Rendelés vaporism

Vagy hibát ,hibára halmozok?
Most arra gondoltam,hogy a holnapi emailbe beleírom a regisztrációs adataimat is.
Lehetséges,hogy ezen a ponton rontottam el,mivel ezt az apróságot kihagytam?
Beleolvastak…ki ez a random fasx,aki itt beírogat ismeretlenül,aztán le sem érdekelték őket a rendelésem?

Szerintem igen,ezért írtam hogy valami hiba csúszott a gépezetbe.
Ha regeltél tegyél úgy ahogy írtam,és várhatod az e-mailt ha mindent jól csináltál.
Másnap jön emil,4-5 nap után csengetni fog a futár,akinek ildomos adni egy kis jattot is :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

Oké.köszönöm a türelmed-válaszokat és persze a többiekét is!
Holnap okosabban futok neki
(na jó nem,holnap is ugyanolyan hülye leszek,mint eddig :grinning:)

én is szoktam rendelni tőllük de semmi bajom nincs a csehekkel,sőt volt magyarul írtam meg nekik igaz csináltam nekik képernyőfotót én úgy szoktam és oda írom,hogy order​:grin::blush:a végén meg jön a vissza igazoló email abba meg írom nekik,hogy thanks.:grin:a címemet meg már tudják.

1 kedvelés

Ma nekifutottam újra ennek a rendelésnek,de azt írták vissza,hogy rengeteg mindent tudnak ide kiszállítani,viszont dikódot nem fognak.
Erről ennyit.

Ha ez megnyugtat,Kayfunt se szabad nekik.Meg semmilyen más Svoë Mesto cuccot se.Máshol is meg tudod venni.

A vaporizm egyetlen előny az utánvét volt, mert az áraik egyébként mocskos szarok.

Bemész a bankba, elküldöd nekem a pénzt, én meg megrendelem neked a szlovákoktól, ha kell.

Tyutyika meg postázza neked foxiba.

Ugyis rendelnem kéne nekem is, már hetek óta hallogatom a titán danit, a végén meg jól elfogy, azt bhatom.

Update: mégsejó, nincs fekete :sweat_smile:

Vagy te most minit akarsz vagy microt? :thinking:

2 kedvelés

Igen,így már sokkal nyugodtabb vagyok :grinning:

Microt akartam,de már mindegy,rendeltem egy másik zsebbarát modot.
(BP mods tomahawk sbs)
Ezt remélem elküldik.

Jó, mert microból sincs fekete. :sweat_smile:

Pedig van

En nem a vaporizmről beszélek, hanem az e-smoke.sk-ról. Onnan 40 eurral olcsóbban meg tudom venni.

3 kedvelés

Ja,oké

A jól bejáratott úton ami már kíván taposva . :grin:

4 kedvelés

Kicsit off leszek, de ránézve erre webáruházra, láttam egy cikket az utántöltők csehországban tervezett drasztikus adóemeléséről. Olvastátok?

Jap megint a dohány konszern Made in USA . Dollár bal

1 kedvelés

Ami lényeget látok benne, hogy várhatóan a vapelők 22%-a visszatérhet a hagyományos cigarettára…

Ez remek hír,akkor lehet ez volt az első és utolsó rendelésem a csehektől.
Gondolom az lesz a vége,hogy egyelőre "csak"50%-kal emelnek.Szerintem a sok vaper már látható adóbevétel-kiesést okoz,muszáj agyonsarcolni ezt is.Pár éven belül jöhet majd az ukrán csempészleves :grinning:

Valahogy eddig sem húzott feléjük a szívem etéren és később sem fog . Inkább meg várom a postát a felkelő nap országából . :japanese_ogre:

Azért ne legyünk már naivak kérek szépen mindenkit.

A németeknél mi történt?
Rendelnek a franciáktól meg az olaszoktól :slight_smile:
Kik mennek tönkre, vapeshopok :frowning:
A cseh vaperek, akiket szintén sorolhatunk a mi régiónkhoz
szerintettek nem oldják meg kintről?
Ki megy tönkre?
A vapeshopok :frowning:

Nálunk meg adót sem kell emelni, elég a NAV :slight_smile:

Tisztelettel

3 kedvelés