Nik rendelés

Sziasztok!

A Vapemaster oldalon látom, hogy kifutó termék lett a nikotinoldat.Az áráról már nem is beszélve…

Most találtam egy oldalt ahonnét szeretnék majd niket rendelni : https://nicliquid.com

A kérdésem az lenne, hogy vásárolt már valaki erről az oldalról? Megbízható?

5 kedvelés

Vásároltam régen nem volt gond.Most azért már szigorodott a vám átgondolnám…

9 kedvelés

Más is kérdezte tőlem,de a 35 dolláros szállítás +vámos,navos bácsik nem hinném hogy lájkolnák :wink:

9 kedvelés

Szerintem ugyan az az ember kérdezte tőlem is… :grin:

8 kedvelés

En nem vállalnám a vámos rizikót…nehogy nik se legyen meg még egy emberes birság is befigyeljen

8 kedvelés

Mi lesz az alternatíva?

5 kedvelés

20 mg / ml

5 kedvelés

Ha sietsz, akkor április 1-ig még lehet rendelni EsmokingSpain -ról. Náluk 25-35 juró (típustól fugg) az 50 darabos kiszerelés, ámbár nem tudom h a ti vámos rendszeretek mit szólna hozzá. Nekem romániába még nincs szigorítás… egyelőre..

7 kedvelés

Miért épp április 1.-ig? Mi lesz utána?

2 kedvelés

Szia ! 20mg/ml innen-onnan … Amíg lehet ..

2 kedvelés

Van tartalékom itthon. Az április 1. dátumot nem értem csak. Addig tart az akció?

2 kedvelés

Nem … Hanem addig tudsz onnan venni … Gondolom kellett valami határidőt kitalálni … Hát bolondok napja pont ideális :rofl:

2 kedvelés

Bocs, de nem értem. Április után nem szállítanak Magyarországra?

2 kedvelés

Téves

3 kedvelés

Igen az után már nem szállítanak ..

2 kedvelés

Tényleg? Spanyolok utána már offolnak minket?

2 kedvelés

Elvileg csak a nikotin tartalmú folyadékok

3 kedvelés

Nekem ez új infó azért érdekel. :grin: Bár lehet azért sikkadtam el felette mert a nic engem nem érint.

3 kedvelés

De amúgy jól írtad a jövedéki miatt …

Az első dátum január 1 volt , aztán kaptak haladékot április 1 ig

2 kedvelés

Igenigen mert rájöttek, hogy ki sem dolgozták miként szedik be a plusz pénzt. :sweat_smile:

2 kedvelés