Hát gondoltam csak hogyha hátha,de ha nem ,nem.
Sikerült megkerülni a megyét, így megoldódott.
Áruld el a titkot légyszi.
Gondolom távolsági járattal
Valszeg,mert még mindig nem jó az oldal.
Regisztráltam, de nem sikerült befejezni a regisztrációt, ennek ellenére jött e-mail, hogy mégis regisztrálva vagyok. Beléptem a regisztrációval, így a megyének elfogadja a “Magyarországot”.
Más kérdés, hogy gyakorlatilag duplán rendeltem, mert valahogy az előző rendelésem is nyilván volt tartva, bár a kosárban nem láttam. Aztán a számlán igen. Semmi baj, legalább nekem is lesz cumó a hűtőben, így ha valaki meg lesz szorulva, majd én is fel tudom ajánlani.
Ha elbírja a költségvetés,semmi gond.De gondolom meglepődtél.?
Meg, főleg azon, hogy 404 a keresett oldal nem található, alatta meg mégis ott van. Egyébként nem nagy összegről van szó, főként ha azt veszem, hogy a Floravitától csak literes aalap-jelölt cumót lehet rendelni. Így végülis lesz 2 l 50/50-re kapacitásom, ha az 3-as nik. Az nekem simán elég lehet egy évre.
Ugye ott nem úgy van írva, hogy Hungry?
Ahogy láttam, Magyarország van írva.
Újra nekiugornék a dual coilos RDA-k világának azzal a gondolattal, hogy a RDL tartományt céloznám meg. Esetleg akinek van ebben tapasztalata mennyire lenne ez életképes? Kinéztem most két Alien MTL tekerést amit vennék.
Köszönöm előre is a válaszokat
Élhető a dolog . Nem kevesebb a gőz . Armadilot dualba tekertem triger coil-al 3 mas magon 7 gang + lábak 4 mm . 0,6-0,64 Ohm langyos volt .
Vagy sima clapton volt
A régebbi tekerést fjused claptonal láthatod ha rá keresel az armadilonyó szóra
Nekem nem hoztak többet mint a single 0.40X2+0.12 fused clapton 3-as mag 5 karika
(Pedig lakik itthon pár dual is )
Gőzmennyiségben picivel lesz csak több a dual,ellenben wattot többet fog kérni,mint single-ben.Van mindkét fajta itthon,számottevő különbség,nem sok számomra.
Akkor teszek egy próbát velük
@Zolika csak a kíváncsiság hajt és valamire el kell költenem a havi vape keretet
@TheSoftParade1968 ha nem válik be akkor még megpróbálok nagyobb átmérőjű coilt bele rakni
Köszönöm a segítséget
Azt azt hiszem még tavaj előtt ellőttem már
Nekem ez bevált singlben
Én 3-as átmérővel használom a Destiny-t és a Hot Rod-ot is.
Szálhuzal,vagy premaid,mikor milyen kedv van.
Hot Rod-ba megy dupla,csak a kazántér más.
Nincs mit köszönni,hátha sikerül.Drukkolok!
Singleben nálam a Coilology Alien V2-nél nem találtam jobbat de igyekszem nyitott szemmel járni
@TheSoftParade1968 ha mégse sikerül akkor lesz eladó Drop Dead V2 és egy Drop V2
Az sem rossz,de nem ka1
Csak az jöhet szóba,és ez bizonyított nálam hogy az