Az is fura volt kicsit hogy a kijelző és a tűzgomb is egy darabból áll
Hát a tervezők anno ezen sporoltak és külcsínyre törekedtek ,holott azt nem vették figyelembe hogy magassan polirozott a váz és ugy kell vele bánni mint a hímestojással …egyébként az utodja sem jobb szerintem a 217- es azaz 21700-as
Ezért nem szeretek rendelni olyan dolgot amit előtte még sosem fogtam a kezemben, és nem tudom milyen
Hála @Ivett nek sikerült cserélni ezt a borzalmat a Pico-ra és azt kell mondjam hogy óriási a különbség minőségben, működésben is sokkal jobb mint az Innokin ![]()
Nagyszerű, örülök hogy tetszik! Jól néz ki így együtt ![]()
ez így jól jött ki, hogy végül mégis a feketét küldtem, mert kaptam egy v9-et és ahoz jobban megy a fehér ![]()
Mindenki jól járt ![]()
Pico (szinte) mindent aláz szerintem! Nekem a pico pro van arcfox-al tuningolva (fekete), rajta egy VV B3tankal. Imádom! ![]()
Ui: A fehér egy Pico Clon (igen létezik!), rajta egy DigiFlavor S4-el…
@Ped8203 Jól áll mind a két tank rajta bár az a B3+driptip kombó merésznek tűnik így kép alapján ![]()
@anon98331404 Most már én is szeretem és valóban egyszerű kompakt de mégis érződik rajta hogy nem gagyi ![]()
Gyári driptip… már szinte E-pipa érzést ad! ![]()
Már szinte önvédelmi eszköznek is megfelelhet ![]()
Mindenkinek szép tank+mod kombója van nekem meg virít rajta a csúnya Tauren
De ha már itt tartunk. Mi a különbség a klón és az original mod között?
Arti esetében dna60 deszka van az eredetiben és úgy 300 eurral többe kerül. ![]()
valahol van nekem egy ilyen artim de még nem raktam rá semmit sem![]()
![]()
A clon csak watt módot tud azt is sokszor bizonytalanúl, az eredeti alapból egy jó hardver, elfogadható szoftverrel, arcfox nevű módosított programmal meg majdnem arra képes a 10-16 e Ft árú pico, mint a DNA modok (40e + Ft)…
Így már értem
de 300 euro??? ![]()
Mint a kínai klón Iphone természetesen adnroiddal ![]()
Nem szarral gurigáznak, na.
Most szereztem egy másik klón módot, annak valami 600 eur az eredeti ára…
Klón vagy sem ha teszi a dolgát rendesen és megbízható akkor nincs miért szégyenkezni
Mi a legdrágább mod? ![]()