Mondjuk lassan odavertem az utóbbi időben egy dani árát aromákra, és még a dicodes a drága.
Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom a saját részemről
Neked már az összes szín meglehetne…
Akkor valami lájmlájt?
Megismételném a kérdésem,ha már ekkora “tömeg” gyűlt itt össze…
Mit javasoltok,írjak angolul egy új rendelést,vagy maradhat a magyar,mivel csak egy félreértés miatt kallódhatott el a levelem?
Szerintem angolul kérdezz rá, Hogy megkapták e a megrendelésed, amiben ezt és ezt írtad…
Szlovákoktól 206 eur, meg Tyutyikának kedveskedsz, az nem jó?
Szia. Spam-ben is nézted? Bár, ha gmail-es vagy azzal nem sok gond szokott lenni.
Persze,ott is.
Rákérdez,ha valami oknál fogva nem rendelted meg,
kosárba rak,jobb klikk kimásolod a kosarat emil bácsinak,rendelési címet odaírod és várod a pénzzel teli zsebeddel a futárt .
Ilyen egyszerű a rendelés
Azt nem tudtam, mert mikor rendeltem akkor mailben rendeltem, két nap múlva itt volt. Olyan nem volt, hogy meggondolom magam félúton. Viszont a gmail hülyén gyüjti a levelezéseket. Összefűzi, ritka idegesítő módon. Multkor is alig találtam meg egy üzenetet, a 3 levélváltás között.
Igazából az a bajom,hogy per-pill nem tudok kártyán ,stb keresztül utalni,viszont ez az utánvétes-kp dolog megoldható lenne,amit szerény tudásom szerint ez a cseh cég tud jelenleg,leszarom a párezerft-os különbséget,csak jöjjön meg a szajré,ezekkel a feltételekkel(utánvét/kp).
Ezt bepróbálom,köszi!
Se kártya,se utalás,náluk a kp játszik utánvéttel.
Azt hiszem sőt,tutira tudom
Elég gyenge vagyok angolból(ciki)a fordítóban nem bízok mindíg így rendelek,nem volt baj eddig még,és jött a termék
Akkor ezt most eldöntöttük közösen,hogy hiba csúszott az első rendelési rituálédba úgy tűnik és ezért nincs rendelési számod
Azért idegesít ez a dolog,mert végre elhatároztam magam,hogy mekkora nagy pénzt elköltök divatra,erre baccnak hozni/válaszolni ,pedig már annyira beleéltem magam…
Én regisztráltam meg minden,de ugye minek,nem vagyok csehszlovák:)
Nem azért szoktunk regelni,hanem azért hogy tudják meg ők is hogy a Magyarok is vapelnek ! nekik mindegy milyen nemzetiségű vagy,ha engedi a nagyrabecsült kormánykerekünk,akkor küldik