Ez inkább masszív DLeseknek való, az nem az én világom
Hogy én ezt mennyire rühellem, a vg kiszínni az, olyan, mint egy elfántot áttolni egy kulcslyukon…
300ml csőrö flakon. Ritkán kell tölteni, jól adagolható
Szerk.: Mondom csőrös… Na. Sógortól szoktam a liquidhallos nagy palackokat üresen eltarhálni. Ilyesmit ők szállítanak a legjobb flakonban
Lusta, és ingyenélő. Most h íly belegondoltam, inkább kussolok!
Egyem a szívedet ,tessék én ezt használom önt borít GÓÓÓÓL
https://www.aromaparadise.hu/meropohar-50ml
Egyébként ez az éxer-mérleg nem is olyan veszett nagy hülyeség mondjuk nekem jó a szemmértékem is.
(Nem eladó!)
Vg fecskendőzéshez lehet annyit könnyíteni, hogy megmelegíted 30-35 fokosra.
Csak ebben a komboban nem iagazn van keszleten senkinek sehol sokat buknek a szallitason bar vape42 be szemelyesen betudok menni viszont ott 500 meg 100 as van
Oké, oké, végülis lovaskocsival is mehetnék az Auchanba minden pénteken.
Mi a baj a szerdával? Hánnyal megy?
1 liter pgt akkor is felesleges megvenni, ha nik is pgs, meg az aromák is mind azok, ezért kérdeztem, ha nem használsz snvt, akkor fog fogyni a pg, egyébként ott fog állni a polcon, mert az 50-50-hez elég lesz a nik meg az aroma majdnem mindig.
Fény koromban én is coptam fecsivel mióta ezek vannak minden tuti
Akkor ha mondjuk vape42 nel maradok 500-500 pg vg rendelek egy 130ml 100 as niket meg aromakat az ugy jo gondolom bar a dl ek felhuzosak de nem osszeontom hanem majd minden keveresnel mericskelek
Első körben bőven, amikor ez elfogy már látni fogod legközelebb miből mennyit kell rendelned.
Viccet félretéve, tényleg jó cucc az a mérleg. Sokszor keverek viszonylag kis adagokat, 30-60ml, pofátlanul kényelmes megoldás. Az egyik legjobb vételem volt vape cuccok közül.
Rendelés done.
Régebben én is magam kevertem a pg/vg/nic-et aztán rászoktam a kumuluson vásárolt 70/30-as alapra (de van 80/20, 50/50, stb)…ha 1 liter elég neked pl fél évre akkor 11.5 eur-ból megvagy, nincs öntögetés, vg többlet sem marad…hozzáöntöd a nic-et és így hűtőben tárolod. Ha 2 liter pg/vg veszel akkor is csak az egyiket keverd be nic-el…a másik hűtőben várjon a sorára. Az, hogy mikor mennyit keversz be aromával már felhasználás és aromafüggő…ki kell tapasztalni, hogy csak annyit keverj be amennyit még ízvesztés nélkül el tudsz használni.
Rossz ötlet…ha 20ml aromához hozzárakszt 40ml 12-es 50-50-es alapot, akkor kapni fogsz 60ml 8mg-os 67%-os pg cuccot…szerintem ne ajánljunk ilyet.
Lazáskodni ráér majd, ha már tudja mi jó neki és mi nem.
most őszintén ki érzékeli, hogy 64/36 vagy 70/30as az e-liquid…vagy, hogy 45/55 vagy 55/45. De jogos, kezdőként én is törekedtem a pontosra
Lehet ezert gyenge mert elore kevert cuccal felhuztam itt a 300ml redastiret azt a vegen a 12 es cuccom volt vagy 6 os
Nem az a lényeg, hogy érzed-e, hanem, hogy még azt sem tudja miket akar szívni. Amiket nekem írt, abban vannak, amiket 8%-ban kell keverni, van ami 20%-ban és van ami 33%-ban. Na erre tökéletesen alkalmatlan egy előre bekevert kész alap.
Így van, én is jártam így az elején, mert az aromát nem számoltam bele a kész mennyiségbe.