Nikotin mennyiség

Sziasztok!

Nem rég kezdtem el e cigizni, rendeltem egy 18mg-os liquidet, egy 12mg-ossz, és egy 6mg-osat.
Tegnap nem is volt vele semmi problémám, ahogyan ma sem, de picit megijedtem mert utánna olvastam a nikotinmérgezésnek, és hogy milyen rémhírek terjengnek a liquid fogyasztásról.
Tényleg ilyen könnyen túladagolható?

Eddig 7.5 ml fogyaszthattam el, ez alatt a másfél nap alatt 5ml-t a 18ból, 2.5 a 16ból.

4 kedvelés

Azt kifelejtettem belőle, hogy eddig napi 2 doboz cigarettát elszívtam

4 kedvelés

Szia …én két doboz piros marbit tettem le 18 mg/ ml és kb 5-6 mili / nap mennyiséggel . Biztosan nincs miért aggódni . … …

Finom Gőzöket :heart:

6 kedvelés

Röviden kb. dettó. Ha sok a nic, szédülés van, hányinger, és nem is kívánod.

8 kedvelés

És némi végtagremegés…így visszagondolva :rofl:
És pont a te 100PG 18mg-os alapod tesztelése után éreztem…miután forrón átszívtam töményen a tankon :rofl:
mert olyan híg volt…az ízét meg hagyjuk is :money_mouth_face:

7 kedvelés

Szia! Azt jó lenne tudni, hogy milyen használat mellett használod a nic-et. DL/MTL :thinking: Mert ha DL-ben nyomod akkor brutálisan sok a 18/12 mg/ml!!! :wink:

7 kedvelés

Valamelyik doktor megállapította, hogy csak akkor kapsz súlyosabb nikotinmérgezést ha megiszod a liquidet !! Ez komoly,!! Pontosabban doktor Zecher Gábor!!

6 kedvelés

Szia!
Ezt ajánlom elolvasni:

9 kedvelés

A végtagremegés akkor a legerősebb, ha elfogy a nic a fagyasztóból :roll_eyes::joy:

9 kedvelés

Méghogy ma nem vagy formában!! :rofl: :rofl:

6 kedvelés

15mg/ml-el kellene kezdened, de van aki csak 10mg/ml-el kezdi. Idővel lehet azt majd csökkenteni is, ha túl kaparónak találod. Én 7-essel tolom mtl-ben, és 4-essel dl-ben. Ma elpöfékeltem 5-6 ml-t mtl-ben, és 25-30 ml-t dl-ben. Amúgy ez szubjektív. Mert nem vagyunk egyformák…

6 kedvelés

+még szemrángás :joy:
Wake Up Surprise GIF by Working Title

9 kedvelés

Bicycle Master GIF by Electric Cyclery

Nincs mese… :roll_eyes:

7 kedvelés

Szerintem a 3mg-ossal nem lehet probléma.

7 kedvelés

3 mg-ot felénk elmosogatják :grin: az tényleg semmi.

Boldog tortát :+1:

8 kedvelés

Köszönöm :slight_smile:

7 kedvelés

Nálam DL-ben 6-ossal sincs.
lilo and stitch cooking GIF
Boldog Tortanapot!

7 kedvelés

Boldog Vaperina évfordulót! :+1:

A kezdeti 18mg-ról nagyon gyorsan lementem 3-asra, alámenni már nem mertem azóta sem. Három éve 3-asat szívok mtl-ben és amikor “félek” :wink: dl-ben is. Így nem kell, csak egy alapot kevernem mindkettőhöz.

7 kedvelés

Én két évé kezdtem 12mg-mal most 9mg nál vagyok!! Az nem tudom menyire gyors!! Mtl.

7 kedvelés

Szerintem rendben van, úgyis érzed a hiányt-telítettséget. :wink: :saluting_face:

8 kedvelés