RDA kérdések

És még azt mondják semmi értelme dolgozni… :rofl: … mennyivel több dolgot el tudok én is intézni munka közbe mint amikor itthon vagyok… és mégfizetnek is érte. :rofl:

Tapasztalataim szerint a levegőzésnek úgy kell állnia, hogy egy picit a tekerés alá esik a légáramlás.

Az RDA-zás sokáig nekem nyűg volt míg rá nem jöttem a megfelelő beállításra. Ne add fel :slightly_smiling_face:

Én is most közdök podok után az RTA-val. Valójában ez utóbbinál nagyon nagy gyakorlat kell az állandósághoz. A minap jöttem rá, hogy ugyanaz a liquid podból kellemes, míg az RDA-nál megfulladok tőle a köhögő rohamban. Aztán az RDA-ban végzett változtatás nélkül a másik liquid teljesen jó. Azt gondolom, az RDA-hoz nagyon érteni kell ahhoz, hogy az ember merjen vele vállalkozni az objektivitást megközelítő kóstoláshoz.

1 kedvelés

Az erdéa :rofl: is olyan mint az RTA mindnek meg van a karakterisztikája mihez preferálódik , tekercs mibenléte magassága , szélessége , vatta és ami nagyot tud dobni rajta az a dripp széles , lapos , felfelé szélesedő , szűkülő, eleve szűk , magas . Lég ellátása.

2 kedvelés

Nem jutok egyelőre én sem egyről a kettőre… Megjött minden cucc, kipróbáltam A1 meg Ni80 pre-made coillal is, PB mod vattával, szépen beállítva a tekerést a kazán tetejével egyvonalban, de alig van íz. Ugyanaz az A&L Shinigami XR Max-ban brutál finom, az RDA-ban csak az erős hűsítést érzem szinte…

Ha megvan a tökéletes coil poziciónálás onnantól gyerekjáték az RDA vattázása. RTA tényleg néha szenvedős. Most, hogy vége lesz a nyárnak elővettem a Meson-t és elfelejtettem miként is kell vattázni. Aztán rájöttem, hogy a hiba a rossz coil választás volt nem is a vatta:sweat_smile: Miután betettem a számomra sztenderd Coilology V2 2.5mm tekerést minden klapolt.

Azért lássuk be rdaból nem minden jó . Fog az ember egy egyszerű hypolt dbot és a lég ellátason el is hasal mert nincs igazán opció 4mm széles 3mm magas eltudod fordítani ott csá vagy esetleg van megy levegő áramlását irányító marás ami egyszerűen egy sima könyök :face_with_symbols_over_mouth:

Ide becsatlakoznék én is :grin:
El se hinnétek,de kipróbáltam (vettem)jó pár darabot de ezek amelyikek megütötték a szintet ezidáig :smiling_face:

Semmi humbug madzag,sima kanthal 24 ga párhuzamosan tekerve mujival .:man_shrugging:

5 kedvelés

Az asgardnak kifelyezetten jól kidolgozott levegőzése van . Döglött nyuszi nak a rá jellemző felülről lefelé irányuló huzat rendszere van . Hogy combo-s kialakítsa nem véletlenül van az asmodeus rda-jat még nem próbáltam .

1 kedvelés

Asgard….full nyitva tényleg jó,dual ez igaz de a nyuszi nak szerintem bőven nagyobb levegő állíthatósága van single létére.
Asmodus full nyitva jó ő is,de az ucsó a sorban mert olyan kis szép :grin:

A nyúl nagy üreggel operál vagyük csak Alíz esetét :rofl:

Jó ha azt nézem balra vagy jobbra forgatom a lég nyílást az nem egy marha nagy opció azért jó a honey combo-s kialakítas akad benne egy kis turbolencia .

VV Rath-ot single vagy dualban használod? Régóta szemezek vele de nem tudom singlebe miként teljesíthet.

1 kedvelés

Próbáltam dualban de melegedett már nagyon nekem .
Inkább single 0.2-0.4 ohm az baráti egy sor levegő lezárva felül mint a nyúlnál

1 kedvelés

Akkor tetszeni fog nekem. Köszönöm :slightly_smiling_face: :ok_hand:

1 kedvelés

Én meg asszem befejezem az RDA-val a kísérleteket. Eddig kb. 8x újra tekertem és vattáztam. Egy dolog azonban mindig változatlan maradt. Olyan érzetem van, mint a gyenge cigarettához szokott analógosnak, aki nekiáll kubai szivart szívni. Megfulladok tőle, annyira erős nekem. A teljesítményt is levittem a minimumra, már éppenhogy jön gőz, de így is durva.

Milyen lötyivel próbáltad? A nikotin erősségre gondolok…
De engem is megöl…
Több mint valószínű hogy a tomahawk squonk részét elajándékozom valakinek vagy Bazár ( erről még egyeztetek Kingával):wink::grin:

6-ossal. Sajna hígítanom nincs mivel, mert csak ilyenem van. De motoszkál bennem, hogy le kéne menni 3-asra. Ugyanezzel mennek a podok is, de ott nincs gond.

Ez is gond lehet a 6-os erőss lehet neked…
Sokan 3-sal tolják…
@Gumikacsa @Tyutyika ?

1 kedvelés

Veszegy egy deci 3-ast, ennyi esélyt még adok neki :joy: