Lengyel országba vettem ezt azt.
A vételárat Zlotyiba kellene elutalnom.
Szerintetek hogy járok jobban?
MBH netbankba belépve elutalom és ennyi vagy Revolut?
660zlotyit kellene elutalnom.
A revolutot nézve elvileg ha google playből a mbhs kártyáról töltöm fel akkor ingyenes.A Zlotyi helyi számlát már létrehoztam a Revolutba.Ha azt töltöm fel a ft kàrtyáról akkor az is 0 költség elvileg ha hétköznap töltöm.Ha jól olvastam akkor 350e.ft./ hó ingyenes a vàltàs.Az utalas a Lengyeleknek megint 0 ft mert helyi szàmlára megy.
Hát ez egyre jobban érdekes.Itt azt irja ahhoz hogy virtuális kártyám legyen igényelni kell fizikait.Pedig én nem igényeltem fizikait vagy is nem tudom.Régóta van már virtuális kártyám.Fizikai viszont nincs nem kértem.Azt irja virtuális kártya aktív.Akkor én ezt hogy csináltam?Ami még felvetődött kérdés ha az euro számlámat töltöm ft.számláról akkor a Revolut váltja átt a küldött ft-ot vagy az MBH már eurót küld.Engem meg jól megvámolnak az átváltásért?
Revolut app–on belül vált…már közel sem olyan jól mint régen, de a bankoknál még jobban. Ha forintod van akkor a forint zsebet töltsd fel (ne utalj) majd váltsd át arra amiben utalnál a termékért. Online fizetésnél az app elvégzi a konverziót maga is. A normál banki utalás és váltás drágább lesz mint Revoluttal. Ha atm-ből veszel ki pénzt akkor a váltásra is rákérdez ha eltérő pénznemre van szükséged…ilyenkor a revolut váltáshoz kell ragaszkodni, ahogy mindig ha bárhol felmerül ez a kérdés. Pl régen a paypal szerette lehúzni a népet (lehet most is)…szóval ott is a revo váltást kell bejelölni.
Ezért repülök oda vasárnap … lassan jó lenne elkezdenem bepakolni 3hónapra
Amúgy azt találtam ki, hogy 35ml nikket viszek és ott veszek 1L PG-t mert bekeverve 300ml a megengedett eliquid szállítás.