Mitől lehet az hogy uj porlasztott tettem bele de csak köpködi a levest ki nem akar porlasztani ? Vadi új a porlasztó
Milyen alap? Lehet melege van és jobban folyik, mint bírja a pori…vagy csak szed szét és egy papírzsepivel törölkesd ki a felesleget. Vagy csak szimplán szar a porlasztó.
nikotin só alap lé akkor nem a gép rossz ?
kevert 50 vg 50 pg nikotin so alap dehígabbnak találom vizesebb az íze mint a multkorinak
http://eliquidvg.eu/alapok/nikso/nikso-alap innen rendeltem a porlasztott cigi boltba vette a párom 0.6 ohm
Meleg van, az 50-50 miatt folyik, én is ilyet használok és szivárog is a pioneer kicsit, igaz nekem a vattám is már régi.
A porlasztó új vagy már használtad?
uj
akkor mivel lehet sűríteni vagy tegyem hűtőbe ?
a Drax X pluszomba is szivárog kicsit nekem is
Az lehet megoldás, de ne sokáig, át kell térni nyáron 70VG-30PG levesre, mert különben nagy melegben ez mindig elő fog jönni.
És mivel te kész tekerést használsz, nem tudsz kicsit több vattát belerakni, mint egy RTA esetében.
ok értem nagyon köszönöm
de mondom ha használt a porlasztó, akkor egy új porlasztó is lehet megoldás, mert lehet már a fáradt vatta nem bír el a hígabb levessel
teljesen uj a porlasztó
akkor még mindig lehet hibás is, be kell rakni egy másikat, ha azzal is jön, na akkor tuti a leves túl híg
jo most sajna ez volt az utolsó porlasztom de a valószínű a levessel nem stimmel valami mert vizesebb érzetett. ízt ad a Drax X podomba is Pont ma reggel irtam annak akitől rendeltem hogy vizesebb íze van ennek a liqvidnek mint a múltkorinak
Probalj meg jatszani kicsit a levegozessel. A problema lehetseges forrasat meg mar kiveseztetek
akkor nyáron 70vg 30 pg alap levet rendeljek , és több aroma menjen bele ?
Innen http://eliquidvg.eu/alapok/nikso/nikso-alap meg azt javasolta az illető hogy tegyem a hűtőbe hogy sűrűbb legyen Hidegen aztán be tudom rakni direkt a kazánomba ?
Én is most bajban vagyok, mert szintén 50-50, ráadásul a longfillek tovább rontják a VG arányt, szóval most azon agyalok, hogy akármennyire nincs ínyemre, de az alapot is inkább magamnak keverem. Ennek az az előnye, hogy:
- csak annyit keversz be, amennyit fel is használsz
- akármikor az igényeid szerint variálhatod, lehet olyan aroma, ahol inkább a VG túlsúly a jó, lehet olyan, ahol inkább az PG
- olcsóbb
Cserébe ezzel is lehet szórakázni…
honnan rendelet az alap levet ?
Még sehonnan, de ha fogok, akkor ezeket:
Fontos, hogy gyógyszerkönyvi minőséget kell venni.
értem köszönöm
Ha még nem ismernéd, akkor a keveréshez ezzel minden ki tudsz számolni: Vaperina keverde