Sziasztok. Valami nem stimmel Vaporism-nél…
Össze raktam a rendelésem 215.5 Eur
Amikor átváltom a pénznemet a honlapjukon Forintra, akkor 5278Ft jön ki végösszegnek. nem értem mi történik itt!
Nem szállítanak Magyarországra.
Ennyiért még cseh-ben is megéri átvenni
Sajnos akkor most már nagyon kevés beszerzési alternatíva maradt. Sajnos nem tudom, hogy melyek a megbízható shop-ok. Esetleg egy listát lehetne ezekről is írni.
Mit rendeltèl volna?Akadnak mèg megbízható kínai ès európai shopok.
Ezekben a vészjósló napokban semmi sem biztos. Esetleg, ha megírod, hogy mire van szükséged tudunk segíteni, hogy hagytunk-e még megvehetőeket a még üzemelő boltokba…
Félő, hogy nem a boltok ellehetetlenítése a végső megoldás. Az első lépcső kipipálva várható ezek után a foglalás visszatartás arra az időre, mikor akár az eladó vagy vevő rendezi a jövedéki adó megfizetését, ez egy előre utalásnál fájó lehet. Az említett kinai és más európai boltok zöme ekképpen működik.
Igen,sajnos ez lehet a következő lèpès.
A kinai miután megkapta a vételárat nem igen hiszem, hogy foglalkozna vele. A vevő amennyiben nem szeretné bukni az elutalt pénzt megfizeti az adót és így már nem is lesz olyan olcsó…
Mtl claptont, kanthalt, ss huzalokat és aromákat szerettem volna rendelni. Úgy szerettem volna megoldani, hogy ne 3-4 helyről kellek rendelni. Mert az a gond hogy az egyik shop-ban vannak aromák, de nincs olyan huzal amit szeretnék, vagy fordítva…
Hazánk Uniós tagként már régóta egy vám szabadterület. Logisztikai, átcsomagoló központok ahol kettőből egyet vagy egyből kettőt, csomagolnak és így már mehet rá a matrica „csomagolva EU”
Ahhoz kell nèmi szerencse,hogy mindent egy helyről be lehessen szerezni.
Huzalok: zivipf.de ott elèg nagy választèk van.
Aromák:Francia,Horvát vonal.
Készlet kiárusítás van náluk jó árakon. Amiket írtál azok között még tudsz csemegézni. Állítsd be a forintot és mindenképpen utánvéttel, így nem érhet meglepetés.
Nézd meg a LiquidHall, Liquid-Aroma oldalakat!!
Vapemester oldalán is nézz körül. Pista korrekt nagyon.
Köszi mindenkinek. Meg oldódni látszik a probléma. Igaz , aroma téren még vacillálok, de Goat dohányos aromák lesznek az már biztos. Remélem nem nyúlok mellé velük.
Szerintem nem!!