Revolut pénz váltás utalás

Igen ingyenes.

6 kedvelés

Nincs semmi ingyen .. nekünk egy sör.. vagy Cola … Kinek mi :heart::joy:

4 kedvelés

Pedig az ingyen a legszebb Magyar szó.:grinning_face_with_smiling_eyes:

4 kedvelés

Nem a megszentségteleníthetetlenségeskedésetekért az? :open_mouth:
(Vagy van még az elkelkáposztásíthatatlanságoskodásoitokért is…)

Hétfőtől péntekig nincs extra díj, de hétvégén van 1%, még 350e-s kereten belül is. És ha jól tudom, a 350e átlépése után is csak ez az 1% a “büntetés“.

Amúgy meg nyilván nem MNB közép árfolyamon váltanak, nekik is meg kell élni valamiből (kb +3-4Ft-ot tesznek rá) de még így is és a +1%-kal együtt is szerintem sokkal jobb áron váltanak devizát, mint az itthoni kereskedelmi bankok.

Ahogy Tibi is írta, semmi nincs ingyen :slight_smile:

6 kedvelés

:rofl: mondom én .. amúgy spórolni csak úgy lehet ,ha állandóan van a deviza számlán lóvé.. Ha nincs akkor inkább fizessünk forinttal..

3 kedvelés

Spórolni csak úgy tudsz ha nem veszel semmit :smile: vagy esetleg euroban kapod a fizetésed.

Dekadens, elmaradott nyugati diktatúrák sajnos nem fogadják el a királyi nemzeti forintot így nem tudod elkerülni a devizaváltást

5 kedvelés

A dolog első része a legnehezebb :sob:

5 kedvelés

Én is kíváncsi leszek meddig bírom!! Ebben a hónapban még nem vettem semmit, pedig már 13. van!! :thinking: :blush:

5 kedvelés

:joy:
amazon fly GIF

4 kedvelés

Se parizer se kenyír? :sweat_smile: Én már 3-4 hónapja nem rendeltem vape cuccot :grin:

4 kedvelés

Akinek még van mindene … Évekre az könnyen hős :joy::hugs:

2 kedvelés

Én elmennék a háziorvoshoz, valami lappang benned…

4 kedvelés

Nekem még meg sem érkezett amit szeretnék.Most megy a harc a pontosítás mert persze hogy 2 féle verzió létezik belőle.:grinning_face_with_smiling_eyes:

De már a HCn csak nől a kivánság lista meg az agyalás hogy melyik legyen a köv mod.:rofl::rofl:

Lehet én is beteg lettem mint @tibor_balogh :rofl:

3 kedvelés

Egy az igaz út !

Star Wars Disney Plus GIF by Disney+

3 kedvelés

Lehetne spájzolni…de hirtelen felindulásból megtettem már, van 30+ kivonatos aromám most a felszámolási lázból, meg 2-3 Zolika-féle doboz a hűtőben :roll_eyes::grin:
(Ami majd izgalmas lesz max 2 év múlva, az a nikkk.:roll_eyes:)

4 kedvelés

Amúgy meg ne sírj buksi .. Mod-od még nincs , de az akumlátoraid és töltőd ma megérkezett :heart::joy::joy::joy: nagy baj már nem lehet ..

5 kedvelés

Szuper!Aztán Lengyel barátaink csak kibogozzák hogy melyik stubby melyik.:laughing:

3 kedvelés

Te egy hős vagy!! :grin:

3 kedvelés

Pedig azt hittem a múltkori ajánlásom, a LaTab Baffometto Reserve felkeltette a kíváncsiságod :slight_smile:

Szerintem neked bejönne mert van egy kis karcosság is az aromában, nekem legalábbis úgy tűnik mintha extra TH-t adna hozzá. Hátránya az ára, ahol talán még fellelhető, ott is prémium longfill árban mérik… Mellesleg amúgy az is (Linea Shot 60), gyári ajánlás szerint a 20ml üvegcsét 60ml-re kell felkeverni

4 kedvelés