Két hete csináltam,gondoltam kipróbálom.Igazad van,nem dohányos.Én sztem a mogyit is érzem és még nem jó,de sztem a vanília 2 hét után nem finom.Úgy gondolom engem az zavar a legjobban benne.A mogyoróvalSzóval nem is tudom,miért vettem
Most miért nem lehet sírós reakciót nyomni?
Akkor csinálok én:
Miért vonult ki?
Akkor nekem tök jó,hogy porlasztóm van?Vagy azzal is lehet véletlen olyat beszívni?
Leegyszerűsítve igen. Pontosan így.
Megnyugtatlak, lehet azzal is! Pl ha nincsen megfelelően beáztatva.
Azzal én most vitát indítanék, ha elmeselném. Majd privátban megirom.
Ahogy mondani szokták, egy jó vaper egy pohár vízből is csinál frankó dryhitet.
Önmagad és a saját ízlésed soha ne hagyd ki a számításból. Mondhat bárki, bármit, ha Neked az a módszer, az a beállítás, az az aroma stb nem felel meg, akkor csak szenvedés lesz belőle. Pont az a jó, hogy teljesen személyre szabhatod az egészet. Pl. valakinek 4-5 másodperces, sőt hosszabb slukkok kellenek, akad akinek 2 is elég (plusz tüdőkapacitást nem adnak egy tank mellé sem ). Tekergesd a levegőzést “lyukanként”, állítsd-próbálgasd hozzá a teljesítményt. Ahol jó, állj meg. Ez a rész sajnos nem megspórolható. Akad aki elsőre beletrafál, és akad aki hetekig keresi az ideális beállításokat.
De gyorsan,mert furdal a kíváncsiság egy ilyen bevezető után
De még nem tudom,nekem hol jóNagyon béna vagyok mi?De most jobb lett,hogy nyitottam még levegőzéstÉs eszembe jutott,hogy 0.8-as van benne és már nem 9-11w-on van
Nagyon irígy vagyok azokra,akik ilyen kis mtl készúlékből,hatalmas gőzt tudnak kifújni
Jól emlékszem, hogy neked van még gtx-ed?Ha igen,neked,hogy vannak ezek?Milyen porival?
Akartam neked üzenetet írni,de azt írta a rendszer,hogy nem fogadsz üzenetet
Hááát ez ilyen. Meglesz az, csak okosan haladj vele!
Igen van GTX One szettem. Mai napig imádom, nélkülözhetetlen darabja a hátizsákomnak.
Én az 1.2 porlasztot jobban szerettem, a 0,8 a gőzharapási kényszerhez kellett. Teljesítményben mindig 10-14 watt között jártam. 14-en is ritkàn, inkább alatta. A levegőzést pillanatnyi ízlés szerint állitottam, àltalàban két három lyukra nyitva.
Jelenleg már nem a GTX tank van a modon. Akadt méltó kihívója.
Ne add fel, jó lesz az!!!
Mi az a gőzharapási kényszer?
Az 1.2 volt eddig nekem is,de arra nem az van,hogy 8-12w között?Azt használtad 14-el?
Igen,emlékszem, hogy másik tankod van.Nekem is tudsz majd egyszer olyat ajánlani,ami jó rá és nem nagyon pasis?
A gőzharapási kényszer speciális saját tünet . De jelentkezett már másoknál is Számomra az az állapot, amikor nem a nikotin hiányzik, hanem a cigaretta füstje által okozot feszítő, kicsit égető érzés a légzőszervekben, mellkasban. Ekkor kell a nagyobb, melegebb gőz és a hosszabb slukkidő.
A porlasztókat minden esetben a “porlasztóegészségügyi határértéken” belül használtam természetesen. Ebből a szempontból (is) tökéletes választás volt a kicsike anno, mert nem igénylem a watt- és gőzizélést. De ésszel használva egy-két watt eltérés nem okoz problémát a poriknak, ennyi bele fog férni, ne aggódj, nem kell azonnal porlasztót cserélni, ha 12 helyett 14-re állítod a modot.