Nikotinsó használata

Sziasztok! Most ismerkedem a nikotinsóval! És lenne pár kérdésem. 1. A nikotinsót kell higítani? 2. Az ízesített sókat ha hígítom milyen lesz az íze(Mennyire romlik)? Úgye a nicsó az általában 10mg/ml, vagy 20mg/ml ennél gyengébbet én nem találtam. Nagyon sokat szivom a cigim, mert szeretem az ízét, viszont nicotin túladagolást nem szeretnék. Hogyan tudom csökkenteni olyan 1,5-3 mg/ml közé? Lehet bugyuta kérdések, de remélem tudtok segíteni.

5 kedvelés

Szia ! Az ízesített ninshaltot el kezded fel higitani azzal egyenesen arányosan veszted el az ízűket… ezek arra vannak kitalálva …vedd meg és úgy ahogy van szívd el … léteznek nicshaltok 3 mg-tol 20mg ig .

A jelenlegi Vape helyzetben a saját keverésnek látszik egyszerűbb jövő… Az előre kevert főleg nikotin tartalmú dolgok beszerezhetősége egyre korlátozottabb ,ha jövedéki termék lesz minden országban egyenlőre nem is látom honnan lehetne majd hozzá jutni … ( ha meglátja a pénzt benne kormányunk is akkor talán itthon is nagyon drágán )

Ha most ismerkedsz vele akkor talán ezeket fontos lenne átgondolni .

4 kedvelés

Csak a nikotinsóval ismerkedem. Eddig is magam kevertem, csak eddig eleve nikotinos alapot használtam. De közben rájöttem hogy a nikotin boosterek is nikotinsók és azokat lehet használni a 0-ás alap felhúzására.

Van nicotin booster és nikotin só booster a kettő nem ugyan az . De mindkettővel az alapot kell boostolni … vannak akik a sót preferálják vannak akik a sima nikotint …

4 kedvelés

Akkor tégy belátásod szerint :man_shrugging:
Van niksó,booster és sima nikotin,de ezt te bizonyára tudtad ha magad kevertél.

6 kedvelés

Nem. A nikotinsó és a boosterek eddig elkerülték a figyelmemet, ezért is tettem fel ezeket a kérdéseket. Én eddig mindig magában nikotinos bázist használtam!

2 kedvelés

Az Elfbar saját márkás 10milis 20mg/ml termékére az van írva hogy úgy ahogy van használható. Ízre jó de néhány szívás után érezni hogy nem igazán kívánom már a sok nikotin miatt. Majd azt öntöm fel nullás 50/50 lével. Ha az íz a felére csökken az se baj mert amúgy is intenzív. De ezek az ízesített nikotinsók már úgy vannak kitalálva hogy nem kell higítani.

3 kedvelés

Nálam mindig 500ml 0-ás alapléhez megy 100ml 10 mg/ml tartalmú nikotinsó booster. Így a végeredmény kb 2 mg/ml ami durván egy szál cigi erőssége. Sokat pöfékelek, de ez a mennyiség nekem bő egy havi adag.

1 kedvelés