Ugy döntöttem kipróbálom az RDA világát is.Jelenleg Stubby AIO 21 RDTA-m van BP mods vattát használok.
Hosszas olvasgatás kipróbálás után első RDA-nak Relod S pro jön Alien coilal 3-28/36 0,3 ohm 2,5mm egy RDA nem RDA ezért szemezgetek a Stalk RDA 1 coilos verziójával és a ThunderHead Creations Vaping Bogan Bonza Proval is.Így ki tudom próbálni milyen a 2 coilos RDA.Ha mégsem jön be azt olvastam 1 coilal is nagyon jó ízeket ad.Topside dovpo dual squonk modal lesznek használva.
Olvasgattam a vattákról is.A cotton baconbe sikerült bele bonyolódni elég sok fajta van bacon cotton: silver prime,gold prime, bacon cotton prime,bacon cotton V2.0 .Még jó hogy kolozsvári szallonából csak 1 van.Aztán ami jó lehet RDAhoz Kendo Gold Edition,ThunderHead Creations THC Organic Premium Cotton utobbit @gangsta_gergo kolléga ajánlotta és van még a Muji.
Szia! Általánosságban: a Bp Mods lazább szerkezetű, könnyebben megmunkálható, a Bacon Prime tömörebb, cserébe számomra jobb a lészállítása. Ezt a kettőt használom. Ízben nem érzek különbséget. Véleményem szerint mindkettő jó bármely tankba.
Cotton Békün fekete zacskós, BP Mods, régebbennExpromizer (de az elfogyott), és volt valami papírzacskós, rém laza, nem jut eszembe a neve…. (Cavinton talán?)