged_face::enraged_face::enraged_face:

14 kedvelés

Nekem mikor kötelezővé tették a bakszámlát,akkor a cég intézte. Otp persze időszámitás elött jó régen. Zsigerből utáltam a bankot. Úgy mint a Budapest,Mkb,Posta stb.. Egyedül a raiffeisen és a k&h jöhet nálam számításba. Ne kerdezzétek miért. Mondjuk 12 éve a Raiffeisennél vagyok és semmi problemám nincs velük. Na jó a banki ügyintezőkkel igen,akik addig trécseltek az ügyféllel,hogy lejárt a parkolásom. Aztán telefonon 5 perc alatt elintéztem cakk pakk mindent. :face_without_mouth:

10 kedvelés

Szia!

Sajnálom hogy így megszivattak. :cry:Ez nagyon durva!!!

Nekünk a párommal két éve megszünt lakcímünk volt a havi bankszámla kivonaton.Úgy hogy háromszor voltunk más fiókban hogy írják átt.Minden alkalommal lefénymásolták az okmányainkat hát nem sikerült 3x se.Bementünk személyesen helyi MBH fiókba.Elmondtuk mi a baj.Erre jött a válasz hogy az mbh emailben nem küld bankszámla kivonatot.Mutatom az ügyintézőnek az emaileket havonta hogy pdf.be ott van a kivonat.Csak nézett mint a birka.Erre kérte hogy egyet nyisak meg.Abból kinézett valami számokat püfölte tovább a gépet.Erre aztmndta hogy nemtudja megoldani.Pestről a központból kér segítséget.Ja meg mi mondjuk meg melyik rendszerbe vagyunk bankon belül?Még jó hogy megjegyeztem hogy volt Budapest bank mert így ott keres minket.:joy::joy:Majd rá 2 hétre kaptunk levelet pestről hogy áttírták.Hurrá!!Bohóc össze stoppolt vicc bank.Sajna lakáshitel miatt kerültünk ide de kár volt…

Remélem mihamarabb megoldódik a problémád.:hugs:

9 kedvelés

Visszahívtak.10 perc után közölték,hogy technikai hibára futott a tranzakcióm, látják és dolgoznak rajta. Ha holnapig nem rendeződik,hívjam őket újra.
Amint mrgszabadulok a náluk lévő hitelemtől el is felejtem őket. Egy vicc az egész bank.

9 kedvelés

Mi is így vagyunk vele.Amint visszafizetük pá pá.Anno én mindenképp Unicredithez akartam menni de itt picit olcsobb volt.Igaz lehet az se lett volna jobb.A fene tudja de ez egy csapás.

7 kedvelés

Én még anno…huu talán FHB volt, de lehet még az elődje volt mikor hozzájuk kerültem. A nagy osszeolvadas óta lett egyre rosszabb. Az elején még semmi probléma nem volt velük.

8 kedvelés

Messziről kerüld el az Unicreditet, ahogyan az OTP-t is ha teheted :slight_smile:
Előbbi arra hivatkozva nem utalta át a lányom- és az én örökségem, mert a rendszerük - kapaszkodj - nem tudja kifizetni fillérre pontosan a fele-fele összeget, mert az egyik X fillérrel többre jön ki. Az idegeim nem voltak éppen akkor abban az állapotban, hogy vitatkozzak… Ezek után KP-ban fizették ki, aminek irgalmatlan költsége volt. Megköszöntem a kimerítő segítséget és akit tudok eltántorítok tőlük.
Az OTP ugyan ezen örökség kapcsán két éve nem képes a nevemre átírni a lakástakarékot… Így felvenni sem tudom. Nem viccelek, eddig kb 24-szer voltam bent… Nem sikerült elintézni.
+infó, ha ne adj Isten - és ne adja - de örökölsz és Szép kártyán is van összeg, akkor ha rendelkezel Szép kártyával, kizárólag arra hajlandóak átrakni, lakossági számlára nem…

10 kedvelés

Egyetértek ! OTP-t is messziről kerülni kell!
Csak tudnám mi marad​:thinking:
A párna?
Egyik sem jobb a másiknál

11 kedvelés

Régen ahogy lejárt a lakáshitelem bementem OTP NAGYBANKBA,kifizettem az utolsó fillérig mindent,mondom megszüntetném MOST !
Ne szüntessem meg mert mennyire jó ügyfél vagyok,meg adnak annyira jó hitelt nekem…
Most vágja ketté a kártyámat amíg szépen mondom :wink:
Megszüntette :blush:

11 kedvelés

Őszintén nem tudom. Még a Revolut a legjobb jelenleg, mint megoldás, igyekszem átköltözni rá, de most azt is készülnek kicsinálni…
Nekem mindenem az OTP-nél van, mert annó, amikor kitalálták, hogy nem KP-ban kapod a fizut, elsőre a postabankos csekkfüzetes szívás volt, majd váltottak OTP-re és azóta sincs kedvem a 234 dolgot, ami ahhoz a számlához kötődik megváltoztatni. Nem vagyok “ügyintézős” típus, sajnos hamar ki tudnak hozni a sodromból.

8 kedvelés

Én is Revo párti vagyok , de nem használható sajnos csak az … Kinek ez kinek az nekem jelenleg nincs problémám az MBH-val .. most még az app is működik :joy: éppen

7 kedvelés

Igen, gondoltam én is a revolutra, csak félek,hogy az itthoniak próbálják nyírni…
Jó példa az OTP. A Revolut kártyáról az alap csomaggal is ingyenes havonta 75ezer kp felvétel. Na az OTP kitalálta,higy ha másképp nem megy, akkor a külföldi bank által kibocsátott kártyával történő penzfelvetel után, díjat számít fel. Mondanám,hogy okos, de egész más jut eszembe :enraged_face::woman_shrugging:

10 kedvelés

Nekem is az jut eszembe… Mindig, ha a 3 betűt meglátom, vagy meghallom :smiley:

10 kedvelés

Hasonló a bajom, még mindig OTP-n rekedtek, pedig kibaxtak velem hányszor…de nem tudom, mi lenne a legjobb perpillanat, ami pár évig jó is marad…

5 kedvelés

Ha a Revo-t mega Wise-t is kicsinálják, az lesz, hogy akkor inkább kiviszem külföldre, Ausztriába vagy Horvátországba, Szlovéniába. Körbe kell járni, hol jársz jobban.

5 kedvelés