Közel 20 éve vapelek így volt alkalmam több alaplével aromával ill. nikotinnal találkoznom.
Mindig arra törekedtem, hogy minőségi árúhoz jussak úgy a modban, tankban és levesben. Saját magam keverem a cuccost egy mágneskeverőgéppel, ami nagyon hasznos kis kütyü, hisz cirka 24 óra alatt gyári minőséget hozok létre. Hosszú évek óta a nikotint egy helyről rendeltem így az alaplé és az aroma beszerzése többnyire változott, hisz a számos kormányrendeletek mindig okot adtak arra, hogy váltsak, de a minőség mindig fő szempont maradt. Az említett nikotin beszerzési forrásom nem más, mint a vapemester.eu. Az évek múlásával tavaly a nikotin mellé az alaplevet is tőlük vettem ami télen, nyáron nagyon jónak bizonyult. Idén miután a kormányunk megszorongatta a tőkeinket, kíváncsiságként az aromát is innen szereztem be. Bár mondhatni noname aromáról beszélünk, de ár/minőség tekintetében erősen veri a felső kategóriás cuccokat. Szokásaimhoz híven egy évre előre keverek így kimazsoláztam 8 ízt és az ahhoz elegendő alaplevet és nikotint és az eredmény elbűvölt.
Példénak gyanánt rég szívtam olyan a klasszikusnak mondható RY4-et mint amit a Vapemester Chafe kever, a mogyoró fenséges, de a pisztáciás fagyi teljesen levett a lábamról. Nem szeretném egyesével részletezni hisz egyöntetűen profi munkát végeznek. Keverési arányuk megegyezik az átlaggal, de ez már ízlés kérdése. Korábban magamban lefikáztam az aromáit, de most már csak azt bánom, hogy eddig miért nem innen rendeltem. A kiszállítás abszolúté a leggyorsabb, hisz a legutóbbi éves rendelésem 1 nap alatt megkaptam! Nyugodt szívvel Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szia ! Nagyon régi oldal … Illetve az elődje az … aromamester … De lehet előtte is volt valami …
Nikotin perfekt !
Ry4 nekem mindig onnan jött … Illetve az accony nagyon szerette a jeges maci fantázia nevű aromát és a menthol special-t … Egész addig amíg bele nem kóstolt ő is a Francia aromákba… Azok azért gyümölcsös vonalon fényévekkel intenzívebb valóságossabb cuccok .
Remélem a ránk váró nehéz időkben kitart az oldal továbbra is
Ez tény, izlések és pofonok! Én spec. keverés előtt 24 órát hagyományos modszerrel időnként rázom, majd másnap 40 fokon 24 órát keverem a mágneskeverővel, eztán 24 órát ál a fütőtest melett aztán be a hideg hűtőbe. Ezzel a modszerrel még soha nem csalódtam!
Igen tudom, korábban még aromamester volt a nevük. Francia vonalat némikép ismerem, Pl. a Solub amit sookáig használtam, de valamiért kb 2 éve kegyetlen rossz lett így letettem róla
Szerintem a hagyományos keverési modszerrel soha nem fogod elérni azt a minőségi szintet mint egy keverőgéppel. Egyszer kell rá befektetni és egy örök élet.Nekem kb 15 éve van keverőm. Az elsőt még én gyártottam egy pc ventillátor segédletével majd később vettem egy fordulatszám mérős hőfokszabályzós kütyüt emit egy évben egyszer kb 15 napig használok, ugyan is minden év januárjában kikeverem az éves adagomat.