Az is fura volt kicsit hogy a kijelző és a tűzgomb is egy darabból áll
Hát a tervezők anno ezen sporoltak és külcsínyre törekedtek ,holott azt nem vették figyelembe hogy magassan polirozott a váz és ugy kell vele bánni mint a hímestojással …egyébként az utodja sem jobb szerintem a 217- es azaz 21700-as
Ezért nem szeretek rendelni olyan dolgot amit előtte még sosem fogtam a kezemben, és nem tudom milyen
Hála @Ivett nek sikerült cserélni ezt a borzalmat a Pico-ra és azt kell mondjam hogy óriási a különbség minőségben, működésben is sokkal jobb mint az Innokin
Nagyszerű, örülök hogy tetszik! Jól néz ki így együtt ez így jól jött ki, hogy végül mégis a feketét küldtem, mert kaptam egy v9-et és ahoz jobban megy a fehér
Mindenki jól járt
Pico (szinte) mindent aláz szerintem! Nekem a pico pro van arcfox-al tuningolva (fekete), rajta egy VV B3tankal. Imádom!
Ui: A fehér egy Pico Clon (igen létezik!), rajta egy DigiFlavor S4-el…
@Ped8203 Jól áll mind a két tank rajta bár az a B3+driptip kombó merésznek tűnik így kép alapján
@anon98331404 Most már én is szeretem és valóban egyszerű kompakt de mégis érződik rajta hogy nem gagyi
Gyári driptip… már szinte E-pipa érzést ad!
Már szinte önvédelmi eszköznek is megfelelhet
Mindenkinek szép tank+mod kombója van nekem meg virít rajta a csúnya Tauren De ha már itt tartunk. Mi a különbség a klón és az original mod között?
Arti esetében dna60 deszka van az eredetiben és úgy 300 eurral többe kerül.
valahol van nekem egy ilyen artim de még nem raktam rá semmit sem
A clon csak watt módot tud azt is sokszor bizonytalanúl, az eredeti alapból egy jó hardver, elfogadható szoftverrel, arcfox nevű módosított programmal meg majdnem arra képes a 10-16 e Ft árú pico, mint a DNA modok (40e + Ft)…
Így már értem de 300 euro???
Mint a kínai klón Iphone természetesen adnroiddal
Nem szarral gurigáznak, na. Most szereztem egy másik klón módot, annak valami 600 eur az eredeti ára…
Klón vagy sem ha teszi a dolgát rendesen és megbízható akkor nincs miért szégyenkezni
Mi a legdrágább mod?