Bocsi,hogy ide teszem fel,de itt sokan látjátok.
Ha csinálok külön posztot,megint csak 2-3 ember látja és gyorsan kellene a válasz
(Majd kiszeditek innen,ha gond)
Újravattázás után 1-2 szívtam bele,nem jött semmi,mint amikor a gtx-en elfelejtettem kinyitni a levegőzést.De ez ugye nem ilyen)
Nem nagyon foglalkoztam vele,mert a 3.szívásnál már jó volt.Majd később nyomnám a gombot,de sötét a kijelző.5 klikkel be kellett kapcsolnom.Akkor meg 9.99ohm-ot írt ki(azt hiszem…de megijedtem és már nem vagyok biztos benne,hogy annyi volt…a lényeg,hogy sok volt)
Rányomtam egy rövidet,hogy hátha kimutatja a valósat,de ezt írta ki.
Ilyet még nem láttam.
Örülök,hogy ilyen kis okos készülékem van,de ezt miért írja ki?
A vattázásnál nem vettem észre semmi különöset.Szépen leizzítottam a tekerést.Szépen belülről izzott kifelé.Nem vettem észre,hogy meglazult volna…
Kapd le a tetejét ,valoszinu amikor athuztad a vattát ,akkor elhúztad a tekercset és érintőre van a deckken,zarlatol.
@Paldeak_Attila köszönöm
Ez nagyon-nagy baj?
Ha holnapig már nem nyúlok hozzá,akkor nem lesz baja semminek ugye?Nem megy tönkre?
Majd reggel akkor tekernem is újra kell gondolom
Vagy a csavar lazult ki nem lesz semmi baj reggelig.
Jaja,tuti érintkezés probléma .Vagy laza a csavarnal,vagy vatta elhuzta,vagy palast kialakitas…tobb vatta es ahogy tekered le a vatta ,ha sok,lenyomhatja a tekercset a deckre.Minden modban ,amiben van chipset ,abban van rovidzar vedelem is,ugyhogy baj nem lesz.
Ja es tekerni nem kell,csak vatta ki,hogy lasd hogy mi van,hozzaer-e valamihez a tekercs ,meg csavarok meghuz,ennyi
Köszönöm nektek a gyors segítséget és megnyugtatást
No mizu? Sikerült orvosolni a problémát?
Szétszedtem…nem láttam semmi furát.Nem volt lent a tekerés és nem is mozgott.A csavar nem lazult.
Mindenesetre kiszedtem és újat gyártottam.Most 2-es magra.
Nem tudom mi lehetett a gond.
Most jól működik.
Tudom,hogy xar úgy ahogy van,de nem tudtam jobban középre állítani a tekerést,látom,hogy nem középen van a lyuk felett.Lesz gond belőle?
Ez tökéletes nem lesz gond, hogy arréb van, ne izgulj. Most még nincs összerakva mérj ellenállást, és akkor is, ha össze van rakva. Ha a deck ellenállása jó (és nem is ugrál el nagyon) akkor azért lehetett zárlatod mert felül ért hozzá a harang alakú kazánpalásthoz.
Ilyen ám mindenkivel előfordul
Szuper! Egyetértek a @Vaperina_Kinga -val. Reméljük, így már jól fog működni! Használd nagy örömmel, egészséggel!
Kivettem a másik témából. Úgy hiszem megvan a bibi. Viszont így feljebb is került, ha esetleg még fenn állna a probléma. Vagy bárki másnak hasznos lehet.
Nalam a lab okozott zarlatot a Kizoku-ban. Ott ugyebar oldalra lehet hajtani (van kis melyedes hozza) es ott levagni h ne a palast fele nezzen meg csak veletlenul se. Csak en csacska (h…e b…m) vattazas kozben nem figyeltem es egyik oldalon kiforditottam a helyebol. De csak annyira h osszecsavaraskor meg ne szoruljon, de legalabb zarlatos legyen
Megesik, hogy a kigyo elesik
A vedelem eletbe lep, uh baja nem lesz ha igy hagyod az idok vegezeteig akkor sem
Én ezt csigával ismerem.
Persze.És köszönömÍrtam is,hogy majd kiszeditek a témából…és,hogy miért nem akartam az este külön témát csinálni róla
Így tökéletes
Megértettem, és direkt vártam is pont amiatt mert sürgősnek érezted.
Persze.Hagyhatom az idők végezetéig,csak addig nem tudom szívni
Tudod az első gyereknél is megijed mindenért az ember
De baja sem lesz
Ugyesen megoldottad, most mar mukodik
Szia @anon88785338 !
Javasolnék egy egyszerű dolgot,gondolom mikor újratekered és vattázod elmosod a többi részegységet.Namost mikor bennt a tekerés és leízítgattad, vattázás nélkül csavard vissza rá a kazánpalastot és nézd meg mit mutat a mod akár rá is izíthatsz úgy is rövideket párat, ha minden rendben van az ellenállásal,akkor vissza le és mehet a vatta,van egy gyanúm,hogy nem csípted le elég közel a bekötő oszlopokhoz a tekerés lábait és beleért a kazápalástba,ezzel a módszerrel könnyen kideríthető minden a helyén van e és nem kell a vattázás után szivatni magad vele