Év elején bejelentette a ravo szeretne nyitni ide haza fióktelepet . Sokat baktatják. Azt viszont nem tudom hogy lesz e nekik automatája és ha igen mennyi.
Bocsánat van is már fiók telep.
Hasonlóan jártam PayPal-ról OTP -re kiutalás során. A 40 ezret amit kiutaltam kb egy évig “keresték”. A PayPal azonnal válaszolt, hogy tőlük rendben kiment, az OTP telefonon nem tudod tájékoztatni mondván, hogy ők nem is látják a pénzt, írjak e-mailt. Írtam… utána jött az 1 hónap várakozás mert persze a magyar az kihasználja a törvény adta lehetőségeket. Majd válaszoltak ahol leírták ugyanazt mint előtte telefonon elmondtak. Aztán megint PayPallal beszéltem mondták, hogy az OTP -nél lesz a probléma és ez ment közel egy évig amikor végre írt a PayPal egy üzenetet, hogy az OTP VISSZAFORDÍTOTTA nekik az utalást mert feltehetően pénzmosás gyanúja miatt nem tudták fogadni. De ők sem tudják, hogy pontosan mi volt a probléma. Szóval ott mondtam, hogy elég volt belőlük!
Gránitba cuccoltunk át az egész családdal. A Gránit + Revo kombót használjuk rendszeresen.
Még örülhetsz, hogy válaszoltak, ugyanis, amikor karácsony előtt feltörték végül a paypal-om, nem tudtam sem élő emberrel beszélni, sem emailekre nem válaszoltak… Az OTP végül megtérítette a káromat (valami román illetőségű arc játékokat vásárolt magának amúgy). A paypal még az accountomat sem adta vissza. Arra sem válaszoltak, hogyan törhették fel a kétlépcsős (emiles azonosítás) accountomat.
Egy szép megemlékező levélben elköszöntem tőlük és becses családjuktól is.
Akkor valóban örülhetek Nekem szerencsére gyorsan (~1 órán belül) válaszoltak minden kérdésemre. Persze ez biztos függ attól is, hogy melyik osztályra kerül az ügy. Amikor továbbították, hogy lekövessék a pénz pontos útját az tartott kicsit tovább kb 1 napba. De szerencsés vagyok ezek szerint, hogy foglalkoztak vele.
Örüljünk, hogy visszakaptuk
Ez a legfontosabb