E-smoking.es

Hali mindenkinek.

Van ez a spanyol online shop, esmoking spania, innen rendeltem nikotint, ami a napokban meg kell érkezzen. 50 darabos nikotin 50/50 25 juró-ért, eléggé ideális ajánlat, de van 300 darabos is, ami 129 juró. A postaköltség 13 euró (nekem ide romániába). Sztem ha többen összeálltok, úgy osztódik a fuvar díja is… remélem tudtam segíteni..
Októberben rendeltem tőlük aromákat, és 1 hét alatt a kezemben volt a csomag..

15 kedvelés

Beregisztáltam (volna) kíváncsiságból, de sajnos címnél Magyarország nem választható.. :frowning:

Csak a 100-as :sweat_smile:
De köszönöm a webshop tippet!

1 kedvelés

A mai fejleményeket szemlélve, akkor :vaperina: nem is tudom… :thinking: :face_holding_back_tears: :face_holding_back_tears:

8 kedvelés

Meglátjuk elvileg pár napot mondott a csaj a UPS-nél ,hogy az alatt rendeződik,hogy merre megy a csomagom … Hozzám vagy vissza

8 kedvelés

Az enyém amit január 22-én rendeltem, állítólag most van úton hozzám. Péntekre ígérték a nap végéig, de lesz abból plusz egy hét is. Az ups mindig bő 2 hétig szállítja hozzám a csomagot.

7 kedvelés

Ünnepelje velünk a Magdolna Fesztivált!
Egy exkluzív ajánlatot szeretnénk megosztani Önökkel:
-18% kedvezmény az egész weboldalon!
Vásárláskor csak használja a FIESTA kódot.
Helyi ünnepnap: 24. hétfő és 28. péntek!
A kód 30-án, vasárnap 23:59-ig érvényes!

9 kedvelés

Nagyon örülök neki, főleg mert pont tiltva van a kártyám!! :face_with_thermometer:

6 kedvelés

Szia Tibor!
Ilyen esetben, de akár a későbbiekben is jól jöhet a Wise vagy Revolut fiókok létrehozása.
A Wise fióknak jelenleg az lenne az előnye, hogy a bankszámládról pénzt mozgatsz át a Wise számládra, és a digitális kártyádat már tudod is használni fizetéskor.
https://vaperina.cc/t/mi-is-a-revolut-es-erdemes-e-hasznalni-segitsetek-legyszi/9942/46?u=john

8 kedvelés

Köszönöm, megnézem!!

6 kedvelés

Szia ! Én a Revolut-ra szavaznék .. rengeteg előnye van amióta van nekem elég sokat van használatban… Pl @Paska esete is bizonyítja ,hogy biztonságosabb egy virtuális kártyáról vagy egyszer használható kártyáról vásárolgatni az interneten ! És nem mellékesen szerintem jelenleg már elengedhetetlen 2 db banki szolgáltatás… Annyi mindenre használjuk már alapesetben a bank kártyánkat ,hogy ha jön egy kellemetlen zarás vagy csak egy fasza karbantartás… Akkor legyen mihez nyúlni :heart:

7 kedvelés

Revolute-t írtál, Revolut-ra gondoltál…

Vaperként elnézzük :wink:

5 kedvelés

Tibi tervez … Autokorrekt végez … Ezt dobta be :joy: javítva​:heart:

5 kedvelés

Valaki fog rendelni? Szívesen társulnèk.

4 kedvelés