Akkor azt nem keverek bele inkább.
3-4-5-6 ra keverem mikor hogy,de az rablás annyiért.
Nem csodálkozom mert mi az amit ŐK olcsóbban adnának mint a spanyolok vagy bármelyik ország.
Hát a fizetést!
Költségekben és szívásban legalább a zunijó élmezőnyben vagyunk
És sajnos ott is maradunk!
Én még reménykedem. Illetve szoktam azt álmodni, hogy modern Rózsasándor vagyok, sérthetetlen pajzzsal, és kiosztok mindenkit érdemei szerint
(Szóval van még 3% hitem a lakosság egy részében…)
Hogy jött ki az a 3 %?
Kerekítettem…
Szerintetek jó ötlet-e újra megpróbálni a rendelést, csak most egy külföldi UPS pontra? Szlovákiára vagy Csehországra gondolok főleg. Nem tudom mennyire nézik az ottani hatóságok a csomagokat.
Addig rendelném más és más módon amíg Brüsszel, az Illumináti, Soros, a Gyíkemberek a Szabadkőművesek, a dohánymutyi és Zacher Gábor is megérti, hogy addig fogom rendelni amíg meg nem kapom. Mert kell.
Itt elvekről van szó, és nem a függőségről Jó, lehet kicsit a függőségről is
Szia!
Èn egyenlőre megvárnám mi lesz az törtènet vège.
A fiam azt mondja a trafikokban nálunk nincs nikotin! Akkor ezek után hol vesszük meg? A Vapemaster.eu elérhetetlen. Letiltották? Bezártak? Bár azt olvastam, hogy ők is csak február 26 -ig árusíthattak nikotonost. Mi lesz velünk? Külföldről nem rendelhetünk, mert a csomagokat elfogja a NAV. A trafikokban még az a 10 ml-es 20mg/ml sincs, amit elvileg kellene árulniuk.
Én még az év elején rendeltem tőlük. Aromamester néven nálunk bezártak. Láttam, hogy visszaköltöztek Szlovákba. Nem is mertem itt említeni őket, mert gondoltam, nem sokáig marad meg ez a megoldás sem, ott is rájuk találnak. Igazam lett.
Nálunk sincsen nic a mutyiboltban. Egyenlőre kivárás, érdeklődés, keresés, a tartalékok felhasználása van soron.
Szerbiába, Horvátországba, vagy Romániába? Szerintetek hová lenne érdemes átnézni, ha minden szakad? Ahonnan nem rendelnék, hanem megvenném boltban? Nekem is kábé az a 10 ml körüli van, még ami régebbről maradt. A fiam kérdezte, ma reggel, én honnan rendelem? Ahogyan nézem, már azok sincsenek meg.
A gyerekeimnek még van autójuk. Én már 70 -hez közel nem újítom meg a jogsit, és az autót is eladtuk, 2 évente kellene már a karosszériát foltozgatni azon is, amíg a vizsgán egyáltalán átengedik az ilyen huszonéves roncsokat.
Szegedről szvsz Románia, Szerbia amennyiben megoldható az autózás.
Persze függ a költségektől.
Vagy megvetetem a kisebbik gyerekkel, aki Pécsett lakik. Szinte hetente átjárnak Horvátországba kirándulgatni, étteremben vacsorázni, sőt talán még ott is tankol.
Voltam a trafikban. A megyeszékhely legnagyobb trafikja árul NIC -shot-ot, 18mg/ml / 1450 Ft 20 mg/ml 1570 Ft. Természetesen 10 ml-es kiszerelésben. Ezek után jobban kell tudni beosztani, de ha minden szakad, ott még lehet kapni. Az is lehetséges, hogy nem minden trafikban van. Mint ahogy nem mindenhová járnak pipások sem, a legtöbb helyen csak cigidohány van. Miután az is divatba jött, hogy a legtöbben otthon sodorják azt is, amióta minden olyan nagyon drága.
Azért én egy valamit nem értek. Az EU lényege pont a szabad utazás, kereskedelem miatt jött létre! Akkor miért van az, hogy én az EU-ból nem rendelhetek máshonnan azt amit akarok, vagy azt az országomban nem tudok megvenni?
Hol van akkor itt a “szabad” kereskedelem?
Ez éppen olyan dolog mintha valaki spanyolból akarna venni Pick szalámit, de ha neten vásárolsz akkor a spanyol “NAV” büntetést adna ki rá.
Már ezelőtt két éve megmondtam hogy darkwebre kellett volna költözni az összes ecigi webshopnak, de hülyének lettem nézve…