Lenyegeben fognam a pg-vgt osszeontenem ez ugy 2 liter rendelnek melle egy 200-260ml 100 as nikotint amit meg melle ontok ezzel ugy 10-12 korul lesz a nikotin erosseg viszont nemtudom pg vagy vg alapu nikotin legyen mert ezutan ezzel az alappal huznam fel az osszes aromat kb 10% ban szoktam keverni.
Ha van 12mg-os alapod, de egy snvbe rakod, mondjuk dinner lady, 20ml aromához raksz 40ml alapot, nos, akkor az minden lesz, csak 12mg-os nem…ezért a dinner ladyhez kiszámolom mennyi niket kell rakni 20ml aroma mellett, hogy tényleg 12mg-os legyen. Ahol a 20ml pgnek felel meg…
Ne öntsd össze, mindig csak annyit, amit el is használsz
Pg alapú nik-a VG kényesebb is, és sokkal sűrűbb(főleg hidegen), nehezebb vele bánni, főleg ha ilyen töménységből akarsz viszonylag kis adagot keverni,pl. új aromából próba.
Hallgass @Ispy Istvánra.
Az ő agya már ilyen korán “forog” és tök igaza van.
Saját kezdőkori példámból kiindulva, 10-30 ml-eket keverj be csak olyan aromából, ami nem biztos, hogy beválik.
Ertem, koszonom a gyors valaszokat! Akkor ha lerendelem egybe az nem problema viszont mindig csak az adott alkalomra amit kikeverek szamoljak es akkor ontsek ossze mindent a 0-rol. Ha ez kondjuk 1.5 evet all az ido alatt megromolhat? Illetve akkor inkabb pg alapu nik et rendeljek ha jol ertem
10 hó végén vettem 1 liter vg-t és 1 liter pg-t. Persze akkor még volt az előző adagból, meg közben kaptam is néhe ezt-azt, de még van 4 dl vg-m, és 2 dl pg-m, mert a pgt elajándékoztam, mert nem fogyott egy csepp se.
Fogyasztásom napi 3-5ml…szóval én meg az 1 liter vgt is soknak érzem, persze eláll, sötét hűvös helyen, de a nik simán gyengülhet idővel.