Vagy hibát ,hibára halmozok?
Most arra gondoltam,hogy a holnapi emailbe beleírom a regisztrációs adataimat is.
Lehetséges,hogy ezen a ponton rontottam el,mivel ezt az apróságot kihagytam?
Beleolvastak…ki ez a random fasx,aki itt beírogat ismeretlenül,aztán le sem érdekelték őket a rendelésem?
Szerintem igen,ezért írtam hogy valami hiba csúszott a gépezetbe.
Ha regeltél tegyél úgy ahogy írtam,és várhatod az e-mailt ha mindent jól csináltál.
Másnap jön emil,4-5 nap után csengetni fog a futár,akinek ildomos adni egy kis jattot is
Oké.köszönöm a türelmed-válaszokat és persze a többiekét is!
Holnap okosabban futok neki
(na jó nem,holnap is ugyanolyan hülye leszek,mint eddig )
én is szoktam rendelni tőllük de semmi bajom nincs a csehekkel,sőt volt magyarul írtam meg nekik igaz csináltam nekik képernyőfotót én úgy szoktam és oda írom,hogy ordera végén meg jön a vissza igazoló email abba meg írom nekik,hogy thanks.a címemet meg már tudják.
Ma nekifutottam újra ennek a rendelésnek,de azt írták vissza,hogy rengeteg mindent tudnak ide kiszállítani,viszont dikódot nem fognak.
Erről ennyit.
Ha ez megnyugtat,Kayfunt se szabad nekik.Meg semmilyen más Svoë Mesto cuccot se.Máshol is meg tudod venni.
A vaporizm egyetlen előny az utánvét volt, mert az áraik egyébként mocskos szarok.
Bemész a bankba, elküldöd nekem a pénzt, én meg megrendelem neked a szlovákoktól, ha kell.
Tyutyika meg postázza neked foxiba.
Ugyis rendelnem kéne nekem is, már hetek óta hallogatom a titán danit, a végén meg jól elfogy, azt bhatom.
Update: mégsejó, nincs fekete
Vagy te most minit akarsz vagy microt?
Igen,így már sokkal nyugodtabb vagyok
Microt akartam,de már mindegy,rendeltem egy másik zsebbarát modot.
(BP mods tomahawk sbs)
Ezt remélem elküldik.
Jó, mert microból sincs fekete.
Pedig van
Ja,oké
A jól bejáratott úton ami már kíván taposva .
Kicsit off leszek, de ránézve erre webáruházra, láttam egy cikket az utántöltők csehországban tervezett drasztikus adóemeléséről. Olvastátok?
Jap megint a dohány konszern Made in USA . Dollár bal
Ami lényeget látok benne, hogy várhatóan a vapelők 22%-a visszatérhet a hagyományos cigarettára…
Ez remek hír,akkor lehet ez volt az első és utolsó rendelésem a csehektől.
Gondolom az lesz a vége,hogy egyelőre "csak"50%-kal emelnek.Szerintem a sok vaper már látható adóbevétel-kiesést okoz,muszáj agyonsarcolni ezt is.Pár éven belül jöhet majd az ukrán csempészleves
Valahogy eddig sem húzott feléjük a szívem etéren és később sem fog . Inkább meg várom a postát a felkelő nap országából .
Azért ne legyünk már naivak kérek szépen mindenkit.
A németeknél mi történt?
Rendelnek a franciáktól meg az olaszoktól
Kik mennek tönkre, vapeshopok
A cseh vaperek, akiket szintén sorolhatunk a mi régiónkhoz
szerintettek nem oldják meg kintről?
Ki megy tönkre?
A vapeshopok
Nálunk meg adót sem kell emelni, elég a NAV
Tisztelettel