Sajnos nem találtam olyan témát, ami segített volna. Így újfent hozzátok fordulok.
Olyan weboldalt keresek eu-n belül, ahonnan egyszerre be tudnám szerezni az aromákat, alapot és a nikotint is. Liquidhall kilőve. Onnan rendeltem most, de nem győzött meg. Liquidaroma oldalán pedig nincs nikotin és mixelve se árulnak PG-t, illetve VG-t, pedig a felhozatal meggyőzött. Liquidcity-n már szét néztem, de ott se volt különösen nagyobb a választék. A fő szempont pedig ez lenne, hogy minél nagyobb legyen az aroma választék, mivel új vagyok és minél több fajta ízt, márkát ki szeretnék próbálni. Valamint, hogy eu-n belülről tudjak rendelni, hogy ne legyen probléma. Esetleg itt vaperinan van olyan, aki megbízható és árul ilyesmit. Persze korrekt áron… Ha valamilyen szempontot kihagytam, jelezzétek Szívesen fogadok bármilyen tanácsot, illetve ajánlást.
Szia, Én az eliquidvg.eu -ról rendeltem, amíg meg nem szűnt, az aromamester.hu -t jelölte meg utódjának. Nikotint csak innen szoktam rendelni, nem beszélve arról, hogy 12 ezer felett ingyen szállítanak. Aroma választék, az nem olyan nagy, de azért van néhány.
A saját tapasztalatom egyébként az,hogy nincs olyan shop,ahol minden klappol.A francia oldalakon jó árban vannak,és minőségben is jók az alapok,booster-ek.Az én ízlésemnek megfelelő aromák viszont az olasz oldalakon vannak,ott viszont minden eléggé drága.Néhány magyar shop-ban tök jó az aroma választék,de ott meg nincs booster.Szóval nem egyszerű ez!
Ugye kapok sok jó ajánlást. Cseh oldal, francia, olasz. De mindegyik nyelvel bajok vannak. Angol nyelv nincs egyiken sem. Ti hogyan oldjátok meg a rendelést ezekről az oldalakról?
Én úgy csinálom (mint ahogy sokan mások itt) hogy aromamesterről 130 mili nic, igy már ingyenes a szállítás. Utána floravita pg és vg külön. Itt sajnos van szállítás. Utána theliquidcity.com (jelenleg leállás van raktárköltözés miatt) vagy liquid-aroma.hu és jöhet az aroma szintén addig válogatva amíg ingyenes a szállítás. Így lehet a legolcsóbban kihozni az egészet, és mivel 2 helyen ingyenes szállításra játszok, így mint ha 1 helyről jönne 1 szállítási költséggel
Az olasz oldalaknál arra figyelj (bár csak a tisvapo-val van tapasztalatom), hogy a 234543-es betűmérettel, a főoldalon kiemelt 59 € ingyenes szálltási értékhatár rögtön 89 €-ra ugrik, amikor megtudják, hogy magyar vagy. Vagyis amikor beálltod a szálltási országot.
Sajnos a szálltás pedig nem olcsó. Klónban nagy a tisvapo, tehát ha az aromarendelésed éppen egybeesik egy tankvásárlással, akár jó is lehet.
Nem megtudják szerintem, ennyi az annyi, de nézd meg Írországba:29,00 € és Izlandra:34,90 €, na az IGEN, de mi még jól jártunk szerintem, ők meg pislognak mint pocok a lisztben!
En nic-salt-ot Szlovakiaban szoktam venni. Ha errefele laksz Komarnoban van pl . a Vaprio, ott minden IS van Parkanyban is van bolt, de ott meg nem voltam. Liquidet a liquid aroma.hu-rol. Baromira nagy a valasztak.