Sziasztok!
A Vaporism oldalról tud valaki újabb infókat. Már 2 hete dolgoznak a frissítésen, egyszer véletlenül megnyílt gyors chat váltás, amibe nem bíztattak…
Mit szeretnél onnan ?
A munkás Pod-jaimhoz porlasztó fejeket Voopoo Vmate.
Köszi ismerem őket Fámások. Nekem jelenleg életbiztosítást jelent a csomagpont vagy GLS, amit az első értesítésnél kérhetem csom.pontra. Ha missisfőnök venné át rendeléseimet már nem leveleznénk… Férfiak vagyunk nem ecsetelni nem szükséges, ugye?
Most nagyon őszinte leszek.
Nekem mindegy
A futárok ismernek látatlanba,csak a hangomat ismerik,és a “barátaim”
Ha félni kell a megrendelt termék miatt akkor ott gáz van
Nem a Fámásokkal van probléma, csak ők házhoz hozzák és én keveset vagyok otthon, így biztos nejem venné át szembesülve az árakkal Ő is igényelne legalább annyit. Így számomra 80K lenne egy egyszerű 40ezres lötyik rendelése…
Akkor csak 20 ért kell lotyit venni, és rögtön csak 40be lesz. Így asszonynak is jut valami.
Bocs, nincs közöm hozzá.
Nincs de igazad van.
Na most, hogy már eléggé szégyenlem magam mondhatnátok valamit az oldalról…
Drága oldal.
Ne “sírj”. Te életed, úgy eléd ahogy neked jó
Ez az oldal egyébként is (ahogy az összes többi)kész szociológiai tanulmány is egyben
Magyar valóság…
Én se vagyok csak hajnalban meg este itthon,de megkapom a csomagokat úgy hogy senki nincs itthon
Igaz a kutyáktól fél mindegyik futár pedig nem is látják egymást
Nekem anyós veszi át …fél tőle mindenki…
Utánvétellel hogyan?
Napközbeni nálam sincs aki atvegye, de a gls futár már csak azzal hív, hogy csomag a szokasos helyen
Én a legtöbb helyen elore.fizetek kártyával. Persze van ahol nem lehet, de ritka
Nem szeretem az utánvétes helyeket,ha minden kötél szakad akkor a melóhelyre rendelem.
De ott nem szeretem ha tudják mit mennyiért vettem
Mert magyarok vagyunk : mibű ? Hülye vagy minek a’
Meg ilyen hasonló kérdések miatt
Az előre utalással más témába égettem már magam, azóta kerülöm, ha lehet.