Nemrég rendeltem liquidhall-ról pár SnV aromát. Korábban egy posztban tettem is fényképet róluk.
Elkezdtem végig kóstolni őket, és az egyiknél meglepődtem…
A képen látható levesnek valami brutál undoríró íze van. (A kóstolók közt újravattáztam a tekerést.) Próbálta már valaki ezt a fajtát? Az ízt nem tudom szofisztikáltan leírni, egyszerűen csak annyit írok rá hogy undorító… csak ez az egy íz problémás, ezt próbáltam japán vattával, meg a szokásos wotofo fűzővel is, de ugyan az volt az eredmény… Igazából nem tudom milyen íznek kellene lenni, de elég brutálisan megerőszakolta az ízlelőbimbóimat…
Chill Pillre azt olvastam itt, hogy nem a legjobb márka. Én a Soldier Peach 5000-et próbáltam, ezt is sokan kritizálják, de nekem személy szerint ízlett. Ízlések és pofonok.
Chill-pill 1-2 ízét szívtam korábban is. Jobban szerettem, mert nem kellett vele annyit vesződni. De ezt az “izét” még nem kostoltam koràbban, de szerintem utoljára. Bármi is legyen, hagyom még kicsit érni.
Akkor nem olvastál végig mindent Nem rég írtam valahol mindig rendelek egyet a Chill Pillből is de pont ez az íz maradt eddig ki. Én szeretem, eddig nem volt vele bajom de a zsíroskenyeret se szereti mindenki
Pont azért rendeltem olyant is, mert nem olvastam rá panaszt itt. Majd 5 nap érlelés, és napi legalább 10-15 perc rázogatás után olyan íze van, mint ha a számba hánytak volna. Korábban tfv8, és a nagyobb smok kazánnal főleg chill pill-t rendeltem, de nem volt ilyen élményem vele.
Bár most már gyanakszok arra is, hogy a korona vírus miatt romlott ennyire az ízlelésem. 2020. márciusba elkaptam, a standard tünetekkel, majd mikor elmúlt, a hagymát, és a hagymás kajákat nagyon büdösnek érzem(már kezd elmúlni), illetve a mangós monster energia ital is hagyma szagú, ízű, de brutálisan.
Tegnap kint voltam szlovákiába, és vettem “tiltott” gyümölcsöt, ami egész jól adja az ízt. Még kísérleteznem kell a leveseimmel.
Jaja,én direkt rendeltem ennek tudatában,szeretem a furcsa ízvilágokat “savanyu-édes” kombóba reménykedtem,aztán nem jött be ,bulikba jó egyébként mert nem sajnálod hogy elfogy belöle jópár ml,na meg bebaszva nem is érzed annyira mit is szivsz,amugy a chillpill márka szerintem eléggé jó izeket csinál minőségre,az már máskérdés hogy van nekik olyan ami keveseknek ízlik.Most haverom rendelt tölük banánosat,eddig a baráti társaságban mindenki akar egyet venni maganak ismár ha nem lenne elfogyva a liquidhallon