Sziasztok!
Most jövök le az analógról, és szeretnék kérdezni valamit.
Vettem egy Geekvape L200 kit-et (vagyis kettőt, páromnak is megtetszett és így együtt jövünk le az analógról), vettem még hozzá külön porlasztót is a gyárilag hozzáadotton kívül.
Adott egy Z2 KA1 0.2Ω COIL, az ajánlott watt beállítás 70-80W között van.
De viszont nem úgy adja vissza az ízt (70-en, meg még afelett), leginkább lehet érezni a vatta égett ízét olyankor slukkonként, és 61.5-63W között a legfinomabb.
Nyilván, bajnak nem baj ha alacsonyabb watton kell szívjam, nem fáj érte a szívem, csak érdeklődni szeretnék, hogy ez miért is lehet, hogy az ajánlott watt nem megfelelő?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat és segítséget!
(Lötyi amivel volt tesztelve : Fresh Vape Co. - Honolulu Heights shortfill, de mással is ezt csinálja)
Hőmérséklet, levegő, liquid…sok a változó porlasztónál is. Ha neked így finom akkor mindegy mit írtak ra
Üdv a köreinkben, finom gőzöket
Hőmérsékletet neharagudj, nem tudom hol is tudnám állítani
Levegőzést is próbálgatom még hogy lenne a legjobb, nincs éppen teljesen nyitva, egy kis rész zárva marad perpillanat
Liquid 70/30, de akkor rendben, megnyugodtam hogy ha így a jó, akkor felesleges ahhoz kötni magam!
Köszi szépen, nagyon élvezem és már most imádom!
Hőmérsékletre a kintit írtam, nem tudod állítani
Az hogy mi az ajánlott…kinek mi
Hirtelen arra a TC dologra gondoltam hogy mondtad hőmérséklet
Na ez most jó volt
Szia, én is ezt használom évek óta, nekem max akkor van égett vatta, ha nagyon rég használom. Mielőtt berakod a porlasztót, a kis lyukjait be szoktad likvidezni? Sőt egy minimálisat a közepébe is szoktam kenni. Másik kérdés vársz e vele egy pár percet feltöltés után, hogy megszívja magát?
Lehet rosszul értelmezhetően írtam bocsi
Égett vatta íze van csak, ha magas watton szívom, egyébként meg nincs semmi baja a vattának
Nem szoktam ott belötyizni, de mindig várok vele pár percet friss porlasztócsere után
Sajna az a porlasztó valószínű kuka lesz, mert megégett a vatta, én 70W-on szoktam szívni, a nagyon extra édeseket szoktam 65-n, hogy tovább bírja a porlasztó. Majd ha cseréled próbáld ki, hogy odacseppentgetsz a kis lyukakra és kb egy 5 percet várj mielőtt szívod. Ne nagy slukkal kezdj, 2-3 ilyen épp hogy lenyomod és megszívod. Nekem eddig így sose égett be a porlasztó.
Nincs semmi gond 63 watton jelenleg sem, ugyanezzel a porlasztóval, szóval nem hiszem hogy már most kicserélném, ugyanolyan finom mint azelőtt hogy kipróbáltam volna magasabb watton
De köszi a tippet, mindenképp kipróbálom majd úgy friss porlasztónál!
Nincs mit én eddig max 75wig próbáltam. Addig bírnia kéne. Viszont olvastam már többször is, hogy sokan belefutottak ebből a típusból gyári rossz porlasztóba is. Nekem meg mem sikerült olyat kifognim. De az is lehet baja. Jó gőzölést
Semmi gond, van bőven most szerencsére, esetleg majd cserélem ha úgy lenne, lesz miből válogatni
Köszi szépen mindent, neked is jó gőzölést!
Szia @MdK9 üdv köztünk!
Szerintem az is gond lehet, hogy nincs nyitva teljesen a levegőző, ezért nem hűl rendesen. Ezért is van az, hogy nem tudod kimaxolni a wattot, mert ahhoz már kevés a levegő. A másik pedig, hogy a porlasztóban a vatta kissé sprődre sikeredett. Ebben az esetben szoktam javasolni, hogy egy vékony tűvel bökj bele párat, hogy jobb legyen a léellátás, mivel a liquid is hűtőközeg. Viszont utóbbit csak akkor kéne, ha teljesen kinyitott levegővel is égett íz lesz 70+ watton. Akkor tuti a vattával nem stimmel valami.
Rendben, köszönöm szépen a segítséget!!