Mbappe meg Madrig… Porlasztó probléma… Mi???
Nekem az a bajom vele, hogy kéne hozzá egy targonca.
De ez egy extrém mod, 4 akkuval, gyárkémény tankokhoz.
Itt néz szét első körben:
Mindenképpen egy akkust nézz, elég az az mtl-hez
Wow!!! Kösziiiii
Erről “véletlenül” ez jutott eszembe, nem is értem miért?!
ezen kiégtem
A macska is!!!
Annyit emlegetttek, hogy én is beköszönök.
Szia @Nana Üdv köztünk, érezd jól magad!
A Közösség szuperül bemutatkozott. Egy biztos, itt unatkozni nem fogsz! Amiben csak tudunk, segítünk.
A Vsticking amit láttál már legalább 2 éve megvan, kifutó széria sajnos. De, itt-ott még azért lehet kapni. Általában az Aspire Neeko szokott rajta lenni, a Byka végül a Voopoo Vmate-et nyerte meg.
Én a Neeko-t ajánlanám a Byka-n kívül, isteni ízei vannak.
Szerk.: Már egyszer köszöntem! Mindegy, ne foglalkozz vele, én sem vagyok teljesen normális.
Nagyon szépen köszönöm!!!
Tetszik a topic új neve is Jobban tükrözi a tartalmát
Igen kezdem látni, hogy itt mind hasonló elmebajban szenvedünk… (a fenéket szenvedünk!!! Élvezzük )
Ez amolyan “közteher viselés”
A vstickedbe beleszerettem
Egyszerűbb volt átnevezni, mert nagyon kevés volt az eredeti poszthoz való hozzászólás. És isten ments, hogy egy ilyen jó hangulatú beszélgetésbe belenyúljak.
A Vsticking Yihi chipes, kedvencem, elég pontos, és megbízható, és az akkukkal is jól bánik. Mtl és DL használatra egyaránt kiváló. Csak a joystick gombot kell megszokni.
És igen! Megjött az új pori az 1.2-es
Hát mit ne mondjak… elmorzsoltam jó pár imát ( pedig nem vagyok vallásos)
Működik, jó a pori és nagyon finom! Meg merem kockáztatni, hogy jobb mint a 0.8-as! Jobban érzem az ízeket! De lehet, hogy csak haluzok mint a macsek mert logikusan 16,5-ön kéne jobbnak lennie…nem?
@Vaperina_Kinga a 9W jön be! Köszi
Igazán nincs mit. Azért vagyunk, hogy segítsünk.