Sziasztok
Egy kicsit elcsesztem…
Nagyon béna vagyok(így jár az,aki a készülékkel kapott mindkét porit ki akarja próbálni,de még vagy nagyon kezdő vagy figyelmetlen)(jobban nem akarom ostorozni magam nyilvánosan)
Egy hete cseréltem a gtx-ben porlasztót.És csak most jutott eszembe egy hét után,hogy most a kapott 0.8-ast tettem be(hátha másképp érzem az ízeket majd)Mivel figyelmetlen voltam,a w-t ugyan ott maradt,ahol az 1.2-est használtam.(1.2=sűrűbb liquid 9w,hígabb 11w)
Ezen tartományokban használtam a 0.8-ast is
Ahol vettem ott az volt írva,hogy a 0.8-ast 12-14w-on ajánlott használni.
Magán a porlasztón az van,hogy 12-20w.
Csináltam valami rosszat ezzel,hogy 9-11w-on volt a készülék?
Melyik az igaz?Ami a porlasztón van vagy amit az áruház írt?(Gondolom a gyári)
Ez még a jobbik eset. Bajt nem okoztál, de a 0.8-nak olyan 16-17 wattot adnék. Prólgatni kell, ha már meleg a gőz, az felett már égetni fog, erre figyelj.
15/16/17 meleg a szipka a szívás végénél.A szipka a meleg vagy a gőzt érzem,ami felmelegíti a szipkát? Tudom,hogy Drip Tip vagy mi a neve,csak a szipkát könnyebb volt ennyiszer leírni
Nem szoktam fölé menni.Eszembe sem jutott
Csak miután sokáig az 1.2-est használtam és “rutinná” vált,hogy hol használhatom,totál elfelejtettem,hogy most nem 1.2-re cseréltem,hanem arra az egy árva 0.8-asra
Csak ma elgondolkodtam,hogy mitől,miért ilyen sz@r a liquid,amit én kevertem,ott ugrott be…
De bármit is csinálok,nagyon rossz ez az Imperiás Old gold
Akkor a gőz meleg, ha a drip tip is meleg. Vagy sok neki az a watt, bár ha 20 watt gyárilag a max akkor nemhiszem. Esetleg nem hűl rendesen. A levegőző mennyire van nyitva?
2 lyuk.
KépzeljétekEgy kicsit érzem a kész liquidnek az ízét amit vettem:Diner Lady/Strawberry IceÉrzem az epret,a limonádé és a jegességet is.No nem normálisan,de érzem
Örülök, hogy érzed az ízt.
A melegedés nem ismeretlen, a levegőzés nyitása segít rajta valamennyit, de használattól függően eleve hajlamos a forrósodásra. Viszont gyorsan is hűl. Azt vedd figyelembe, hogy egy icipici tankról beszélünk. A hosszú slukkokat eleve “nem szereti” ebből a szempontból.
Álligatom én mindenhovaLe,fel…kinyitottam 4-re majd most 3-on van.Viszont annyit szívtam egymás után a próbálgatás alatt,hogy most megint szinte nem érzek semmit.Most egy kicsit pihentetem.Nem találtam még el,hogy hol jó nekem a w,most 14-en van és 3 lyuk
Köszönöm, ezt nem tudtamEzt csak a Tamásvideójában láttam,hogy ő ezt 2 lyukkal használja(hozzáteszem nagyobb w-ot mondott,mint az ajánlott)Nem javítom ki amit írtam…újra megnéztem.Rosszul emlékeztem.Nem nagyobb a w.Nem az 1.2-es van bent neki,hanem a 0.8.Ahhoz meg jól mondta,hogy 16,5w-on használja.De 2 lyukkal.Erre jól emlékeztem(belátom,ha tévedtem)Én úgy állítottam be,hisz nem értettem(értek)hozzá és úgy is maradtMármint a 2 lyuk
Ezt sem tudtamMostmár tényleg hülének fogtok nézni,de mikor mindennek IS utána jártam előre,egy videóban láttam,hogy kell szívni.Hogy ugye ezt nem úgy mint az analógot.Ott volt,hogy 4-ig számol,relaxálva.
Én be is tartom többé-kevésbé,bár már nem számolomDe inkább rövidebbet szoktam,mint hosszabban mint 4.
Viszont a másik készüléknél,mikor vettem(orca solo plus)a Tamásazt mondta,hogy teljesen nyitva használja a levegőzőt és 5 is számol,mert különben nem izzik,melegszik…nem tudom mit csinál a mi,mert már elfelejtettem4-5 ig számoltam vele,de nekem hosszú volt az 5Most kérlek ne nevessetek ki,mindig el kell kezdeni valahol
Szia!
Az Old Goldnak kell legalább 3 hét érés,hogy kiteljesedjen,de nagy átütést akkor sem kell tőle várni,szolíd főleg vaníliás történet,dohányosnak nem mondanám és pörkölt földimogyorósnak is nagyon nagy jóindulattal,inkább vanilia a domináns,legalábbis nekem anno így jött át
Azért fotóztam be,mert azt néztem meg legelőször.Ő mutatta meg,hogy kell szívniMég egy másik videóját is megnéztem,de már nem tudom melyiket.A többi az már tekerés meg ilyenek.
Jól tudom,hogy ő már nem csinál videót?
Köszönöm
Ezt meg sem találtam(pedig már nagyon sokat olvastam itt)
Baj,ha ennek fele még most is kínai?Ellenállás…
Én leegyszerűsítve most jobban megértettem
Kisebb w,lehet kevesebb lyuk.Nagyobb w,több lyukat kell nyitni és akkor nem fogom nagyon melegnek érezni a drip tipetLe tud hülni.Jól írtam?
Akkor szépen sorban.
Dry hit: amikor nem a Liquid gőzét tüdőzöd le, mert a vatta nem kap elég liquidet, és nincsen mit elpárologtatni. Inkább égett vatta-huzal füstöt szívszbbe. Sejtheted, hogy nem kellemes, főleg nagyobb teljesitménynél. Köhögő roham, fetrengés stb. eredményekkel szokott járni.