Erika
(Erika Bárodi)
2021. július 9. 13:39
1
https://eliquidonlineshop.com/e-cigi-pod-ok-es-alkatreszeik/93045-voopoo-pnp-rba-06-ohm.html
szerbusztok megint segítséget szeretnék kérni a fenti linken szereplő PNP RBA hoz milyen huzalt kellene rendelnem az oldalrol ? Vagy estleg az oldalon van készen ami jo lenne bele ? Tök hu.. vagyok még ehhez de szeretném ki próbálni azt is
1 kedvelés
Ha jól emlékszem, a gyári tekerés kanthal … Én 28GA kanthallal tekertem újra.
1 kedvelés
Erika
(Erika Bárodi)
2021. július 9. 14:04
3
ugy hány watton mehet ? nekem 30 w kell
1 kedvelés
Erika
(Erika Bárodi)
2021. július 9. 14:06
4
Szia Erika! Úgy tudom ehhez kész tekerés nincs! De bármely 28Ga-s(Ni80 , Kanthal ,SS 316) huzallal meg tudod építeni! Hajrá!
2 kedvelés
Erika
(Erika Bárodi)
2021. július 9. 14:12
6
köszi gondolom nem lesz könnyű de majd videon meg nézzem
2 kedvelés
Nem, ez fused clapton. Sima kanthal vagy ami ízlik, Ni80 , Ss.
1 kedvelés
Erika
(Erika Bárodi)
2021. július 9. 14:18
9
ez nem jo a Drag X plushoz sajna
Erika
(Erika Bárodi)
2021. július 9. 14:19
10
Erika
(Erika Bárodi)
2021. július 9. 14:30
12
velük kb hány watton tudom használni a porlasztót ?
1 kedvelés
Ez coil függő.
Anya asszem most 0,8 ohm körül van vele 11-15 W között, ahogy jólesik neki. MTL podfejjel.
2 kedvelés
Erika
(Erika Bárodi)
2021. július 9. 14:34
14
nekem 30 w jobb lenne nem tudsz huzatl ajánlani innen hozzá ? Nekem olyan pod fejem van ami a kettö között van MTL és szúk DL
Itt pedig az építéshez kis segítség:
Néhány nappal ezelőtt került a birtokomba Attilánk jóvoltából a Voopoo csináld magad mozgalmának jeles képviselője, az újraépíthető RBA szekció. Rohadt jól hangzik, pedig csak egy szimpla PnP porlasztó , amelyben cserélhető a tekerés valamint a vatta. Így megszűnik a folyamatos porlasztóvásárlási kényszer, hiszen csak újraépíted és kész! Gondoltam én…
[IMG_20210529_174130]
Az első próba építés kezdetét vette. Egy jópofa ki aranyszínű henger az egész, amelynek a felső része a ponto…
Itt pedig egy videó ugyanarról Pepénktől.
2 kedvelés
Erika
(Erika Bárodi)
2021. július 9. 14:54
17
köszönöm akkor most át gondolom hogy is legyen az olvasotak után
2 kedvelés
Huzalból bármelyik korábban ajánlottat használhatod. Az ellenállást így magad “állítod be” és az ennek megfelelő teljesítményt is.
Tapasztalaton alapuló huzalvéleményt nem tudok mondani Neked az általad preferált teljesítményhez, mert 18W felett soha sem jártam PnP rba -val.
2 kedvelés
Erika
(Erika Bárodi)
2021. július 9. 15:17
19
ezeket a voopoo csavarokat nem lehet helyettesíteni ha eltörik ?
1 kedvelés
Ez az a kérdés, amire nem nagyon van válasz… Illetve de, annyit nem ér az egész, hogy akár csak egy billentyűt lenyomjak az érdekében.
2 kedvelés