Nik rendelés

Akkor azt nem keverek bele inkább.
3-4-5-6 ra keverem mikor hogy,de az rablás annyiért.
Nem csodálkozom mert mi az amit ŐK olcsóbban adnának mint a spanyolok vagy bármelyik ország.

8 kedvelés

Hát a fizetést!:grinning_face:

8 kedvelés

Költségekben és szívásban legalább a zunijó élmezőnyben vagyunk :tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine:

8 kedvelés

És sajnos ott is maradunk!:weary_face:

4 kedvelés

Én még reménykedem. Illetve szoktam azt álmodni, hogy modern Rózsasándor vagyok, sérthetetlen pajzzsal, és kiosztok mindenkit érdemei szerint :roll_eyes::grin:
(Szóval van még 3% hitem a lakosság egy részében…)

5 kedvelés

Hogy jött ki az a 3 %? :joy:

6 kedvelés

Kerekítettem… :roll_eyes:

7 kedvelés

Szerintetek jó ötlet-e újra megpróbálni a rendelést, csak most egy külföldi UPS pontra? Szlovákiára vagy Csehországra gondolok főleg. Nem tudom mennyire nézik az ottani hatóságok a csomagokat.

5 kedvelés

Addig rendelném más és más módon amíg Brüsszel, az Illumináti, Soros, a Gyíkemberek a Szabadkőművesek, a dohánymutyi és Zacher Gábor is megérti, hogy addig fogom rendelni amíg meg nem kapom. Mert kell.
dave chappelle tyrone biggums GIF

6 kedvelés

Itt elvekről van szó, és nem a függőségről :rofl: Jó, lehet kicsit a függőségről is :woozy_face:

5 kedvelés

Szia!

Èn egyenlőre megvárnám mi lesz az törtènet vège.

12 kedvelés

A fiam azt mondja a trafikokban nálunk nincs nikotin! Akkor ezek után hol vesszük meg? A Vapemaster.eu elérhetetlen. Letiltották? Bezártak? Bár azt olvastam, hogy ők is csak február 26 -ig árusíthattak nikotonost. Mi lesz velünk? Külföldről nem rendelhetünk, mert a csomagokat elfogja a NAV. A trafikokban még az a 10 ml-es 20mg/ml sincs, amit elvileg kellene árulniuk.

8 kedvelés

Én még az év elején rendeltem tőlük. Aromamester néven nálunk bezártak. Láttam, hogy visszaköltöztek Szlovákba. Nem is mertem itt említeni őket, mert gondoltam, nem sokáig marad meg ez a megoldás sem, ott is rájuk találnak. Igazam lett.

8 kedvelés

Nálunk sincsen nic a mutyiboltban. Egyenlőre kivárás, érdeklődés, keresés, a tartalékok felhasználása van soron. :saluting_face: :face_with_diagonal_mouth:

8 kedvelés

Szerbiába, Horvátországba, vagy Romániába? Szerintetek hová lenne érdemes átnézni, ha minden szakad? Ahonnan nem rendelnék, hanem megvenném boltban? Nekem is kábé az a 10 ml körüli van, még ami régebbről maradt. A fiam kérdezte, ma reggel, én honnan rendelem? Ahogyan nézem, már azok sincsenek meg.

7 kedvelés

A gyerekeimnek még van autójuk. Én már 70 -hez közel nem újítom meg a jogsit, és az autót is eladtuk, 2 évente kellene már a karosszériát foltozgatni azon is, amíg a vizsgán egyáltalán átengedik az ilyen huszonéves roncsokat.

7 kedvelés

Szegedről szvsz Románia, Szerbia amennyiben megoldható az autózás.
Persze függ a költségektől. :thinking: :saluting_face:

6 kedvelés

Vagy megvetetem a kisebbik gyerekkel, aki Pécsett lakik. Szinte hetente átjárnak Horvátországba kirándulgatni, étteremben vacsorázni, sőt talán még ott is tankol.

9 kedvelés

Voltam a trafikban. A megyeszékhely legnagyobb trafikja árul NIC -shot-ot, 18mg/ml / 1450 Ft 20 mg/ml 1570 Ft. Természetesen 10 ml-es kiszerelésben. Ezek után jobban kell tudni beosztani, de ha minden szakad, ott még lehet kapni. Az is lehetséges, hogy nem minden trafikban van. Mint ahogy nem mindenhová járnak pipások sem, a legtöbb helyen csak cigidohány van. Miután az is divatba jött, hogy a legtöbben otthon sodorják azt is, amióta minden olyan nagyon drága.

9 kedvelés

Azért én egy valamit nem értek. Az EU lényege pont a szabad utazás, kereskedelem miatt jött létre! Akkor miért van az, hogy én az EU-ból nem rendelhetek máshonnan azt amit akarok, vagy azt az országomban nem tudok megvenni?
Hol van akkor itt a “szabad” kereskedelem?
Ez éppen olyan dolog mintha valaki spanyolból akarna venni Pick szalámit, de ha neten vásárolsz akkor a spanyol “NAV” büntetést adna ki rá.

Már ezelőtt két éve megmondtam hogy darkwebre kellett volna költözni az összes ecigi webshopnak, de hülyének lettem nézve…

5 kedvelés