Lehet simán csak az akkuk mukkantak meg, én ezért nem veszek beépített akksis cuccokat.
Szervusz @Ispy Ispy !
Hát az a helyzet ez mind 18650 el ment mivel X-es volt mindhárom készülék ahogyan írtam is !
Jah, hogy jah. Hát akkor jah.
A chip nemigen, de a körülépítés, nyák lehetett fog. Vagy belement valami…
Érdekes ! Mivel a feleségem kolléganőjének egy drag x-e volt az is kuka lett ugyanezzel a problémával ! És van itt a fórumon olyan ember akivel beszéltem privátban és elmondta az ő készüléke is pont így döglött meg ! Nem gyanús ez egy kicsit ? Háromból 3 készülék ? + még 2 amiről tudok ? Van hatéves modom nem is egy ami a mai napig tökéletesen működik ! Ezekkel miért nincs probléma ? Meg mondom , mert ezek jók ! De a voopoo …
Ebben a megvilágításban más a szitu. Kb. mehet a PÁF-ba.
Hát igen, ami úgy jár, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, sőt úgy néz ki, mint egy kacsa, az egy tyúk. De akkor voopoot kerülöm, szerencsére eddig sem volt a zsánerem.
Nekem egy Drag S-em van, az még működik
Bár mostanában nem nagyon használtam, de amikor megvettem, akkor sokat ment, ráadásul mászkálósnak vettem, szóval nem csak itthon. Mázlista-e vagyok?
Én ebben nem tudok neked állást foglalni ! Majd az idő eldönti !
Hát előbb-utóbb tönkre fog menni, szóval a végkifejlet nem lehet más, mint hogy neked lesz igazad
Nem feltétlen ! Mint fentebb írtam vannak öreg modjaim amik a mai napig úgy teljesítenek mintha újak lennének ! Persze a ruhájuk az már kopottas ! Csak példaként Aspire NX100 egy 26650 es mod az első a színes kijelzősök közül , a mai napig probléma mentes és soha nem is volt gondom vele ! A VT 75 nano-t meg nem is mondom , mert az DNA és több mint hat éves ! Annak viszont az akku kupakja kinyalta a menetet , de megoldottam és az is működik tökéletesen a mai napig !
Hmmmm. Nem voopoo egyik sem …
Azt meghagyom másnak. Mondjuk klón létükre egy pár vinci x kijönne belőlük…
Azt elhiszem
Én már meg se merem mutatni
Na, ne szórakozz, kapd elő gyorsan. Mi itt mind megmutatjuk a másiknak, tudod…
No majd egyszer , ha telefonon eljutok odáig , hogy be tudok ide lépni , mert vagy 30 karakter a jelszó , akkor majd csinálok egy képet én is a kiskatonákról !
Semmi különleges csak egy ilyen rta tartót rendeltem
Najóvan, menjé má, elfogyott a zsé?