Mi volt az eddigi legextrémebb ízű aroma/likvid amit valaha használtatok?

Mi volt a legextrémebb íz eddig nektek?

Előző témában beszélgettünk és felröppent általam a bacon és a gyros íz is már. :sweat_smile:

3 kedvelés

Megálltam az M-typenál, és a Soluboknál…továbbá a kukoricás osztag :open_mouth:

6 kedvelés

5 kedvelés

Ennek mi a pontos neve?

2 kedvelés

Nekem ez. Borzalmas volt. :sweat_smile: Persze igazi sörhöz képest borzalmas. :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Plants VS zombis Gardena warfare 2-ből .
Commando corn skin rendes neve Kernel corn

3 kedvelés

Hát igen,ott a Corn…:rofl:

3 kedvelés

Nekem ez a két lötyi ért fel egy kisebb traumàval:

• Dinner Lady Cola Shades Ice - valahogy ilyen izűnek képzelem el a citromos Cif mosogatószert, kóla ízt nyomokban sem véltem felfedezni benne. Stílszerűen a lefolyóban végezte
  • Eliquid France Banana - gyerekkoromban maketteztem és eskü a ragasztónak volt ilyen szaga. Iszonyat vegyszer hatású banàn íze volt, de eltoltam a bekevert 30ml-t. Utána még a flakont is ki kellett dobnom, nem tudtam kimosni belőle a szagot.
7 kedvelés

Uborkás víz korszakom idején próbáltam ki. Brutálisan hűs volt még 2x hígítás után is. :sweat_smile:

8 kedvelés

Vape korszakom elején volt a Bluemistvape-nek egy Crab Juice nevezetű förmedvénye, az eliquidek Surströmmingje. Haver Amerikából jött haza, emlékszem 3 réteg légmentes zacskóba csomagolta, hogy ne üssön át a szaga… Konkrétan rothadó hal szaga volt, ízre meg kb hasonló. Egy vagy két slukk ment le a 10 milliből, és flakonnal, cartomizerrel együtt ment a kukába… Youtube-on vannak róla videók, emlékszem, még challenge-eket is rendeztek a régebbi amcsi találkozókon, ki bírja elszívni. “Gyermeki kíváncsiság…” :rofl:

10 kedvelés

Nekem pár éve volt már a nevére sem emlékszem de gyömbér is volt benne.
De annyira túltolták, hogy egy slukk után az arcomat feltolta a homlokomra folyt a könnyem köhögtem…

6 kedvelés

Nem a Dampflion White Rook volt? Mocsokerős benne a gyömbér… Ráadásul lehűsítve…

3 kedvelés

Nekem az egyik a képen . Ugye bizalom gerjesztő :face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting: . A meg nem mondhatatlan íz . Volt valami longfil skittles keverék az is valami jellegtelen édes volt gyógyszer ízű lecsengésel + boborin fogrém mentol jelleggel :face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting:. Valami megveszekedet kínai állat annó kitalálta szalonna ízűt . Na okés egyszer még kostoltam elment . Vagy egy hét múlva buliban a haver hozta magával megint de akkor már inkább avas szalonna volt . Értékelés :face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting:

Utóirat
Semmilyen körülmények között ne vegyétek olyan aromát amibe virág aroma van . Annyi erővel szoba illatosítót is lehetne nyalogatni . Általában német gusztus áll mögötte. :face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting:

9 kedvelés

Nekem a Doozy seriously donuts volt ilyen.
De nagy nehezen elszívtam.

Még az OhF cherry-je sem hasonlított az ízre. Igaz ezek shortfill-ek voltak.

3 kedvelés

Igen egyszer vélekdetem az ohf-ről .
Ú mi ez had kostoljam meg . O , Oh , OHF :face_vomiting:. Csak a dinyés jó belőle .

2 kedvelés

Nekem egy volt de az durva volt.
AtmosLab, energy drink…
Akarhogy kevertem csűrtem csavartam, annak csakis benzin szaga és íze is volt.(nem mintha olyan sok benzint ittam volna)..:rofl:

5 kedvelés

Nekem az Al Carlo barackos, mikor keztem az rta-t! Borzasztó rohadt barack íze volt!! Az volt az utolsó gyümisem!

3 kedvelés

Pedig az ibolyával szemeztem egy rövid ideig

de aztán elengedtem… Mivel eszembe jutott hogy még mindig itt áll bekeverve a mentolos uborka :rofl: mai napig nem értem miért vettem meg, talán nyáron újból rápróbálok, egyébként teljesen jól adja amit ígér, azzal nincs gond :smile:

De eddig a legrosszabb ez volt, a pillanatragasztó cianidos mellékszagával és ízével, valami borzalom koktél, 3 hét múlva is u.olyan volt mind szagra mind ízre, lefolyóba sem mertem önteni, kukában landolt. Amúgy még mindig kapható… :smile:

7 kedvelés

Ez valóban durvának tűnik :rofl: tényleg mintha egy surströmming kóstolásos videót néznék :smile:

6 kedvelés

Az öreg countrymen-t nézd meg baseballsatyóban… Az az igazi :rofl:

3 kedvelés