Oil4vap alaplé

Na mondj egy Várost rá lesek

2 kedvelés

Egyébként jó oldalnak tűnik csak nincs fent az a longfill amit szeretnék venni.

4 kedvelés

Én is rendelni akarok a floravitától a kedvező ár miatt csak a nagy dilemma az hogy mivel nikotinozzam, hogy akkor is olcsó e. A nikotint azt pgnek kell számolni, vagy egyensúly? 18 as levest használok :face_with_diagonal_mouth:

1 kedvelés

Itt a városunkban packeta meg foxpost van.

2 kedvelés

De egyébként megfontolom az oldalt a későbbiekben, csak még abból a longfillből mindenképpen szeretnék rendelni :smiley:

3 kedvelés

Csak mond ki a város nevét :sweat_smile: Senki se akar lenyomozni csak segíteni akarunk. Lehet a városodban van egy Azúr bolt ahol simán tudsz venni PG/VG-t

6 kedvelés

Nikotinbol én tisztán PG T veszek . De van tiszta VG is … Kis boosterben még minden is 50/50 …70/30 bármi

3 kedvelés

Mindkettő fajta van, DE PSSZT! :saluting_face:

4 kedvelés

A longfill neve is gyühetne, hátha… :wink:

5 kedvelés

Bármi csak ne harapófogóval kelljen kihúzni :smile:

6 kedvelés

jaaa nem titok egyebkent. Zahonyba vagyok kolis :slight_smile:

5 kedvelés

Éss még nem is tudja, hogy úútálok gépelni.(nem is tudok csak 2 újjal)
Working Jim Carrey GIF

8 kedvelés

Nekem ami nagyon bejott az a mountvapetol a barackos fank izu longfill. rtaba nagyon jo ize van.

3 kedvelés

Az pont nem van. :sob:

4 kedvelés

én is belefutottam amugy juicyn sokszor hogy feltöltés alatt van. Gondolom másnak is izlik aztan sokan veszik.

3 kedvelés

Másik márkából van egyébként. Tessék megnézni, kísérletezni, talán lesz eredmény pozitív irányban. :face_with_peeking_eye: :thinking:

4 kedvelés

Jó neked. Én csak két régivel tudok gépelni :rofl:

6 kedvelés

Gondoltam rá hogy elnézegetek más irányba is csak hiányzik az ize mivel régen volt.

3 kedvelés

Záhonyban van 1db GLS csomagautomata. Szerintem oda is tudod kérni, de nem akarok a dolgaidba beleszólni, csak gondolom így azért életképes a dolog. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Javíccsam? :wink:

6 kedvelés