Nagyon úgy látom ebből baj lesz hogy én nagyon itt logók. Muszály leszek bele vágni ebbe a kevergetésekbe annyira izgalmas és talán tényleg nem annyira bonyolult a dolog.
Kérhetnék információt miket szerezek be hogy gondtalan nyugodt keveresékbe kezdjek bele.
Ezt úgy kérdezem hogy semmim nincs full kezdő vagyok eben a témában.
Szia !
Ha tudod milyen nikotinra van szükséged akkor van pár oldal ahonnan lehet készrekevert alapot rendelni,vagy boostert küldenek megfelelő mennyiségben a nullás alaplevedhez.
Legegyszerűbb,ahogy én kezdtem 90 ml alap+10%aroma (10ml)
Szia!
Nekem van 3 féle fecskendő (2ml, 10ml és 100ml)
Üveg mérőpohár 150ml
Soksok üvegflakon, amiben érlelek (125ml és 250ml) a gyógyszertári barna is tökjó
És mégtöbb liquid müa. flakon, amivel tankot tudok tölteni
Ezen felül opcionális a mágneses keverő, de a hagyományos módszer is jól működik (csak sokáig tart)
Szerintem más nem nagyon kell, csak egy jó adag türelem
Szia!
Én az alapot a flovartias PG/VG-t használok, nikotint 100mg/ml-est a eliquidvg.eu-ról veszem.Szerintem a 100as nikotinnal a legkönnyeb számolni, de amióta ismerem a vaperinát és a keverdét erre sem lenne szükségem
Én az alapot általában 0,5-1L-es kiszerelésben keverem be, PG-VG+a kellő mennyiségű nikotin.(Ide bármilyen fecskendő megfelel). Ezután 2-5napig hagyom kupak nélkül, munka előtt-után megrázogatom, meg néha ha eszembe jutt
Ezek után én csak megrendelem a SNV-eket, feltöltöm a címke felső részéig, ezt is rázogatom érlelem a megadott ideig és aztán már fogyasztom is
Kellékek:(számomra)
Fecskendő:5-10milis a nikotinhoz.
Én rendeltem valamikor még anno 100ml-eset is az alapméréséhez de már azt se használom csak egy konyhai mérő edényt(persze az aszonnyal egyeztetve )
Plusz valamilyen steril flakon az alap mennyiségétől függően
Remélem nem voltam túl bonyolult és tudtam valamit segíteni!
További szép napot!
Egész egyszerűen itt nincs más dolgom csak a megrendelt termékhez hozzá önteni az alap levet gondolom akkor azt is vásárolni kell?
Szia !
Igen ehez már csak nullás vagy nikotinos alaplé kell,felöntöd a nyakáig és várni kell pár napot hogy beérjen vagy akár egyből is szívhatod,de jót tesz pár nap pihentetés az ízének
Nagyon szépen köszönöm. Akkor kezdésnek ez jó lesz itt nemigen tudok elrontani semmit
Ha én azt szeretném, hogy az ízek legyenek intenzívek akkor milyen alap folyadékot is kéne vennem. ?
Jajjjj Istenem és most látom a nikotin abból is van 50/50. 70/30 mondtam én hogy ez nagyon bonyolult dolog lesz Vagy jobban járok ha már nikotinos alapot veszek?
A legegyszerűbb megoldás, ha már kész nikotinos alapot vásárolsz amivel csak felöntöd a SNV-aromákat a címke tetejéig.
A PG felel az ízért. Így azt kell csak figyelned az milyen arányú. És azt majd vedd figyelembe, hogy az aroma PG-nek számít.