Sziasztok! Kicsit változtak a tervek, RTA helyett RDA mellett döntöttem a Podok mellé, mert első körben a kóstolás lesz a fő feladata, de ha megtetszik nem zárkózok el a squonkolástól a jövőben…
Amit veszek holnap használtan: Sigelei Fuchai 21700squonk mod + Recurve RDA (V1)
Ahogy olvasgattam ezekkel az RDA-kkal a legkönnyebb kóstolgatni, vatta ki-be és mehet is az új íz.
Kapok elvileg egy kis huzalt és vattát mellé, de utána már magamnak kéne intézni. Sokat olvastam a fórumot a huzalokkal-vattákkal kapcsolatban, de semmivel nem érzem magam okosabbnak
Az építés teljesen tőlem függ, hogy milyet szeretnék? Rendeltem BP mods vattát 3-as átmérővel, huzallal viszont full vakon vagyok mit kéne. Milyen fajtájú huzal felé kéne elindulni, milyen ellenállással? Aliexpressről rendeltem egy vegyes 8x6db-os huzal szettet, ezzel majd tudok tesztelni, de nem igazán bízok az Alis eladókban, főleg, hogy 1100ft volt a szett postával…
Valahol Alien Claptont olvastam, hogy nagyon jól muzsikál RDA-kban, ezekből 0,45ohm körülieket találok csak kb, ez jó lehet?
A kedvedért most megtekertem: 5menet, 3as magon, 0.47 Ohm 40 Watton nekem megfelel…e-felett az Augvape Intake szűk DL single kazánomban számomra már túl meleg a gőz (hűvös gőz párti vagyok). Még az aromamentes alaplének is kitűnően adja az ízét!!! Sajna aromám nincs tesztelésre (nem élek vele), de tuti brutál lenne a kazán ízvisszaadása. Kitűnő huzal.
Ja, és jelentem 40 Watton is jól teljesít a Cotton Clouds vatta …teljes vastagságban (3mm) használva.
Mondjuk szomjas is a kazán az eddig megszokott 0.65 Ohm tekeréshez képest…vedel mint a gödény
Én amúgy ss316L 28ga-s szálhuzalt használok 17-20Watton, szóval nincs viszonyítási alapom.
Ezt most kívételesen a kérdésfelvetésed miatt tekertem mert van 1 tekercs alien clapton elfekvőben…és mert volt hozzá kedvem
Ami a szíved vágya azzal tekered . De a durva tekercsek lassan melegszenek és igen csak nagy gőzt eredményez a nagy felület . Ha gondolod meg tekerheted 20 ga Ni80al vagy k1 el . SS sajátossága melegítés közben változik az ellenállása. Nem zavaró .
a palást itt is forró…be is fejezem a mókát. Szóval a lényeg, az olcsó Cotton Cloud vatta az első pillanattól szuperül tette a dolgát 40 Watton. Továbbra is bátran ajánlom
Szia. Én a dead rabbit-be 6 fajta tekecset próbáltam, és igazából nem lett meg a kedvencem, mindegyik nagyon jó ízeket adott, coilology alien (3/28-36) selymesebb ízeket a multi (amit a képnél leírtam… most nem írom le megint) viszont intenzívebbeket. Teljesen tőled/ízlésedtől függ hogy mit raksz bele, inspirációkat tudsz gyűjteni de a kedvenced neked kell megtalálni. Ugyan így a vattánál is, nálam a bp mods vatta rda-ba tiltó listán van például.