Imádom a vanília pudingot. Ezzel a koncentrátummal krémes vanília pudingot ígértek. Szűk levegőzésű tankban valami vaníliás jött is, de nagyon matt íze volt. Levegősebb MTL-ben pedig tökre vaníliás cigi. Nem gyere be…
- VAPOR STORM ECO
evvel a moddal mivolt a bajod?
Nekem semmi, de akadt akinek igen:
Valami eper van benne az elején, és a szájpadláson a végén nagyon édes íz.
Összeségében mégis Harry Potter hányásizű drazséja jut eszembe róla Pedig sokat vártam tőle…
Egyébként az epershake, eperkrém ízek mind hasonlók. Ahogy az eperfagyi is. Nagyon megosztó. Vagy utálni lehet ezeket, vagy totál oda lenni értük.
Igen tudom. Volt hozzá “szerencsém” ezért is jutott eszembe, hogy pont olyan az íze
Eddig nem tudtam, de akkor az epres ízeket kihagyom ezentúl…
Most is van a polcomon epres-tejes-fagyis, lassan fogy, mert csak friss tekerésnél WOW! Mire a tank leürül pedig : Hááát… A 2.-3. tank végére pedig egyenesen : Mi a sár ez?
Gyűlnek a kihagynivaló ízek
Igen. A banán, ánizs, fahéj, mentol és cooler mellé beállt az eper is a sorba
Szerintem próbálkozz natúr PG/VG-vel
A felsorolásból úgy látod, ennyire válogatós lennék?
Jajj, dehogy, csak még az út elején jársz. Lesz még, amit nem fogsz szeretni
Igen, az vagy. Ja, mindenki az, ne aggódj, én azért tartok 8 ízt bekeverve, mert ami bejön még azt sem kívánom mindig.
8? Értetlenül állok, hogy lehet ilyen kevéssel kibírni
Vagy neked 8?
Röhögni fogsz, de van egy ismerősöm aki csak Pg/Vg szív csak úgy mondom, neki nagyon bejön! Fura-furi!
Hát, lehet hogy büdöset kapott …vagy a halat szereti
Én nem ismerek személyesen ilyet, viszont olvastam már több helyen is.
Én régebben vattatisztítás céljából elszívtam 1 tanknyi alapot, hogy a friss vattázásra ráöntött, mégsem izlő liquidet kimossan belőle, és mehet is rá a másik liquid. Én nem kimondottan szerettem az ízét, csak édeskés, ami viszont jobb mint a semmi.
Kéz csókolom !
Meg mondom mi volt a baj mindhárom készülékkel ! Elkezdtek kikapcsolgatni saját maguktól ! Eleinte csak ritkán ! Majd a vége az lett , hogy bekapcsolás után egy slukk és kikapcsolt ! Mindhárom készülék ugyanezt csinálta ! Magyarán mondva használhatatlan ! Ebből kettőt a feleségem használt egyet pedig én ! Normál használatban voltak , nem használtuk kalapácsnak őket ! Amíg ez a Gene (gané) chip lesz benne addig rájuk sem nézek , sőt utána sem , vannak jóval különb modok ezeknél azonos árban ! Majd el is felejtettem a firmware frissítés sem segített rajtuk ! Csak kínomban röhögök , mert 50 ezer ment a kukába !