Rendelés vaporism

Hát naiv pont nem vagyok. Miután láttam a francia shopban is a petíciót, én arra tippelek, hogy bekeményítenek elektromos ügyben az egész EU-ban (persze, azt kívánom, ne legyen így). Sorban fogják kivetni a sarcot, ellehetetleníteni a kereskedelmet. Magasról tesznek rá, hány % tér vissza az analóghoz (minél többen, annál jobb), a lényeg fizessen mindenki minél többet. Nincsenek illúzióim, már írtam: az emberélet értéktelen. :thinking:

Így van. Szép lassan minden kapu bezárul, 1-2 év és minden 3x annyiba fog kerülni. De addig még sok aromát lehet venni. :sweat_smile:

1 kedvelés

Én nem tudom :slight_smile:
De az biztos, hogy amióta megy itt a keménykedés,
én azóta olcsóban vásárolok mint előtte :slight_smile:
(mert ilyenkor rá vagyok (akarják :slight_smile: )kényszerítve, hogy új beszerzési forrásokat keressek)
Azt nem tudom hogy drágább lesz e , de egyszerűbb nem az biztos !

Tisztelettel

4 kedvelés

De szokták volt mondani:
“Ha egy ajtó(kapu) bezárul, kinyílik egy másik”
(ha nem, akkor meg bemegyünk az ablakon :slight_smile: )

Tisztelettel

Sziasztok, a vaporism-rol mar elvileg lehet rendelni rendesen az oldalukrol. Ma beszelgettem egy emberrel, es azt mondja, hogy o mar egy ideje onnan rendel, bepakolja a kosarba, kivalasztja a packetta vagy mit es csomagpontra jon utanvettel. Errol nincs valakinek bovebb pontosabb infoja?

én anno mikor akartam rendelni Magyarországot nem lehetett kiválasztani most nem tudom jelenleg mi van de majd rá nézek​:blush:eddig emailben ment minden.

1 kedvelés

már lehet ide rendelni rendesen is most néztem meg ki lehet Magyarországot választani.:blush:

9 kedvelés

Ohh, ha meg lenne csomagpont,akkor tuti lenne :slight_smile:

4 kedvelés