Sőt ! Ha dl rda akkor nekem bőven jó a nullás is hatossal az bátor nagyon
Nekem már a 3-as is sok. 1,5-2 mg amit szívok de miutána kevert alapom elfoggy le akarom vinni 1mg-ra aztán végül 0-ás.
Ittvagyok,ittvagyok, mi történt?
Recurve? Jópofa kis dl, csak nem egy súlycsoport egy poddal. Hangyányival több a gőz. Lehet sok a 6-os, én szemrebbenés nélkül tolom dl-be, ha rámjön a görcs, de mtl is 6-10mg között cirkálok… Szoktak rám furcsán nézni miatta Egy higítást megérhet
Nemrég sikerült aprópénzért vennem egy bontatlan Digiflavor Etna MTL RDA-t.
Teszek egy újabb próbát MTL vonalon.
Ha nem jön be, szólj
Föleg ha olcsó volt!
4190 Ft volt szállítással együtt
Ááaaaaaaáááaaaaaoooohhfffppmmmhh
És? Nem zavar, hogy olyan…pici? Valami rossz érzés?
Hát éppen milyen kedvem van mikor keverék de általában 3mg rá keverék dohányost meg 4-5 mg ra
Azért van még egy nagy DE Cigbest rendelés és nem biztos, hogy azt fogom kapni mint ami a képen volt mert készletkisörpés részlegen találtam. Lehet hiányzik a tank és csak az alkatrészek vannak benne.
A recurve nekem van, és nekem az erősség/gőz nem para, az ízek nem akarnak sehogysem jönni
Ez kb olyan mint néha az Ali.
Látsz valamit olcsón, megnézed, enter…
Jön csak magában egy palást, de a leírásban egy full kit van írva…
És utánna hagyod a francba mert annyi pénzért nem vitázol küldöd vissza…
Csak megint tanultál valamit
Igen ez lebegett előttem is. Ennyi pénzért vehet egy rossz aromát is ami végül a lefolyóban köt ki
Olyat tudok kölcsön adni, ne költs rá feleslegesen
vagy örülhetsz ha kapsz valamit Bár szerintem téged már ismernek, mint a legkitartóbb magyar vásárlójuk …veled nem szaroznak
Cigbestről ez a második rendelésem. Healthcabin és Sourcemore-on ismerhetnek
Mindig ki kell próbálni valami újat. Ha meg nem jön be másnak lehet örömet okoz Drop Solo-val és a Dead Rabbit Pro-val se lettünk cimborák:(
Nekem eddig minden megjött a Cigbest-ről.És ráadásul mindig hiánytalanul az amit rendeltem.Mod,atomizer,coil.
Én pedig rendeltem a Florától VG-t és PG-t hígításnak. De ez olyan qrva sok, hogy valahonnét kéne még 100-as nik. Valakinek van ötlete?