Na jóóó…az a 20-33% durva…az tényleg borítana mindent amit írtam
Egyébként én is húztam már fel a dinner ladyt 50-50-es alappal, el is tudtam szívni, de simán lehetett volna az a vége is, hogy túl híg és megfolyik miatta a tank.
Az összes dinner lady 60-as snv ilyen, de egy journey snv is 20%-os, persze ha valaki 3%-ban keveri az aromát, akkor ott mindegy.
Ha a 120-as snv-t, amiben 24ml az aroma feltolod 12-es alappal a vége 9.6 mg lesz, ami hát, nem 12.
És rengeteg ilyen snv van…
Az a bajom az elore kevert most is vaperstore.eu rol 12 es lepkefing volt vagy csak manapsag kellemesebb a nikotin mint regen a kumulus meg most mire megjonne felkotnem magam aztan lehet onnan is valami langyi keveres lenne a 12 es netan en lettem ennyivel kemenyebb nemtudom az elfbar nagy divat volt na abbol az 5% os az kurvajo dolog de penztarcam meghal mire 50 est keverek na meg az so miatt volt olyan kellemes nemtom
Most igy nez ki a rendeles sztem ez igy jo lesz 130ml 100 as nikkel aromamesterrol
Akkor tényleg nincs mese…marad az alkalmankénti számolgatás és öntögetés (még a nic esetén is)
Én is rühellem, ne aggódj, de majd most, jön az ékszermérleg, most már csak simán utáni fogom.
nic-es alapot én nem vettem soha…nem bízom én senkiben csak magamban
Régen pedig az volt, vape42, 1 liter, előre keverve, nem rázva.
Geekvape Z tank felso levegezoses MTL el nyomom amugy elfbar szeru 5% lenne a legjobb nem ertem hogy hoztak ossze azokat kene kulon likvid kent arulni eros iz hatalmas nikotin hat azon elnek de magaban egy elfbar draga cucc
A nikkel óvatosan bánj így ,ha az első ilyen keverésed lesz !
így van…100mg/ml-nél már gumikesztyű kell (erősen ajánlott)
…és Vaping Undergroundról nem veszünk semmit. Pont.
Az elfbár nagyon túl van aromázva, édesítőzve és ízfokozozva, azért cuppan rá mindenki. Itt ezt nem fogod megtalálni, készülj fel rá, ez egy más, de fenntartható élvezet lesz.
Mint amikor mindig 3 cukorral iszod a presszó kávét és egyszercsak elkezded cukor nélkül inni. Az elején szar lesz, pár hónap után meg el sem tudod képzelni, hogyan bírtad 3 cukorral meginni.
Azt nem használom,de ez nem booster meg himli humli kevert alap amit esetleg “megszokott”ez szerintem erősebb
Igen tudom agyonnyomott szar sajnos, a rendeles szted igy megfelelo? Vape 42 + 130ml 100 as nik.(kajak kesztyu kell hozza?)
Jó lesz. Én nem szoktam kesztyűzni, de ha bőrre megy megmos, szembe nem nyulkál, meg nem issza.
Ha nem kened össze magad,nem
Nem a világvége, de azért ésszel vele…
Akartam kérdezni, hogy az aromákat is mérlegezed?
Koszonom a segitseget mindenkinek akkor most ezt igy berendelem ha ittvannak valszeg irok ki ujra hogy akkor mennyit hogyan pontosan bar kene valami amivel latom is mi mennyi ml