Na mondj egy Várost rá lesek
Egyébként jó oldalnak tűnik csak nincs fent az a longfill amit szeretnék venni.
Én is rendelni akarok a floravitától a kedvező ár miatt csak a nagy dilemma az hogy mivel nikotinozzam, hogy akkor is olcsó e. A nikotint azt pgnek kell számolni, vagy egyensúly? 18 as levest használok
Itt a városunkban packeta meg foxpost van.
De egyébként megfontolom az oldalt a későbbiekben, csak még abból a longfillből mindenképpen szeretnék rendelni
Csak mond ki a város nevét Senki se akar lenyomozni csak segíteni akarunk. Lehet a városodban van egy Azúr bolt ahol simán tudsz venni PG/VG-t
Nikotinbol én tisztán PG T veszek . De van tiszta VG is … Kis boosterben még minden is 50/50 …70/30 bármi
Mindkettő fajta van, DE PSSZT!
A longfill neve is gyühetne, hátha…
Bármi csak ne harapófogóval kelljen kihúzni
jaaa nem titok egyebkent. Zahonyba vagyok kolis
Éss még nem is tudja, hogy úútálok gépelni.(nem is tudok csak 2 újjal)
Nekem ami nagyon bejott az a mountvapetol a barackos fank izu longfill. rtaba nagyon jo ize van.
Az pont nem van.
én is belefutottam amugy juicyn sokszor hogy feltöltés alatt van. Gondolom másnak is izlik aztan sokan veszik.
Másik márkából van egyébként. Tessék megnézni, kísérletezni, talán lesz eredmény pozitív irányban.
Jó neked. Én csak két régivel tudok gépelni
Gondoltam rá hogy elnézegetek más irányba is csak hiányzik az ize mivel régen volt.
Záhonyban van 1db GLS csomagautomata. Szerintem oda is tudod kérni, de nem akarok a dolgaidba beleszólni, csak gondolom így azért életképes a dolog.
Javíccsam?