Másik e-cigi fórumról egy kis infó morzsa a liquidhallnál dolgozótól( vagy éppen tulajtól), hogy mi lesz a horvát piaccal.
Tudjátok, hogy nem pánikkeltésből osztok meg infókat csak szeretem a tájékozódnak az emberek
Másik e-cigi fórumról egy kis infó morzsa a liquidhallnál dolgozótól( vagy éppen tulajtól), hogy mi lesz a horvát piaccal.
Tudjátok, hogy nem pánikkeltésből osztok meg infókat csak szeretem a tájékozódnak az emberek
Be fog következni itt is, sajnálatos! A dohány lobbi erősen rá nyomja a béjegét, ahogy elkezdődött a németeknél, úgy végig megy az összes uniós tagállamokon is.
A vape42 valami személyes átvételi ponttal nem maradhatott volna talpon ?
Úgy látom, hogy más szlovák bolt ezt teszi.
Szerintem már belefáradtak. Hazai helyzet is kegyetlenül bánt velük és még össze se szedték magukat amikor bejött ez az új törvénytervezet és inkább feladták ezt a lehetőséget.
Ilyenkor kicsit eluralkodik a pánik bennem, hogy mikor lesz végleg vége mindennek, franciák, horvátok stb.
Ugyanakkor túl sok embert érint az EU-ban ahhoz, hogy végleg elvagjanak tőlünk minden lehetőséget (remélem).
Mindenre lesz megoldás. Manórúd törvény után olyan szinten elharapózott az eldobhatós fekete kereskedelm, hogy csak kapkodom fejem. Nem tudom, hogy ország többi részén is érezhető-e de itt Bp-en a téglamanórúd mellett ( amit a rendőrök rendszeresen szívnak az orosz nagykövetség előtt ) megjelent egy új diszkós alul kör alakban villogó eldobhatós 10 millió slukkos kiadás. Egy csomó tini és felnőtt kezében láttam már a meglévők mellett.
Itt Kecskeméten,naponta látom a fiataloknál ezt a tégla alakút,csak ennyire sikerült betiltaniuk.
És bár nem egészen ide tartozik,de gondoljunk csak bele,hogy az Ukrán-Magyar határon napi szinten mennyi csempész cigaretta jön át az országba,illetve megy tovább Európa számos országába.
Mondjuk én nem nagyon örülnék, ha a kéz alatt kellene beszereznem amit szívok!!
Hát sracok, én biztos nem tüdőznék semmit le aminek a forrása kétes. Annál már tényleg jobb a szappanbuborék fújás és a nik tapasz
Keverünk itthon magunknak,ahonnan jön a nik,nevet szándékosan nem írok,Ő biztosan tudna recepteket mondani.
Ti nem érzitek úgy, hogy kizárólag a határaink mentén lévő boltok agonizálnak. Azok a kereskedők, akik a Magyar piacra támaszkodva külföldön bejegyzett céggel úgymond a szürkekereskedelmet lovagolták meg. Nyugatabbra lévő boltok nem lebegtetik a bezárást, csak jelzik a Magyarországi szállításnak elmaradását.
Èn azt èrzem,hogy a gőzölès teljes ellehetetlenítèse a vègső cèl.
Szerintem meg nem, inkább a Nemzeti Dohányboltokba terelgetése a cél. Úgy áttekinthető, adóztatható…
Ott most is lehet venni,már amelyik mèg tart ilyeneket,horror áron sz@r liquidet,ès nikotin boostert is.
Az Union belüli szabadkereskedelem biztosított, akadályozása nemzetközi jogokat sért. Ebből kifolyólag előbb-utóbb import engedélyt kapnak a trafikok és rengeteg zárjegyet. De előtte fel kell számolni a szürkegazdaságot…
Erről beszélek nem a tiltás a lényeg. Sőt Eleaf készülékeket is vehetsz 30-35 pénzért, amiket eddig szabadon neten 13-ért vehetted. A különbözetre tudjuk ki tart nagyon igényt. Abba az országba, ahol nem a gazdaság eredménye szolgáltatja az adóbevétel, ha nem a fogyasztás 27% + jövedéki adó, szerinted el tudnak menni mellette…
Mostanában gyakran beugrik ez a (jövő)kép: az 5cm füstszűrő a 2cm dohánnyal:
Hello szabályzás, viszlát szabad kereskedelem, természetes fejlődés…
Akkor most vattából is raktározhatunk…
…csak szeretném, ha odafigyelnénk az “évszakváltásra”: Winter is coming!