Nem rég kezdtem el e cigizni, rendeltem egy 18mg-os liquidet, egy 12mg-ossz, és egy 6mg-osat.
Tegnap nem is volt vele semmi problémám, ahogyan ma sem, de picit megijedtem mert utánna olvastam a nikotinmérgezésnek, és hogy milyen rémhírek terjengnek a liquid fogyasztásról.
Tényleg ilyen könnyen túladagolható?
Eddig 7.5 ml fogyaszthattam el, ez alatt a másfél nap alatt 5ml-t a 18ból, 2.5 a 16ból.
És némi végtagremegés…így visszagondolva
És pont a te 100PG 18mg-os alapod tesztelése után éreztem…miután forrón átszívtam töményen a tankon
mert olyan híg volt…az ízét meg hagyjuk is
Valamelyik doktor megállapította, hogy csak akkor kapsz súlyosabb nikotinmérgezést ha megiszod a liquidet !! Ez komoly,!! Pontosabban doktor Zecher Gábor!!
15mg/ml-el kellene kezdened, de van aki csak 10mg/ml-el kezdi. Idővel lehet azt majd csökkenteni is, ha túl kaparónak találod. Én 7-essel tolom mtl-ben, és 4-essel dl-ben. Ma elpöfékeltem 5-6 ml-t mtl-ben, és 25-30 ml-t dl-ben. Amúgy ez szubjektív. Mert nem vagyunk egyformák…
A kezdeti 18mg-ról nagyon gyorsan lementem 3-asra, alámenni már nem mertem azóta sem. Három éve 3-asat szívok mtl-ben és amikor “félek” dl-ben is. Így nem kell, csak egy alapot kevernem mindkettőhöz.