RDA kérdések

Sőt ! Ha dl rda akkor nekem bőven jó a nullás is :wink: hatossal az bátor nagyon

Nekem már a 3-as is sok. :sweat_smile: 1,5-2 mg amit szívok de miutána kevert alapom elfoggy le akarom vinni 1mg-ra aztán végül 0-ás.

1 kedvelés

Ittvagyok,ittvagyok, mi történt? :flushed:
Recurve? Jópofa kis dl, csak nem egy súlycsoport egy poddal. Hangyányival több a gőz. Lehet sok a 6-os, én szemrebbenés nélkül tolom dl-be, ha rámjön a görcs, de mtl is 6-10mg között cirkálok… Szoktak rám furcsán nézni miatta :thinking: Egy higítást megérhet

3 kedvelés

Nemrég sikerült aprópénzért vennem egy bontatlan Digiflavor Etna MTL RDA-t.

Teszek egy újabb próbát MTL vonalon.

4 kedvelés

Ha nem jön be, szólj :smiley:
Föleg ha olcsó volt!

1 kedvelés

Nálam az Mtl Rda 12mg, pereg! :wave:

1 kedvelés

4190 Ft volt szállítással együtt :smile:

5 kedvelés

Ááaaaaaaáááaaaaaoooohhfffppmmmhh :flushed:
És? Nem zavar, hogy olyan…pici? Valami rossz érzés? :smiley:

Hát éppen milyen kedvem van mikor keverék de általában 3mg rá keverék dohányost meg 4-5 mg ra

1 kedvelés

Azért van még egy nagy DE :smiley: Cigbest rendelés és nem biztos, hogy azt fogom kapni mint ami a képen volt mert készletkisörpés részlegen találtam. Lehet hiányzik a tank és csak az alkatrészek vannak benne.

A recurve nekem van, és nekem az erősség/gőz nem para, az ízek nem akarnak sehogysem jönni :slight_smile:

Ez kb olyan mint néha az Ali.
Látsz valamit olcsón, megnézed, enter…
Jön csak magában egy palást, de a leírásban egy full kit van írva…
És utánna hagyod a francba mert annyi pénzért nem vitázol küldöd vissza…
Csak megint tanultál valamit :wink:

1 kedvelés

Igen ez lebegett előttem is. Ennyi pénzért vehet egy rossz aromát is ami végül a lefolyóban köt ki :slight_smile:

1 kedvelés

Olyat tudok kölcsön adni, ne költs rá feleslegesen​:point_up:

1 kedvelés

vagy örülhetsz ha kapsz valamit :smiling_imp: Bár szerintem téged már ismernek, mint a legkitartóbb magyar vásárlójuk :grin:…veled nem szaroznak

1 kedvelés

Cigbestről ez a második rendelésem. Healthcabin és Sourcemore-on ismerhetnek :smiley:

1 kedvelés

Mindig ki kell próbálni valami újat. Ha meg nem jön be másnak lehet örömet okoz :slight_smile: Drop Solo-val és a Dead Rabbit Pro-val se lettünk cimborák:(

2 kedvelés

Nekem eddig minden megjött a Cigbest-ről.És ráadásul mindig hiánytalanul az amit rendeltem.Mod,atomizer,coil. :saluting_face: :grinning:

3 kedvelés

Én pedig rendeltem a Florától VG-t és PG-t hígításnak. De ez olyan qrva sok, hogy valahonnét kéne még 100-as nik. Valakinek van ötlete?

3 kedvelés