Huzal rendelése

Sziasztok!

A Health Cabin-ról rendeltem egy huzalt,ti szoktatok onnan rendelni hardvereket? mert ahogy olvastam,vámon fog átesni.

6 kedvelés

Fizeted a vételárban a vámot, adót, stb. Szóval nem lesz extra költséged. És igen, szoktunk onnan rendelni mert megbízható webshop…most is van leadott rendelésem Boro AIOra

7 kedvelés

Sziasztok! Én is most próbálok onnan rendelni, de a többek által leírt “Dedicated Line” szállítási lehetőséget én nem találom, csak a légipostát, amire majd itthon kerül felszámításra áfa, ügyintézés, … és még amit kitalálnak addig. Valamit rosszul csinálok?

2 kedvelés

Már többször kaptam Registered Airmail csomagot (bár idén még nem)
és nem volt rá sarc.
Nyugodtan kérdezz rá tőlük chat-ben…munkaidőben hamar válaszolnak.

6 kedvelés

Szia!
Én mindig ezt a szállítási módot választom.
Ennél már nincs semilyen plusz költség.

7 kedvelés

Köszönöm szépen a segítségeteket! :slight_smile:
Zsolt tanácsára rájuk írtam, választ onnan még nem, de 10%-os kedvezménykupont azt rögtön kaptam :slight_smile: Gyorsan veszek is még egy filléres kis Thelema Elite S Pod készüléket még 1 színben, ezek még elférnek a kezemben :smiley:

7 kedvelés

Elnézést, megint megakadtam. Revolut 1x használatos kártyával fizettem (elvileg), de a fizetési oldal most teljesen üres, a pénz nem lett levonva, és a “fizetésre vár” fül alatt áll a rendelésem. Most hogyan tovább?

• át kellett volna váltanom euróra a ft-ot?
  • vagy csak lassú a szerver?
    Kérek szépen egy kis segítséget :slight_smile:
3 kedvelés

A revoluton van bármi nyoma a vásárlásnak? Ha ténylegesen fizettél akkor legalább zárolva lenne levételig az összeg a kártyán. A ‘fizetésre vár’ viszont egyértelmű a HC oldalán. Frissítsd az oldalt…ha akkor is azt írja akkor nem valósult meg valami oknál fogva a fizetés.

4 kedvelés

Minden változatlan, pénz a Revoluton, HC-n még fizetésre vár… Elindíttam a fizetést, bepötyögtem a bankkártya adatokat, a fizetési oldal most átváltott teljesen üresre, a pénz nem lett levonva. Találkozott már valaki ilyennel? Esetleg próbálkozzam meg az app-al? Biztos, h én vagyok a pancser, de nem jövök rá, hol a hiba. (A Revoluton lévő összeg fedezi a számla összegét)

3 kedvelés

Hogy fedezi-e azt csak akkor tudod ha a vásárlás pénznemében van a kártyán a teljes összeg. Ha pl forintban van akkor a konverzió miatt kevés is lehet rajta…ezért nem érdemes kicentizni soha a rápakolt eltérő pénznemű összeget. Aztán még az is lehet gond ha pl a virtuális kártyádra csakis Ft kifizetést állítottál be előzőleg…akkor csakis forintot enged levonni, pedig neked €-ban kéne fizetned.

4 kedvelés

Eddig nem volt problémám a kifizetéssel.
Próbáld így beállítani a revolutot.

5 kedvelés

Találtam egy FT-Euro váltót Revolutban, ott ellenőriztem (bocsánat, nagyon kezdő vagyok ebben, örülök, h AI-val idáig is eljutottam :smiley: Végül csak sikerült megoldanom, hogy minek a kikapcsolása vezetett eredményre, nem tudom, mert mint agresszív kismalac, minden bővítményt is kikapcsoltam. A megoldás valamelyik kikapcsolása volt: VPN, AdGuard, Eset. Újra indítottam a fizetést, és le is vonta a pénzt a számláról.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket :slight_smile: Maradok tisztelettel: Kyra

6 kedvelés

Lényeg, hogy sikerült. Egyébként, ha valami még felkeltette az érdeklődésed, amit ott árulnak, érdemes mindennap bejelentkezned az oldalra.
Van lehetőség pontokat gyűjteni, amiket a következő vásárlásnál fel tudsz használni, így a termék eredeti árából még tudsz egy keveset lefaragni.

5 kedvelés

Na ès ha liquidet rendelsz vagy nikotin boostert,akkor is gond nèlkül lehozzàk? Mert az màr nem szürke zóna,mint a hardverek vagy tekerèsi kellèkek,mert hàt a kulcs az utànnak fizetendő jövedèki adó lenne,csak tudjuk kifizetni nekik ès utànna nem cseszekednek nem?vagy csak simàn be van tiltva?

1 kedvelés

Szia!
Kínából semmilyen folyékony anyagot nem rendelünk!
Arra itt vannak a hazai, illetve európai webshop-ok.

8 kedvelés

Már bocsáss meg, de miért pont Kínából szeretnél rendelni liquidet?
Itthonról is van lehetőség és nem “piszkálnak” érte.
:saluting_face: :thinking: :face_in_clouds:

5 kedvelés

Ment a válasz azóta…melyekkel maximálisan egyet értek.

6 kedvelés

Köszönöm a vàlaszt,ez minden elmondott!

3 kedvelés

Csupàn èrdekelt hogy mi a helyzet valójàban,amúgy nem akartam onnan rendelni lötyiket,csak azt a vàlaszt vàrtam hogy az EU-Ból lötyiket,Kínàból pedig hardevereket meg tekerèshez cuccokat kell rendelni,mert azt szabad ès talàn jobban megèri,vagy a vàmok miatt dràgàbb talàn?

3 kedvelés

Az általad említett boltnál, HC semmiféle utólagos költség nincsen.
Mivel már minden szükséges összeget kifizetsz a vásárláskor.
@Gilbert tud segíteni a liquid rendelésben is, ajánlással.
De a kereső is használható.
:saluting_face:

5 kedvelés