Mi volt a legextrémebb íz eddig nektek?
Előző témában beszélgettünk és felröppent általam a bacon és a gyros íz is már.
Mi volt a legextrémebb íz eddig nektek?
Előző témában beszélgettünk és felröppent általam a bacon és a gyros íz is már.
Megálltam az M-typenál, és a Soluboknál…továbbá a kukoricás osztag
Ennek mi a pontos neve?
Plants VS zombis Gardena warfare 2-ből .
Commando corn skin rendes neve Kernel corn
Hát igen,ott a Corn…
Nekem ez a két lötyi ért fel egy kisebb traumàval:
Vape korszakom elején volt a Bluemistvape-nek egy Crab Juice nevezetű förmedvénye, az eliquidek Surströmmingje. Haver Amerikából jött haza, emlékszem 3 réteg légmentes zacskóba csomagolta, hogy ne üssön át a szaga… Konkrétan rothadó hal szaga volt, ízre meg kb hasonló. Egy vagy két slukk ment le a 10 milliből, és flakonnal, cartomizerrel együtt ment a kukába… Youtube-on vannak róla videók, emlékszem, még challenge-eket is rendeztek a régebbi amcsi találkozókon, ki bírja elszívni. “Gyermeki kíváncsiság…”
Nekem pár éve volt már a nevére sem emlékszem de gyömbér is volt benne.
De annyira túltolták, hogy egy slukk után az arcomat feltolta a homlokomra folyt a könnyem köhögtem…
Nem a Dampflion White Rook volt? Mocsokerős benne a gyömbér… Ráadásul lehűsítve…
Nekem az egyik a képen . Ugye bizalom gerjesztő . A meg nem mondhatatlan íz . Volt valami longfil skittles keverék az is valami jellegtelen édes volt gyógyszer ízű lecsengésel + boborin fogrém mentol jelleggel
. Valami megveszekedet kínai állat annó kitalálta szalonna ízűt . Na okés egyszer még kostoltam elment . Vagy egy hét múlva buliban a haver hozta magával megint de akkor már inkább avas szalonna volt . Értékelés
Nekem a Doozy seriously donuts volt ilyen.
De nagy nehezen elszívtam.
Még az OhF cherry-je sem hasonlított az ízre. Igaz ezek shortfill-ek voltak.
Igen egyszer vélekdetem az ohf-ről .
Ú mi ez had kostoljam meg . O , Oh , OHF . Csak a dinyés jó belőle .
Nekem egy volt de az durva volt.
AtmosLab, energy drink…
Akarhogy kevertem csűrtem csavartam, annak csakis benzin szaga és íze is volt.(nem mintha olyan sok benzint ittam volna)..
Nekem az Al Carlo barackos, mikor keztem az rta-t! Borzasztó rohadt barack íze volt!! Az volt az utolsó gyümisem!
Pedig az ibolyával szemeztem egy rövid ideig
de aztán elengedtem… Mivel eszembe jutott hogy még mindig itt áll bekeverve a mentolos uborka mai napig nem értem miért vettem meg, talán nyáron újból rápróbálok, egyébként teljesen jól adja amit ígér, azzal nincs gond
De eddig a legrosszabb ez volt, a pillanatragasztó cianidos mellékszagával és ízével, valami borzalom koktél, 3 hét múlva is u.olyan volt mind szagra mind ízre, lefolyóba sem mertem önteni, kukában landolt. Amúgy még mindig kapható…
Az öreg countrymen-t nézd meg baseballsatyóban… Az az igazi