És még azt mondják semmi értelme dolgozni… … mennyivel több dolgot el tudok én is intézni munka közbe mint amikor itthon vagyok… és mégfizetnek is érte.
Tapasztalataim szerint a levegőzésnek úgy kell állnia, hogy egy picit a tekerés alá esik a légáramlás.
Az RDA-zás sokáig nekem nyűg volt míg rá nem jöttem a megfelelő beállításra. Ne add fel
Én is most közdök podok után az RTA-val. Valójában ez utóbbinál nagyon nagy gyakorlat kell az állandósághoz. A minap jöttem rá, hogy ugyanaz a liquid podból kellemes, míg az RDA-nál megfulladok tőle a köhögő rohamban. Aztán az RDA-ban végzett változtatás nélkül a másik liquid teljesen jó. Azt gondolom, az RDA-hoz nagyon érteni kell ahhoz, hogy az ember merjen vele vállalkozni az objektivitást megközelítő kóstoláshoz.
Az erdéa is olyan mint az RTA mindnek meg van a karakterisztikája mihez preferálódik , tekercs mibenléte magassága , szélessége , vatta és ami nagyot tud dobni rajta az a dripp széles , lapos , felfelé szélesedő , szűkülő, eleve szűk , magas . Lég ellátása.
Nem jutok egyelőre én sem egyről a kettőre… Megjött minden cucc, kipróbáltam A1 meg Ni80 pre-made coillal is, PB mod vattával, szépen beállítva a tekerést a kazán tetejével egyvonalban, de alig van íz. Ugyanaz az A&L Shinigami XR Max-ban brutál finom, az RDA-ban csak az erős hűsítést érzem szinte…
Ha megvan a tökéletes coil poziciónálás onnantól gyerekjáték az RDA vattázása. RTA tényleg néha szenvedős. Most, hogy vége lesz a nyárnak elővettem a Meson-t és elfelejtettem miként is kell vattázni. Aztán rájöttem, hogy a hiba a rossz coil választás volt nem is a vatta Miután betettem a számomra sztenderd Coilology V2 2.5mm tekerést minden klapolt.
Azért lássuk be rdaból nem minden jó . Fog az ember egy egyszerű hypolt dbot és a lég ellátason el is hasal mert nincs igazán opció 4mm széles 3mm magas eltudod fordítani ott csá vagy esetleg van megy levegő áramlását irányító marás ami egyszerűen egy sima könyök
Ide becsatlakoznék én is
El se hinnétek,de kipróbáltam (vettem)jó pár darabot de ezek amelyikek megütötték a szintet ezidáig
Semmi humbug madzag,sima kanthal 24 ga párhuzamosan tekerve mujival .
Az asgardnak kifelyezetten jól kidolgozott levegőzése van . Döglött nyuszi nak a rá jellemző felülről lefelé irányuló huzat rendszere van . Hogy combo-s kialakítsa nem véletlenül van az asmodeus rda-jat még nem próbáltam .
Asgard….full nyitva tényleg jó,dual ez igaz de a nyuszi nak szerintem bőven nagyobb levegő állíthatósága van single létére.
Asmodus full nyitva jó ő is,de az ucsó a sorban mert olyan kis szép
A nyúl nagy üreggel operál vagyük csak Alíz esetét
Jó ha azt nézem balra vagy jobbra forgatom a lég nyílást az nem egy marha nagy opció azért jó a honey combo-s kialakítas akad benne egy kis turbolencia .
VV Rath-ot single vagy dualban használod? Régóta szemezek vele de nem tudom singlebe miként teljesíthet.
Próbáltam dualban de melegedett már nagyon nekem .
Inkább single 0.2-0.4 ohm az baráti egy sor levegő lezárva felül mint a nyúlnál
Akkor tetszeni fog nekem. Köszönöm
Én meg asszem befejezem az RDA-val a kísérleteket. Eddig kb. 8x újra tekertem és vattáztam. Egy dolog azonban mindig változatlan maradt. Olyan érzetem van, mint a gyenge cigarettához szokott analógosnak, aki nekiáll kubai szivart szívni. Megfulladok tőle, annyira erős nekem. A teljesítményt is levittem a minimumra, már éppenhogy jön gőz, de így is durva.
Milyen lötyivel próbáltad? A nikotin erősségre gondolok…
De engem is megöl…
Több mint valószínű hogy a tomahawk squonk részét elajándékozom valakinek vagy Bazár ( erről még egyeztetek Kingával)
6-ossal. Sajna hígítanom nincs mivel, mert csak ilyenem van. De motoszkál bennem, hogy le kéne menni 3-asra. Ugyanezzel mennek a podok is, de ott nincs gond.
Ez is gond lehet a 6-os erőss lehet neked…
Sokan 3-sal tolják…
@Gumikacsa @Tyutyika ?
Veszegy egy deci 3-ast, ennyi esélyt még adok neki