Sziasztok!
Egy kis érdekes infó és véleménykérés, mert tanácstalan vagyok.
Nos, megrendeltem magamnak az áhított kis OXVA modot a Vaperism.cz - ről. Már amikor küldték, hogy átadták a GLS - nek, ott feltűnt, hogy az ár nem passzol. Felhívtam a GLS - t, hogy ugyan mi ez, azt mondták, hogy a szállítási árat a szolgáltató határozza meg, így fogtam és rákérdeztem Mareknél, aki egészen máig nem is válaszolt (erre figyelmeztetett a GLS - es üf szolgálatos, hogy miután fel van adva a csomag ténylegesen, már nem lehet semmit változtatni, de ne higgyem el, hogy ez egy nap alatt megtörténik, mert általában 2-3 munkanap, mire átadják a GLS - nek a cuccost). Majd ma írt, hogy nesze itt a számla. Ott sem passzoltak az árak, de ebben már látszott, hogy elfelejtették levonni a VAPINGOVA 7% kódot, amit félkövér betűkkel jeleztem a megrendelő emailemben, hogy legyenek szívesek levonni, mert itten van.
Szóval visszaírt annyit, miként a kupon nem is nekünk szól (nem tudom, erről ki tudott ezelőtt). Állítólag egy kolléga elkezdte alkalmazni “nagylelkűségből”, de ez nem hivatalos és a kupon eredetileg csak Ostrava vásárlóknak van (nem tudom, ez mit jelent, mert a fordító sem értelmezte).
Nem az az 1500 Ft a lényeg. Hanem az elv és az, hogy tegnap, amint megláttam a GLS utánvétes árát, rögtön írtam kétszer is Mareknek, hogy segítséget kérjek és finoman szólva bszott válaszolni rá azóta is, csak a számlát küldte és a béna magyarázkodást.
Őszintén nem értem, miért van ez. Baromi cuki voltam velük az elejétől, segítséget kértem, csatoltam a képernyőképet, megadtam minden infót, stb.
Komolyan gondolkozom rajta, hogy fogom és visszautasítom, még ha ez azt is jelenti, hogy nem lesz meg a modom a találkozóra, ahogy eredetileg terveztem.
Nektek mi a véleményetek? Elfogadom a kövezést is. Előre is köszönöm!