Nem baj…én nem felejtek…
Kézcsók ! Szervusztok !
Ez a beszéd !
Ha bármit szeretnél megbeszélni, állok a rendelkezésedre. (Egyébként tényleg nem tudom, ismerős a dolog, olvastam már, csakhogy kitől azt mar sajnos nem tudom. )
Minden rendben…
Nagyon szépen köszönöm,hogy megnézted a videókat
A tank nem kellene,így próbálom kíszűrni a negatív dolgok közül azt ami a tankra vonatkozik. Holnap nekifutok újra(tuti 4x)az olvasásának amit ìrtál,de már ilyenkor nincs erőm és mostmár muszáj lefeküdnöm,mert ugye korán kell kelnem.Eddig azért nem néztem fel csak feltettem a kérdést,hogy majd,ha lesz időm elolvasom,mert Kirus beteg.39.4-el küzdünk,fáradt,felkelni sem bír
Na,de visszatérve a témára…felét nem értem
A fél W-onként nekem pont nem jó
Akkor a 23 vagy 24-es tank bután nézne ki?(Holnap munkába majd megnézem én is a videókat)
Bocsánat,hogy ennyi mindent nem értek
Még1x köszönöm
Nekem csak azért kellene,mert olyan a formája amit szeretek és van LILA
Még jó,hogy nekem kell,hogy cíííp legyen
Hát, szerintem nem tudom. Nem hiszem, hogy bután nézne ki. Ha van Windows-os géped és az Oxva weboldaláról letöltöd a programot ott be tudod állítani, hogy tizede ként allithasd a wattot. Ha elmenne a kijelzés annyit tesz, ha valami miatt bedöglik a kijelző akkor sem lesz teljesen használhatatlan, mert a programmal át lehet állítani mindent. A programot hívják Unitool-nak, mert ugye ez az Unibox. Egyébként a kijelző fényerejét is lehet szabályozni, ezt magán a modon, ami szerintem nagyon jó funkció azoknak akiknek érzékeny a szemük. Emellett a betűszínt is a modon lehet állítani.
Szia én is nézetem olyan DNA szerű de nincs DNA szinten én úgy vélem.
Nem DNA, csak olyasmi… De hozza a szintet, csak mégsem DNA. Ki érti ezt?
A DNA erőssége még mindig a replay mod szerintem .Nagyon nagy erősségnek mondanám .
Köszönöm szépen
Mostmár csak azt nem tudom,hogy kellene-e nekem egy ilyen mindent IS tudó,rengeteg mindent állítható mod
Tuti soha nem használnám a sz.gépen a programot
Csak nagyon szép a színe és pont nekem való a mérete és a formája
Ez a te döntésed úgy is aztán lehet most az mondod soha még is leszeded ,ki próbálod és rájössz hogy nem is olyan nehéz ez az egész és van egy tök jó mod od , ami csap cép okos is
Csókolom Bejja asszony !
Autót is a színe alapján válogatjuk ! Az nem érdekes ha a hajtókar kilóg a motorblokk oldalán !
@Atis nem csak a színe,hanem a formája alapján is
Az új autónkon is összevesztünk azurammal majdnem,mert nekem a gyönyörű bordó tetszett,neki meg a szürke
Ez a mod,mint olvashattad is Kinga összegzését,nem csak cíp,hanem okos és ügyes is
A bőr szerintem nem minden… Nekem, volt régebben egy aramax power 5000 kit. De nem tetszett a kinézete. Sec-perc alatt varrtam rá egy bőr tokot.
Úgyhogy, az legyen a legkevesebb gondod vele.
A te döntésed neked kell tetsszen senki másnak ! Szóval hajrá !
(Soha nem volt még új autóm…) mivel a mod új és neked tetszik vegyed
Autóból jó a használt is ,na de egy új mod vagy tank…na az az igazi gazdagság