Igen ingyenes.
Nincs semmi ingyen .. nekünk egy sör.. vagy Cola … Kinek mi
Pedig az ingyen a legszebb Magyar szó.
Nem a megszentségteleníthetetlenségeskedésetekért az?
(Vagy van még az elkelkáposztásíthatatlanságoskodásoitokért is…)
Hétfőtől péntekig nincs extra díj, de hétvégén van 1%, még 350e-s kereten belül is. És ha jól tudom, a 350e átlépése után is csak ez az 1% a “büntetés“.
Amúgy meg nyilván nem MNB közép árfolyamon váltanak, nekik is meg kell élni valamiből (kb +3-4Ft-ot tesznek rá) de még így is és a +1%-kal együtt is szerintem sokkal jobb áron váltanak devizát, mint az itthoni kereskedelmi bankok.
Ahogy Tibi is írta, semmi nincs ingyen
mondom én .. amúgy spórolni csak úgy lehet ,ha állandóan van a deviza számlán lóvé.. Ha nincs akkor inkább fizessünk forinttal..
Spórolni csak úgy tudsz ha nem veszel semmit vagy esetleg euroban kapod a fizetésed.
Dekadens, elmaradott nyugati diktatúrák sajnos nem fogadják el a királyi nemzeti forintot így nem tudod elkerülni a devizaváltást
A dolog első része a legnehezebb
Én is kíváncsi leszek meddig bírom!! Ebben a hónapban még nem vettem semmit, pedig már 13. van!!
Se parizer se kenyír? Én már 3-4 hónapja nem rendeltem vape cuccot
Akinek még van mindene … Évekre az könnyen hős
Én elmennék a háziorvoshoz, valami lappang benned…
Nekem még meg sem érkezett amit szeretnék.Most megy a harc a pontosítás mert persze hogy 2 féle verzió létezik belőle.
De már a HCn csak nől a kivánság lista meg az agyalás hogy melyik legyen a köv mod.
Lehet én is beteg lettem mint @tibor_balogh
Egy az igaz út !
Lehetne spájzolni…de hirtelen felindulásból megtettem már, van 30+ kivonatos aromám most a felszámolási lázból, meg 2-3 Zolika-féle doboz a hűtőben
(Ami majd izgalmas lesz max 2 év múlva, az a nikkk.)
Amúgy meg ne sírj buksi .. Mod-od még nincs , de az akumlátoraid és töltőd ma megérkezett nagy baj már nem lehet ..
Szuper!Aztán Lengyel barátaink csak kibogozzák hogy melyik stubby melyik.
Te egy hős vagy!!
Pedig azt hittem a múltkori ajánlásom, a LaTab Baffometto Reserve felkeltette a kíváncsiságod
Szerintem neked bejönne mert van egy kis karcosság is az aromában, nekem legalábbis úgy tűnik mintha extra TH-t adna hozzá. Hátránya az ára, ahol talán még fellelhető, ott is prémium longfill árban mérik… Mellesleg amúgy az is (Linea Shot 60), gyári ajánlás szerint a 20ml üvegcsét 60ml-re kell felkeverni