Sziasztok!
Tudnátok nekem Rda-kat ajánlani? A lényeg hogy 510-es csatlakozású, 22mm, és lehetőleg single építésű legyen.
Szia tudni tudok,de milyen felhasználásra ? Mtl ? Dl ? Szűk,tág levegőzéssel ?
Van pár darab ami single,és nekem jó ízű,ilyen is olyan is
Nekem most Wotofo Serpent BF RDA a kedvenc,de az inkább dual,mint single.
Szűk dl-re van egy Dovpo Samdwich-em ha érdekes lehet.
Caiman bf,1928 ,holic,hadaly
Tudod 1.2-ig szűkíteni mindet.
Ideírom még :NEM ELADÓ EGYIK SEM
A Holic egészen tetszetős, viszon nem nagyon látok helyet ahol meglehetne venni. Lehet ez se mostani kiadás, mint az Ammit.
Jelenleg azon gondolkodok, hogy lesz egy Dead rabbit solo, szűk dl-re, mivel a legtöbb shortfill 70/30. Mtl-re meg a (nekem) jól bevállt Geekvape z nano 2, 1.2 ohm porlasztóval.
Szűk DL-re szerintem alkalmas lenne még a QP Design Nio RDA/RSA Master Kit REMASTERED is
Gergőt kérdezd rda ügyben
Gyorsan átgörgettem 2f-et mi van még elérhető a klón piacon amt használtam és nem is volt rossz:
FEV-BF1 - (mtl) ocsmány egy csúnyaság és ráadásul az alapja 23mm, íze szupi volt
Speed Revolution - (mtl) nem 22 hanem 18mm, igazi klasszikus, dohány ízekhez ajánlja a sok “szakértő” nekem adta az almás dinnyét is, imádtam
Haku Vena - (rdl - dl) ajnározzák a mái napig sokan… szerintem csak mid
Entheon - (rdl - dl) egy nagy kedvencem bár én a Hadeon cap-el találtam jónak amit nem árulnak ma már minden sarkon, eredeti cap-jével csak jó, hadeon-nal szuper
Hussar II - (rdl - szódával mtl-nek is elmegy) csak arra emlékszem hogy jó volt
NarDa (szűk dl) szintén nagy kedvencem, imádom, viszont nem a legkönnyeb jól megépíteni és tud sípolni is rendesen (új 5a verziót nem ismerem … még, remélhetőleg nem maradok le róla )
Eredeti ÉS megfizethető cuccok között most inkább a DL vonal megy. Nem igazál láttam manapság MTL vagy akár RDL RDA-t a piacon…
Korábban írtad a Holic-ot, annál jobb a Galaxies RDA, azaz nekem jobban bejött mind ízre is mind kinézetre is. Bár azt se fogod szerintem már sehol megtalálni szerintem. Ahogy az 1928-at sem, sajnos, talán azt használtam a legtöbbet mtl-squonk időkben.
A Dead Rabbit solo elég nagy levegős még akkor is ha csak az alsó sor van nyitva (szerintem) de ha olcsón kapsz, egy próbát megér @gangsta_gergo nagy kedvence
És Gergő ajánlotta a Nio RDA-t… ha mindenképpen eredetit szeretnél akkor jelenleg én szerény véleményem szerint ez a legjobb amit kaphatsz ráadásul magyar fizetésre szabott áron . Felesre elzárva már igazi RDL és továbbra is adja az ízbombákat, bár vedd bele hogy nekem viszonylag nagy coil is van benne dl-hez, azzal próbálgattam most szűkebben.
RTA-ban nem is gondolkozol?
Rendeltem is azóta még 2db DRS-t. Végre elérhető volt a teljesen matt fekete kiadás
Hú, jó sok infó, köszönöm szépen! Nézegettem a Cthulhu, Holic, Stng, Ammit, Galaxyes rdakat, nem igazán vannak már sajnos.
Jelenleg a Dead rabbis solot tartom a leg ideálisabbnak.
Rta-ban nem gondolkodok, mivel felváltval szeretek liquideket szívni, és néha ki sem fogy a tank, de már váltanék, ézért szeretnék egy csepegtetőset.
@gangsta_gergo ha tényleg kedvenced a Dead rabbit, és ha nem bánod, akkor összeszedném a gondolataim, kérdéseim, és írnék neked egy üzenetet.
Ide is irhatod hátha másnak is hasznos lesz a kérdés/válasz
Igaza van @gangsta_gergo nek mivel én is kíváncsi lennék rá hogy mit tud a kis nyuszi igaz én már rendeltem egyet és éppen úton van valahol de szeretek előre tudni dolgokat szóval örülnék ha minél több infót megtudnék róla mielőtt megérkezik
Rendben.
Első kérdésem az lenne, hogy, egy Geekvape aegis mini 2-es moddal lenne üzemeltetve. Mindkettő 510 csatlakozós, és a mod 22mm kazánt fogad, tehát elvileg minden stimmel. Viszont van-e mégis valami tényező, amitől ez a kettő nem lehet kompatiblis?
Illetve ha szűk dl-re szeretném megépíteni akkor milyen ellenállású, magátmérőjű, stb. coilt használjak?
(Ha esetleg tudnál ajánlani a Theliquidcity kínálatából, a kész tekerések közül, azt nagyon megköszönném.)
És igazából szívesen fogadok jó tanácsokat, amik egy kezdő rda-snak jól jön.
Minden 510es csatlakozóval rendelkező mod kompatibilis az 510es csatlakozóval rendelkező tankokkal. Ez egy általánosan elfogadott szabvány.
A coil kérdésre nehéz válaszolni mert minden ember mást szeret és más huzal típus jön be. Egyeseknek a sima ni80 24ga jön be míg másoknak ugyanez csak kanthalból készült változat. Valaki a fused claptonra esküszik de én például az összes RDA-ban 0.3ohm-os alien coil használok. A coil kérdés is olyan nehezen meghatározható mint a különböző ízű liquidek. Ezt ki kell tapasztalni és ennek ára van.
De hogy valami tippet is adjak a Liqudcity-n nem találtam azt a tekerést amit én használok viszont vape42-nél elérhető. https://vape42.com/termek/coilology_ni80_alien_v2_d25mm_10db.html
És még egy plusz csavar a vatta kérdés is. De ha már rutinos építési tapasztalattal rendelkezel akkor lehet már van bevált vattád. Nálam az utóbbi időben két vatta jött be. Bp Mods Pro Vape Cotton illetve a Vapefly Cotton Clouds. Bár a Bp Mods nem bírja a mostani téli hideget ezért csak Vapeflyt használok.
Egyáltalán nem rendelkezek építési tapasztalatta, ézért is ez a sok (lehet hogy buta) kérdés. Mielőtt belevetném magam, még sok tanulnivaló van a coilokról.
Még egy kérdés viszont, ilyen kaliberű tankokban a nic salt shot-os liquidek mennyire jók? Vannak ezek az Aisu féle shortfillek amihez jár egy flakon nic salt shot, összekeverve lesz 3mg/ml erősségű liquid. Szívtam már 10mg-os nikotinsót, viszont nemtudom, hogy rda-ban milyen lenne a 3mg/ml.