Nikotinsó használata

Sziasztok! Most ismerkedem a nikotinsóval! És lenne pár kérdésem. 1. A nikotinsót kell higítani? 2. Az ízesített sókat ha hígítom milyen lesz az íze(Mennyire romlik)? Úgye a nicsó az általában 10mg/ml, vagy 20mg/ml ennél gyengébbet én nem találtam. Nagyon sokat szivom a cigim, mert szeretem az ízét, viszont nicotin túladagolást nem szeretnék. Hogyan tudom csökkenteni olyan 1,5-3 mg/ml közé? Lehet bugyuta kérdések, de remélem tudtok segíteni.

6 kedvelés

Szia ! Az ízesített ninshaltot el kezded fel higitani azzal egyenesen arányosan veszted el az ízűket.. ezek arra vannak kitalálva ..vedd meg és úgy ahogy van szívd el .. léteznek nicshaltok 3 mg-tol 20mg ig .

A jelenlegi Vape helyzetben a saját keverésnek látszik egyszerűbb jövő… Az előre kevert főleg nikotin tartalmú dolgok beszerezhetősége egyre korlátozottabb ,ha jövedéki termék lesz minden országban egyenlőre nem is látom honnan lehetne majd hozzá jutni .. ( ha meglátja a pénzt benne kormányunk is akkor talán itthon is nagyon drágán )

Ha most ismerkedsz vele akkor talán ezeket fontos lenne átgondolni .

5 kedvelés

Csak a nikotinsóval ismerkedem. Eddig is magam kevertem, csak eddig eleve nikotinos alapot használtam. De közben rájöttem hogy a nikotin boosterek is nikotinsók és azokat lehet használni a 0-ás alap felhúzására.

Van nicotin booster és nikotin só booster a kettő nem ugyan az . De mindkettővel az alapot kell boostolni .. vannak akik a sót preferálják vannak akik a sima nikotint ..

5 kedvelés

Akkor tégy belátásod szerint :man_shrugging:
Van niksó,booster és sima nikotin,de ezt te bizonyára tudtad ha magad kevertél.

6 kedvelés

Nem. A nikotinsó és a boosterek eddig elkerülték a figyelmemet, ezért is tettem fel ezeket a kérdéseket. Én eddig mindig magában nikotinos bázist használtam!

2 kedvelés

Az Elfbar saját márkás 10milis 20mg/ml termékére az van írva hogy úgy ahogy van használható. Ízre jó de néhány szívás után érezni hogy nem igazán kívánom már a sok nikotin miatt. Majd azt öntöm fel nullás 50/50 lével. Ha az íz a felére csökken az se baj mert amúgy is intenzív. De ezek az ízesített nikotinsók már úgy vannak kitalálva hogy nem kell higítani.

4 kedvelés

Nálam mindig 500ml 0-ás alapléhez megy 100ml 10 mg/ml tartalmú nikotinsó booster. Így a végeredmény kb 2 mg/ml ami durván egy szál cigi erőssége. Sokat pöfékelek, de ez a mennyiség nekem bő egy havi adag.

4 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.