Kopik az eléggéalig várom hétfő legyen és menjek dódozni
Nem ,ne aggódj nem emiatt a tank miatt a másik szett miatt tudod szabin vagyok és enter.enter.enter
Figyelem!
Jól jegyezzétek meg a következő fantomképet!
A nyugalom megzavarására képes jelenségre hívnám fel a figyelmet:
- Az utcán mobilról, esetleg otthon a gép elött ülve, különösen az éjszakai órákban, előfordúlhat, hogy egy óvatlan pillanatban lenyomott “enter” billentyűvel megrendeled…
…édes, de íztelen szirup, ami csak illatában emlékeztet a mogyoróra. Egy tank után úgy kokszol, hogy szétégeti a vattádat. Kipróbálva Dwarv fl dl és Avocado rdta, különböző anyagú, átmérőjű és ellenállású tekerésekkel, két féle vattával, különböző teljesítményeken, single-ben és dual-ban. Még tc ill. tcr beállításokkal sincs változás. Nekem nem jött össze, ez az első igazi nagy csalódásom, ezért kérek mindenkit, hozzon felelős döntéseket rendeléskor!
Szia Viktor!
Én a jó múltkor ruháztam be a shake n vape változatára. Hát nem ezt vártam Szívható szerintem, de nem birok ki vele egy napot. Még megpróbálom felhígítani, hátha enyhül, és kellemesebb íze lessz. Egyébként, nyomokban én éreztem valami őszibarack ízt.
De a lényeg, hogy ‘22-ben sem változott ez az aroma.
Szép napot!
Nos, hogy mibe futottam bele…
Kezdő vaperként kerestem a megfelelő ketyerét, könnyen kezelhető, kicsi, jó netes ajánlásokkal volt a cél, rá is találtam Joyetech eGO AIO készülékre.
Na hát ez minden volt, csak nem jó. A készülék maga csak keserű kaparó, szerintem valóban füstöt adó akármit tudott kibocsátani magából akármit csináltam abban a 2,5 órában amíg ki nem dobtam. 1 forintot se ér az egész készülék, a levest köpködte, forrósodott az egész, maga volt a rémálom.
Az aromák szubjektivitását mi sem mutatja jobban, mint hogy én imádom a Soldier Peach 5000-et
Fura amit mondasz, amit itt a többiek is mondanak egy ideje a készülékről , az asszony 5-éve használja vannak ugyan gondok vele ami orvosolható, szerintem azért annyira nem pocsék, sőt nekem volt a szekrényem aljában 2db Joyetech Cubis+Pro is, amit odaadtam a testvéremnek, azt használja már 2-hete amióta le kelet raknia a cigit!
Biztos hogy valamikor jó ketyere volt, én is régebbi értékelések, videók alapján választottam, mert úgy tűnt hogy jó lehet. De vagy a porlasztók silánysága vagy a megváltozott belső vagy akármi, de most újonnan már semmit nem ér. Ezért is lehet hogy neked még tette a dolgát, a mostani meg már nem, és nem is az enyém az egyetlen eset sajnos amiről tudok.
Nekem 4 éve volt, a porlasztok már akkor is gatyák voltak bele…nem egy nagy eresztés, kipróbálni jó, de van már jobb is.
Ez igy is van 10-db porlasztóból 1-db gatya, ezért is rendeltem 2021 május eleje előtt az Aliexpress 50-db-ot!
Ja és van eredeti meg utánagyártott, na az gagyi!
Sőt meg is lehet tekerni, vattázni na az nagyon megy nekem!
Némi helyreigazítás:
Minden mindegy alapon és mert “Ha bekeverted, szívd is el!”, bár nem a nutellaízes mtl-ezés volt a célom, tegnap este betöltöttem csalódásom tárgyát egy igazi ízkazánba, a Pioneer v.1.0-ba.
Az volt a teoriám, hogy ha gyorsan eszi a kokszal a tekerést, lejebb kéne mennem teljesítményben: alacsony Watt, R-Go 1,0 Ohm-os Clapton 2.0ás mag, mtl kazán…
…és lám, előkerült a mogyorókrém. Azért maximum két tank után új vattát kér, de legalább most mogyoróízű és nem csak simán édes.
Kétszer vettem ezt az ízt életemben, előszőr és…
Már nem emlékszem a pontos meg forgalmazására jogtalan haszonszerzés
Fogyasztó védelemhez kell fordulni .
A kártyás fizetés ezért lehet jobb
A fogyasztóvédelemért felelős Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a changebackre hívta fel a figyelmet, mely a már átutalt pénz visszaszerzésében segíthet. Ezt akkor kérheti a fogyasztó, ha bankkártyával fizet, azonban a terméket nem kapja meg, vagy időközben fizetésképtelenné vált az eladó. A kérelmet a számlavezető bankja bírálja el, bevonva az eladó számlavezető bankját.
Ilyenkor 99.99% meg kapod a pénzed mert e cég nem tud felmutatni a dolgokat. Végére még a fogyasztó védelmet is be hívhatod és ők szeretnek szöges kesztyűvel neki ugrani a dolgoknak, ha nem is érződik.
Sziasztok!
4 napos érés után gondoltam kipróbálom az új liquidjeimet
Hát a Big Mouth Caramel Macchiato valami borzalom
Valami kávé féleség romlott savanyú tejjel
Viszont a páromnak a tölthetős manóbárjában ízlik…
Én senkinek nem ajánlom.
Mondtam hogy bár kávés, van egy fura mellékíz.
Különben mar elszívtam 5 millit - mantráztam közben, hogy lehetne rosszabb is )
Olyan manófurkós embernek el lehet sütni, aki a büdös életben nem ivott kv-t .
Sziasztok!
Az áru nem volt pocsék mikor bekevertem. Aztán kb fél évre a fiók mélyére került, és az Al Carlo Roasted Cinnamon fahéjas íze eltűnt. A helyére egy olyan erős pacsuli íz került, ami az első slukk után öklendezésre késztetett. Iszonyú. Természetesen új vatta, tank kimosva, de még így is kísért az íz. Mérgemben azonnal a kukába dobtam, így nem tudtam megörökíteni a “szép” piros színűre ért liquidet…
Ez az aroma nem nemesedik idővel.
Ezért próbálok pár összetett, lassan fogyó levest hűtőben tartani. De lutri, sajnos.
Pont a fahéjtól nem várnám…
Az Al Carlo-t tényleg nem érdemes tartogatni.Ráadásul a SnV sokkal finomabb,mint a 10ml-is aromájuk.
Ma félve ugyan, de kipróbáltam az Al Carlo szőlős aromáját, ami ugyanakkor lett bekeverve mint a fahéj. Teljesen szívható, olyan mint az emlékeimben. Mondjuk nem véletlenül állt fél évet, egy-egy tankkal elszívok aztán nem esik olyan jól … Volt még egy kis Journey Desert ship ebből az időből, az talán még jobb is lett
Az elaf pico squeeze 2 miert van benne a listaban? Mi vele a baj? Most gondolkodok a centaurus melle venni egy tartalek squonk modot es lenne egy ilyen 15-ert.
Az addig OK, h 60 kilos csajkent neha nem tudom felbontani a savanyusagot de a Kick it belso “dugaszat” kb a lakasban levo osszes eszkozzel megprobaltam kifeszegetni. Legalabb 30 perces elet-halal kuzdelmet folytattam vele mire sikerult legyurnom a vadat. Meseltem is a sracoknak Komarnoban, amikor legkozelebb vasaroltam, erre rohogve kozoltek h ezzel ok is megszenvedtek eleinte. Ha ilyet vennetek, legyen hozza otthon flex!
A remekmu amit at kell ontenem masik palackba, mert annyira szetbaxkodtam, h orran-szajan jon a cucc.