Nekem nem hoztak többet mint a single 0.40X2+0.12 fused clapton 3-as mag 5 karika
(Pedig lakik itthon pár dual is )
Gőzmennyiségben picivel lesz csak több a dual,ellenben wattot többet fog kérni,mint single-ben.Van mindkét fajta itthon,számottevő különbség,nem sok számomra.
Akkor teszek egy próbát velük
@Zolika csak a kíváncsiság hajt és valamire el kell költenem a havi vape keretet
@TheSoftParade1968 ha nem válik be akkor még megpróbálok nagyobb átmérőjű coilt bele rakni
Köszönöm a segítséget
Azt azt hiszem még tavaj előtt ellőttem már
Nekem ez bevált singlben
Én 3-as átmérővel használom a Destiny-t és a Hot Rod-ot is.
Szálhuzal,vagy premaid,mikor milyen kedv van.
Hot Rod-ba megy dupla,csak a kazántér más.
Nincs mit köszönni,hátha sikerül.Drukkolok!
Singleben nálam a Coilology Alien V2-nél nem találtam jobbat de igyekszem nyitott szemmel járni
@TheSoftParade1968 ha mégse sikerül akkor lesz eladó Drop Dead V2 és egy Drop V2
Az sem rossz,de nem ka1
Csak az jöhet szóba,és ez bizonyított nálam hogy az
Majd írjál,ha tényleg lesz.
Valakinek esetleg van tapasztalata a Vaperz Cloud Sith RDA-val?
Totál rápörögtem az áttetsző jeges kiadása.
Időközben elérhető is lett Kumuluson. Majd akkor én beszámolok róla
jupeee en varom a beszamolot es foleg, hogy tudod asgard minihez hasonlitani mert az is van / volt neked
Nagyon bizakodó vagyok mert az asgard mini nekem túlságosan is levegős volt egy tekercsel Ám úgy látom már kumuluson is kezd kifogyni a készlet. 4x10 ből már csak 8 db maradt. Asgard XL kb 2 nap alatt elfogyott az összes színben
asgard xl el szemeztem de abba brutal series coil ok kellenek es talan 40 mm korul van amihez nincs is jo modom marmint amin szepen ulne
Csak a kalapács passzol hozzá
Steam crave hadron vagy titán még azokon csücsül szépen .
Ma délután már hosszabb időt tudtam eltölteni a tankkal. Elpumpáltam kb. 8ml liquidet és kicsit vegyesek az érzéseim. Maga a tank száraz állapotban baromira jól néz ki. Főleg az áttetsző Pulse V3 moddal együtt.
Sosem volt még ultem anyagból készült tankom ezért meglepetésként ért, hogy nem melegszik át mint egy fémből készült tank. Ez nagyon tetszik de sajnos a hozzá adott driptip túlságosan rövid ezért néhány slukk után kicsapódik a liquid ami miatt törölgetni kell a tankot. Erről már korábban is olvastam Redditen de szerencsére ez könnyen orvosolható egy hosszabb driptippel.
Kicsit furán néz ki dehát ez van jelenleg.
Az építés nevetségesen egyszerű ( akár csak a legtöbb egy tekercses RDAnál

Jelenleg desszert liquiddel használom és nagyon kellemes ízeket ad. Nem állítanám, hogy egy szinten van egy Reload S-el vagy egy Nitrous-al de nagyon jó RDA. Összegezve teljesen vállalható tank DE szerintem a 40-50€-os árat egyáltalán nem éri meg. Szerencsére én aprópénzért tudtam beszerezni ezért annyira nem is bosszant a vásárlás.

Vegyetek inkább Nitroust vagy az új Reload S Pro-t ebben az árkategóriában!
Hála ennek a kellemes melegnek az amúgy is melegedő RDA-k még forróbbak
Nagyon laza és kellemes meleg érzés tölt el a zsebem környékén manapság . Rdta 2 nagyobb felületen meleg
Még jóhogy a “java” fémpalásttal rendelkezik.
Na hello!..rég jártál itt