Ha jól tudom már a vaporizm sem szállít hozzánk, mert elég sok csomag visszapattant hozzájuk.
Pár hete olvastam másik fórumon, hogy a srácot ezzel a dumával rázták le. Akkor most wut?
Működik a vaporism rendesen emailre! De az elektronikus-cigaretta néha jóval olcsóbb! És ha nincs regisztrálva a régi rendszerbe az ember nem is válaszolnak az emailre!
34,9??? Ez már annyira extrém teljesítmény Attila!
Ilyen az élet. Ez kártérítésért kiált! Összeállunk egy per erejéig, majd azt mondjuk, Te szüttyögeteted a Zeust, de én köhögök tőle. Árva kitaszítottak lettünk a társadalom peremén. Zoli reszkethet!
Ezt asszem megjegyzem magamnak kedves Viktroll barátom! Majd a legközelebbi közös akcionknál ne lepodj meg, ha egy kis latakiát is találsz a csomagban! Persze csak DL felhasználásra!
Hááát több itt a gonoszság mint a boszorkányképzőben! Vezeklésképp bármit elröffentek amit csak kitalálsz Zolikám! Legyen az Latakia, mosogatószer avagy hasadóanyag…
Az utóbbi kettőt inkább kihagynám, de a kövi parkkal utazik a Latakia. Cserébe egy Live alkalmával szívesen megnéznék egy rögtönzött íztesztet belőle általad. Mivel 6-os, és nem szeretnélek 8do előtt a Troll paradicsomba küldeni, jó lesz MTL-ben is.
Bármiben, bármit, ez lesz a jelszó.
a vaporism szerintem szállít még ide csak ugye -e-mailben kell rendelni és angolul tőlük
Igen, ezt csinálta a srác, erre írták neki, hogy már nem küldenek, mert sok csomag megy vissza hozzájuk.
ha nem lehetne max akkor ott van még a francia oldal is a lepetitvapoteur.com az sem rossz oldal mondjuk ha nem lennének a csehek
Vagy a vapstore.de ugye
@Ispy igaz,az is ott van még csak a 100€ legyen meg aztán ingyen küldik még a franciák is.
csak szóljatok ha nincs meg a 100€ benne vagyok minden jóban úgyis kéne ez az még mindig
nekem is elfér még 1 2 tank meg egy pod is jó ha van még podot tervezek venni még a 2db wenaxhoz a kicsi herot ki akarom próbálni meg ugye van ahoz 2db pori is itthol hozzá még amit be néztek a csehek de jó is,hogy be nézték így kell egy kicsi hero is a porikhoz
simán össze lehet hozni azt a 100€ @Ispy ő már csak tudja hátha benne van ő is megint3 össze hozzuk még akár a 200€ is ha kell
Nem köszi, kell a lóvé a kertre. Ja, és 150 juro az ingyenes szállítás. Hajrá!
akkor a francia oldalon van 100€ ingyen szállítás
Off: Imádom a nagykijelzős modokat. Ez nagyon klassz!