Sziasztok Létezik hogy a Nikotin só alap kicsinálja a porlasztóim ?
Szia, erre csak röviden tudok válaszolni, nem, az aroma+ alap minőségétől függ a porlasztó élettartama! Ez csak a liqvid esetében igaz, természetesen több minden befolyásolja a porlasztó élettartamát!
akkor mitől ? a porlasztom kb 7-9 napot bírt ez normális ? 40 w on
Igen, simán a 7-9 nappal semmi gond nincs szerintem!
oh akkor nem lesz olcsó mulatság db ja 1790 huf ![]()
Sajnos a porlasztós tankoknak ez a hátulütője
Értem ![]()
Hát sajna ez ilyen, a porlasztózás soha nem volt olcsó annyira! Gyümölcsös levesekkel többet bír mondjuk mint a dohányosokkal!
Igy igaz, talán még a mentolosak sem bántják annyira.
Erika, megtanulsz tekerni, épiteni hamarosan, hidd el nekem. ![]()
Valószínű az lesz
Csak akkor más tank kell a Drag X re
https://eliquidonlineshop.com/e-cigi-pod-ok-es-alkatreszeik/93045-voopoo-pnp-rba-06-ohm.html
ez újra építhető ugy látom mi kellene hozzá még az oldalról ? Van időtök segíteni ? Meg esteleg egy YouTube link hogyan is kell ?
ja nem jo hozzá mert nem tpp irják is ![]()
Valami sem stimmelt az előző vagy a porlasztóval vagy az alap lével Mert most uj alap levet vettem (uj porlasztó) és most nem szörcsög a tankom Előtte meg szörcsögött elég hangosan
Kéz csókolom Erika nem kell új tank feltétlen ! Van RBA fej is ami pont erre van kitalálva !
Szia Atilla köszönöm a válaszod ez erre is passzolna ?
https://eliquidonlineshop.com/vvvw-mod/93493-voopoo-drag-x-plus-100w-pod-kit-sandy-brown.html a tartályra ?
Természetesen !
Ez az Rba amit linkeltem fényévekkel jobb annál amit te linkeltél ! Annál nagyon vigyázni kell , mert a csavar nyitásánál törik a csavar és utána kuka az egész !
Nem értek hozzá,de nem olyan régen amikor porlasztós tankot használtam fele-fele arányban használtam magas nic tartalmú sima liquiddel és nic salt-ossal és nem tapasztaltam különbséget .De ,hogy csavarjunk az egészen az én tankomhoz a gyártó két féle porlasztót is gyárt (ok többfélét) ,az egyiket sima nic-re ajánlja ,a másikat kifejezett nic salt-hoz![]()
szerintem, ha rba, akkor viszont többet kell venni, mert akkor van értelme, ha cserélni kell, akkor csak kikapod és berakod az újat, nem kell vele akkor szöszmötölni, amikor szükség van rá
Most nézem , nem kompatibilis ez a tank a pnp porlasztokkal így az Rba-val sem ![]()
idézem “Nem kompatibilis a PnP kazánokkal”
itt azt irja Attila hogy Thread for Voopoo VINCI / VINCI R / VINCI X P passzol nekem Drag X plusom van amihez [Voopoo PnP polaszto kell Szerinted igy is passzol (bocs de tök hülye vagyok még ehhez